418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• patchaou
    Én csak azt nem értem minek eredeti windows.
  • DummyBoy
    Hááát ... Létfontosságú az a Windows? Mert helyette (ha nem játszani kell ...) akkor ott a Linux ...

Valamint winyót én azt keresgélnék még, mert most nagyon fentvannak az árak, ennek a winyónak 2 hónapja 12k volt az ára, ahol nem akarnak átbaszni, ott még találhatsz ennyiért ...
  • maniac78
    Hát nem akarlak elkeseríteni, de ezzel a konfiggal nem fog rendesen menni a játék.

Bill. és egér azért még kéne. :)
  • DummyBoy
    "German tanks are underpowered" lol :)

Tegnap olvasgattam valahol a hivatalos fórumon, ahol kivesézték, hogy mikor lesznek végre rendberakva a német tankok, mert az összes orosz tank jobban páncélozott mint a németek, és be kellene hozni, hogy ne csak a páncélzat vastagsága, hanem a minősége is számítson, mert abban tuti jobbak a németek ... o.O

Másik: Q&A topik: Mikor fogják már bekapcsolni a német tankoknál a lepattanást???
  • ilsalon
    Aki nagy számítógépguru, az megmondaná, hogy ez a config jó-e, vagy valamelyik összetevő sántít-e benne?

http://kepkezelo.com/images/yqz4oxye41koptstjten.png
  • Szpecnyaz
    Elsősorban Adjunktusnak ajánlanám :D
  • ilsalon
    Gyáááá!!! Ez kemény.
  • Sippie
    mert titkosügynök
  • Szpecnyaz
    [IMG][/IMG]
  • ollie
    Mi ez a hitmarkeres dolog?
  • ollie
    Miért takarod ki a nevedet?
  • Oddball29
    Kimaradtak Gabor kedvenc pályatévesztett szonárkezelői, akik tengeralattjáróban képzelik magukat. Ping-ping-ping!!!
  • Adjunktus
    Majd arra azért figyelj oda,hogy ha SPG ágat kezdesz húzni,akkor Tier 5 után,automatikusan kifagy a játék.
  • ilsalon
    Nem minden torrent illegális. Pl. ez sem.
  • fatsy
    köszi!esek is neki!hivatalosról szedtem, döglassú volt:/
  • Seriallkillah
    ki nem torrentezik ? :) Nem hiába lettünk büntetve a filmbemutatók terén...
  • Hypo #73659
    :) hat aki torrentezik persze:)
  • ilsalon
    Torrenttel piszok gyors, ott van a letöltés alatt.
  • Hypo #73657
    tolsd le ujra ne jott le az egesz, javaslom ne a hivatalos helyrol mert kurva lassu, en egy lengyel oldalrol szedtem le lejott hamar.
  • fatsy
    sziasztok!tegnap este leszedtem a gamet, de ma amikor fel akartam rakni egy 7z archive errort dob ki...ilyenkor mi van?el se kezdi telepíteni...
  • ilsalon
    Én csak azokat írtam, akik gépelnek is valamilyen szöveget, nemcsak valamelyik gombra tenyerelnek rá. De igen van még egy-két állat.
  • Bmsrt
    A kedvenc azért a "támadás" gombot nyomogató arty...azokat úgy kilőném legszívesebben mint a sicc,ha nem kéne kárpótolni ezeket a piócákat.
  • patchaou
    Fasza hogy amint meglesz le is butítják :)

Van olyan is aki a kövessetek parancs gombjára izgul. Ráadásul sokszor ezek bújnak mögém.
  • ilsalon
    Én is inkább a HE-t tőtöm be, mert nehéz eltaláni a söfőr mukit. A HE meg lekapkod 200 körülieket, ami jó.

Majd nemsokára már lehet majd tornyon is lőni, ha visszaveszik a nagy tornyot tőle.
  • ilsalon
    Én nem nagyon értem a szájkaratés emberkéket randomban. Nagyon ritkán dolgoznak együtt az emberkék, ráadásul nagyrész tesznek rá, hogy ki mit mond a chaten. De azért vannak a kedvenceim:

1. A hadvezér. Még csak visszaszámol az óra, már löki a paramétert. Csak úgy villog az egész minimap. TD ide, heavy oda. Aztán mikor ránézel a tornasorra, rájössz, hogy valami tier hármas muki érzi magát Napoleon konyaknak.
    2. VérPisti. Eltelik 1:30 másodperc a meccsből, Pistike már meghalt régen, de már nyomja is a noob, retard, morron, kecske, pöcs, egyéb jelzőit. Megtalál mindenkit, főleg a top tankokat. Ilyenkor bárki bármiért lehet köcsög, ha előrementél az a baj, ha hátul maradtál az a baj, ha lőttél az a baj, ha nem lőttem az is baj. Ha Belgát hallgattál az nem baj.
    3. A kiéhezett agresszív kommunikátor. Az első mondatba beleköt, ami nem köszönés és képes egész csata alatt nyomni a sódert. Ha visszakötözködöl, vagy próbálod leállítani, akkor sokszoros erővel nyomja és közben élvezi is, hiszen ezért csinálja.
    4. A kényszeres infóközlő. Én még be sem töltöttem, de már kinyom magából valami ötsoros infót valamelyik járgányról, vagy éppen hány xp kell neki, vagy mekkora csöve van, vagy ilyesmi. Folyton kérdezgeti a nagyobb gépeket, hogy ki mit tud és inkább nem is lő, csak ki legyen elégítve a chatelési igénye.
    5. A dicsérő. Minden egyes lövés után jön a dícsérő gg, grat, very good, nice, pöpec, stb. szöveg. Van egy kedven mukim, akinél számoltam ötven ilyet egy csatában.
    6. A Toborzó. Azonnal és visszavonhatatlanul meghív mindenkit a klánjába és hülye is vagy, ha nem fogadod el. Többször le is basz, hogy senki sem jelentkezik. Persze, ha visszakérdezel, akkor kiderül, hogy kötelező az azerbajdzsán tájszólás, a 12k csata és napi 100 arany tagdíj.
  • patchaou
    Ritkán mutatják az oldalukat meg a seggüket :D
  • Bmsrt
    Bár Is-el eltalálni az orra alatti részt az igencsak lutri...
  • Bmsrt
    A tüskés orra alatti rész az papíros.De az oldala és a segge az biztosabb...
  • patchaou
    IS-3-at hol a bánatba kell lőni? IS a legnagyobb vasam, de he-nélkül csak pattogok róla. Az imént is ez volt, nagytudású artistánk meg ahelyett hogy azt lőtte volna kv-ra meg vk-ra lövöldözött.
  • ilsalon
    Sajna nem mindegyikre lehet rakni.
  • Bmsrt
    Nekem is van artym(S-51) de amint kifejlesztem a Su-152-őt egy retardáltal kevesebb lesz a gémben mivel bye-bye S-51...(kell a camós crew+a hely,és amúgy is fair-eb a Td mint az arty)a Su-100 még marad poénkodni egy ideig mert szeressem a 122-est...
  • Adjunktus
    Az a fasza,amikor top arty party-ba,mindjárt az elején leírom,hogy mi fog történni.Az esetek 90%-ban az is történik.
    Ilyenkor a 10-12 artystából 2-3 rögtön elkezdi a tipikus cry baby meg play SIMS,meg hasonló szövegeket.
    Ezekre mindig rákeresek csata után.És milyen érdekes,hogy a rögtön habzó szájjal nekem esők,a csatáik 90%-át kizárólag artyval nyomják.
    Skilletlen,nyomorék,gerinctelen,férgek.Pofázni azt tudnak,meg sikítozni a parazita szarjuk védelmében.De még véletlenül sem vállalnak fel semmiféle akciót,ahol esetleg megsérülhetnek.Inkább kilépnek...
  • DummyBoy
    Az artyk nélküli csata MINDIG sokkal élvezetesebb és hangulatosabb mint az artycsaták ...

Ezt a tényt csak az artyfanok nem akarják elismerni :(
  • Bmsrt
    Igen de sajnos ez a ritkábbik eset,pedig az ilyen felállás 100x élvezhetőbb,és még csak kemp sem volt (talán 6 perc alatt le volt tudva a kör),pedig az artykat a kemppel(is) próbálják bemagyarázni hogy szükségesek.
  • Seriallkillah
    de csak utoljára. A célzássegítő meg a töltésgyorsító kell először.
  • Spheriot
    Igen mikor nincsenek artyk, akkor olyan helyeket is ki lehet használni amit máskor nem, sokkal élvezetesebb, nem mindig ugyanazon szikla mögött bújkálsz.
  • Spheriot
    Akkor pl érdemes oda berakni a szellőzést? +5%?
  • Bmsrt
    Na így néz ki egy TANKOS(semmi "imádni való" Spg)játék:

Mivel nem kellet félni a "tudjuk kiktől" ezért szinte mindenki elindult egyenesen előre és vígan harcoltunk a majdnem nyílt terepen a városnak csak a széle volt használva,és a randomizátor is eltalált valamit mert a tankok is fej-fej mellet hullottak mindkét oldalon és végül a mi utolsó tankunk (36% Is-4)legyőzte az enemy utolsó tankját(19% E-75).Több ilyen kéne sokkal több!!!(én az E-100-at és a Vk 4502 kaptam el amúgy)
  • FCH kari
    OverTargetMarkers ez mutatja a hp szám szerüleg kiirja az adott sebzést stb..
  • FCH kari
    hali..ez a féle:) S665--Sherman-Jumbo-Pierun