A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
ilsalon #73633 Az artyzásnál marhára számít a legénység skill. Még 100%-nál is 35-45% körül lesz a találati arányod. Ez kis artyknál nagyon szenvedős, mivel ugye ott még nincs pénzed legénységet venni, ráadásul nem is nagy a sebzőköre, tehát nem nagyon fog sebezni, ha mellé megy.
Még bétában egyszer hummellel hét ellenfelet tédéztem le Himmelsdorfon. Mindig megvárták mire betöltöttem, pedig minden lövés után vártam a kilövést, de nem. Végül így meg is nyertem a csatát egyedül. Sajnos ez valószínűleg csak egyszer volt és lesz a WOT-os pályafutásom alatt.
Általában 1-2 td lövésre ad lehetőséget az ellenfél, amit nem is mindig lehet kihasználni a nagy célzókör és lassú célzás miatt. GW Tigerrel elég jó hatásfokkal lőttem így a lövések kb. fele betalált. GW E-Type-al már kevesebbnek érzem ezt a számot.