banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• ilsalon
    Én nem nagyon értem a szájkaratés emberkéket randomban. Nagyon ritkán dolgoznak együtt az emberkék, ráadásul nagyrész tesznek rá, hogy ki mit mond a chaten. De azért vannak a kedvenceim:

1. A hadvezér. Még csak visszaszámol az óra, már löki a paramétert. Csak úgy villog az egész minimap. TD ide, heavy oda. Aztán mikor ránézel a tornasorra, rájössz, hogy valami tier hármas muki érzi magát Napoleon konyaknak.
    2. VérPisti. Eltelik 1:30 másodperc a meccsből, Pistike már meghalt régen, de már nyomja is a noob, retard, morron, kecske, pöcs, egyéb jelzőit. Megtalál mindenkit, főleg a top tankokat. Ilyenkor bárki bármiért lehet köcsög, ha előrementél az a baj, ha hátul maradtál az a baj, ha lőttél az a baj, ha nem lőttem az is baj. Ha Belgát hallgattál az nem baj.
    3. A kiéhezett agresszív kommunikátor. Az első mondatba beleköt, ami nem köszönés és képes egész csata alatt nyomni a sódert. Ha visszakötözködöl, vagy próbálod leállítani, akkor sokszoros erővel nyomja és közben élvezi is, hiszen ezért csinálja.
    4. A kényszeres infóközlő. Én még be sem töltöttem, de már kinyom magából valami ötsoros infót valamelyik járgányról, vagy éppen hány xp kell neki, vagy mekkora csöve van, vagy ilyesmi. Folyton kérdezgeti a nagyobb gépeket, hogy ki mit tud és inkább nem is lő, csak ki legyen elégítve a chatelési igénye.
    5. A dicsérő. Minden egyes lövés után jön a dícsérő gg, grat, very good, nice, pöpec, stb. szöveg. Van egy kedven mukim, akinél számoltam ötven ilyet egy csatában.
    6. A Toborzó. Azonnal és visszavonhatatlanul meghív mindenkit a klánjába és hülye is vagy, ha nem fogadod el. Többször le is basz, hogy senki sem jelentkezik. Persze, ha visszakérdezel, akkor kiderül, hogy kötelező az azerbajdzsán tájszólás, a 12k csata és napi 100 arany tagdíj.