418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Én csak azt nem értem minek eredeti windows. -
Hááát ... Létfontosságú az a Windows? Mert helyette (ha nem játszani kell ...) akkor ott a Linux ...
Valamint winyót én azt keresgélnék még, mert most nagyon fentvannak az árak, ennek a winyónak 2 hónapja 12k volt az ára, ahol nem akarnak átbaszni, ott még találhatsz ennyiért ... -
Hát nem akarlak elkeseríteni, de ezzel a konfiggal nem fog rendesen menni a játék.
Bill. és egér azért még kéne. :) -
"German tanks are underpowered" lol :)
Tegnap olvasgattam valahol a hivatalos fórumon, ahol kivesézték, hogy mikor lesznek végre rendberakva a német tankok, mert az összes orosz tank jobban páncélozott mint a németek, és be kellene hozni, hogy ne csak a páncélzat vastagsága, hanem a minősége is számítson, mert abban tuti jobbak a németek ... o.O
Másik: Q&A topik: Mikor fogják már bekapcsolni a német tankoknál a lepattanást??? -
ilsalon #73671 Aki nagy számítógépguru, az megmondaná, hogy ez a config jó-e, vagy valamelyik összetevő sántít-e benne?
http://kepkezelo.com/images/yqz4oxye41koptstjten.png
-
Szpecnyaz #73670 Elsősorban Adjunktusnak ajánlanám :D -
ilsalon #73669 Gyáááá!!! Ez kemény.
-
mert titkosügynök -
Szpecnyaz #73667 [IMG] [/IMG]
-
Mi ez a hitmarkeres dolog? -
Miért takarod ki a nevedet? -
Oddball29 #73664 Kimaradtak Gabor kedvenc pályatévesztett szonárkezelői, akik tengeralattjáróban képzelik magukat. Ping-ping-ping!!! -
Adjunktus #73663 Majd arra azért figyelj oda,hogy ha SPG ágat kezdesz húzni,akkor Tier 5 után,automatikusan kifagy a játék. -
ilsalon #73662 Nem minden torrent illegális. Pl. ez sem. -
fatsy #73661 köszi!esek is neki!hivatalosról szedtem, döglassú volt:/ -
Seriallkillah #73660 ki nem torrentezik ? :) Nem hiába lettünk büntetve a filmbemutatók terén... -
:) hat aki torrentezik persze:) -
ilsalon #73658 Torrenttel piszok gyors, ott van a letöltés alatt. -
tolsd le ujra ne jott le az egesz, javaslom ne a hivatalos helyrol mert kurva lassu, en egy lengyel oldalrol szedtem le lejott hamar. -
fatsy #73656 sziasztok!tegnap este leszedtem a gamet, de ma amikor fel akartam rakni egy 7z archive errort dob ki...ilyenkor mi van?el se kezdi telepíteni... -
ilsalon #73655 Én csak azokat írtam, akik gépelnek is valamilyen szöveget, nemcsak valamelyik gombra tenyerelnek rá. De igen van még egy-két állat. -
Bmsrt #73654 A kedvenc azért a "támadás" gombot nyomogató arty...azokat úgy kilőném legszívesebben mint a sicc,ha nem kéne kárpótolni ezeket a piócákat. -
Fasza hogy amint meglesz le is butítják :)
Van olyan is aki a kövessetek parancs gombjára izgul. Ráadásul sokszor ezek bújnak mögém. -
ilsalon #73652 Én is inkább a HE-t tőtöm be, mert nehéz eltaláni a söfőr mukit. A HE meg lekapkod 200 körülieket, ami jó.
Majd nemsokára már lehet majd tornyon is lőni, ha visszaveszik a nagy tornyot tőle. -
ilsalon #73651 Én nem nagyon értem a szájkaratés emberkéket randomban. Nagyon ritkán dolgoznak együtt az emberkék, ráadásul nagyrész tesznek rá, hogy ki mit mond a chaten. De azért vannak a kedvenceim:
1. A hadvezér. Még csak visszaszámol az óra, már löki a paramétert. Csak úgy villog az egész minimap. TD ide, heavy oda. Aztán mikor ránézel a tornasorra, rájössz, hogy valami tier hármas muki érzi magát Napoleon konyaknak.
2. VérPisti. Eltelik 1:30 másodperc a meccsből, Pistike már meghalt régen, de már nyomja is a noob, retard, morron, kecske, pöcs, egyéb jelzőit. Megtalál mindenkit, főleg a top tankokat. Ilyenkor bárki bármiért lehet köcsög, ha előrementél az a baj, ha hátul maradtál az a baj, ha lőttél az a baj, ha nem lőttem az is baj. Ha Belgát hallgattál az nem baj.
3. A kiéhezett agresszív kommunikátor. Az első mondatba beleköt, ami nem köszönés és képes egész csata alatt nyomni a sódert. Ha visszakötözködöl, vagy próbálod leállítani, akkor sokszoros erővel nyomja és közben élvezi is, hiszen ezért csinálja.
4. A kényszeres infóközlő. Én még be sem töltöttem, de már kinyom magából valami ötsoros infót valamelyik járgányról, vagy éppen hány xp kell neki, vagy mekkora csöve van, vagy ilyesmi. Folyton kérdezgeti a nagyobb gépeket, hogy ki mit tud és inkább nem is lő, csak ki legyen elégítve a chatelési igénye.
5. A dicsérő. Minden egyes lövés után jön a dícsérő gg, grat, very good, nice, pöpec, stb. szöveg. Van egy kedven mukim, akinél számoltam ötven ilyet egy csatában.
6. A Toborzó. Azonnal és visszavonhatatlanul meghív mindenkit a klánjába és hülye is vagy, ha nem fogadod el. Többször le is basz, hogy senki sem jelentkezik. Persze, ha visszakérdezel, akkor kiderül, hogy kötelező az azerbajdzsán tájszólás, a 12k csata és napi 100 arany tagdíj. -
Ritkán mutatják az oldalukat meg a seggüket :D -
Bmsrt #73649 Bár Is-el eltalálni az orra alatti részt az igencsak lutri... -
Bmsrt #73648 A tüskés orra alatti rész az papíros.De az oldala és a segge az biztosabb... -
IS-3-at hol a bánatba kell lőni? IS a legnagyobb vasam, de he-nélkül csak pattogok róla. Az imént is ez volt, nagytudású artistánk meg ahelyett hogy azt lőtte volna kv-ra meg vk-ra lövöldözött. -
ilsalon #73646 Sajna nem mindegyikre lehet rakni. -
Bmsrt #73645 Nekem is van artym(S-51) de amint kifejlesztem a Su-152-őt egy retardáltal kevesebb lesz a gémben mivel bye-bye S-51...(kell a camós crew+a hely,és amúgy is fair-eb a Td mint az arty)a Su-100 még marad poénkodni egy ideig mert szeressem a 122-est... -
Adjunktus #73644 Az a fasza,amikor top arty party-ba,mindjárt az elején leírom,hogy mi fog történni.Az esetek 90%-ban az is történik.
Ilyenkor a 10-12 artystából 2-3 rögtön elkezdi a tipikus cry baby meg play SIMS,meg hasonló szövegeket.
Ezekre mindig rákeresek csata után.És milyen érdekes,hogy a rögtön habzó szájjal nekem esők,a csatáik 90%-át kizárólag artyval nyomják.
Skilletlen,nyomorék,gerinctelen,férgek.Pofázni azt tudnak,meg sikítozni a parazita szarjuk védelmében.De még véletlenül sem vállalnak fel semmiféle akciót,ahol esetleg megsérülhetnek.Inkább kilépnek... -
Az artyk nélküli csata MINDIG sokkal élvezetesebb és hangulatosabb mint az artycsaták ...
Ezt a tényt csak az artyfanok nem akarják elismerni :( -
Bmsrt #73642 Igen de sajnos ez a ritkábbik eset,pedig az ilyen felállás 100x élvezhetőbb,és még csak kemp sem volt (talán 6 perc alatt le volt tudva a kör),pedig az artykat a kemppel(is) próbálják bemagyarázni hogy szükségesek. -
Seriallkillah #73641 de csak utoljára. A célzássegítő meg a töltésgyorsító kell először. -
Spheriot #73640 Igen mikor nincsenek artyk, akkor olyan helyeket is ki lehet használni amit máskor nem, sokkal élvezetesebb, nem mindig ugyanazon szikla mögött bújkálsz. -
Spheriot #73639 Akkor pl érdemes oda berakni a szellőzést? +5%? -
Bmsrt #73638 Na így néz ki egy TANKOS(semmi "imádni való" Spg)játék:
Mivel nem kellet félni a "tudjuk kiktől" ezért szinte mindenki elindult egyenesen előre és vígan harcoltunk a majdnem nyílt terepen a városnak csak a széle volt használva,és a randomizátor is eltalált valamit mert a tankok is fej-fej mellet hullottak mindkét oldalon és végül a mi utolsó tankunk (36% Is-4)legyőzte az enemy utolsó tankját(19% E-75).Több ilyen kéne sokkal több!!!(én az E-100-at és a Vk 4502 kaptam el amúgy) -
OverTargetMarkers ez mutatja a hp szám szerüleg kiirja az adott sebzést stb.. -
hali..ez a féle:) S665--Sherman-Jumbo-Pierun