418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Oddball29
    Ránézésre az egész tank egy görcs...A muskátlitartói a motorházon viszont cukik.
  • Ohyner
    A t1el amit linkeltem nekem is platoon nélküli és prem nélküli a M6is úgy tolom.
    Azért is bánt hogy 1 nyert meccsem van a 10ből mert 4esetben top tank voltam, 2esetben pedig 2db 1 tierrel magasabb tank volt csak.

De a társak. Amelyik oldalon nem én voltam az összeomlott. Ráadásul az egyik csatában olyan pontatlan volt az ágyú hogy 30ból 10 talált, pedig rendre bevárom még teljesen beszűkült. 3 társam is úgy halt meg, hogy nem tudtam kilőni 4 lövésből az oldalát mutató tankot akivel épp harcolt.

Azért is mondom nem bosszantom magam, megyek inkább dolgomra, majd később játszom, bár akkor tuti jönnek majd iskolából a napi vérpistikék, akik persze mind az én csapataomba kerülnek majd.
  • VanDaal
    Ezt az az IS-3 sajnos nem akarta megvárni...
  • ollie
    Távolról HE-vel érdemes, ha az elejét mutatja.
  • ollie
    Amúgy megnéztem, az én statom az M6-al 115 csata, abból 46 nyerés, mire elite lett. Soha nem platoonoztam.
  • I.C.ram
    Baromi lapos. Nagyon nehéz távolról az alját lőni.
  • ollie
    Hát bizony ünnep van, ha az M6 a top 5 tank között van a csatában.
  • Ohyner
    Na jó, azt hiszem hanyagolom a játékot, és inkább a T1időszakra emlékezek. 10ből 1 meccset nyertem az M6al. Ilyen láma csapatokat soha nem kaptam még, így nagyon ki tudtam élvezni amíg normális tierbe pakolt, aztán 6 meccs után úgy gondolta a játék, biztos fullra fejlesztetem már a tankom és sikerrel vívhatom a harcom Jagdtigerek ellen. Annyira bízik bennem a gép, hogy a legdebilebb high tier tankokat kapom meg társul.

• Sippie
    nem elég hogy törpe szar, még légypiszoknyi helyet kell hogy lőjek rajta? rohadjanak el :D
  • kdezso30
    Szemből az alját kell lőni ott átviszi, én például kínai csodából lőttem a legtöbbet T32-vel.
  • I.C.ram
    122-essel múltkor 4 lövésem pattant le kb. 40 méterről egy Slugger frontján.
  • patchaou
    122-es is pattog róla, kicsit sem mindegy hol kapod el.
  • Sippie
    A faszkivan a kínai csodával... szemből bazdmeg 20 méterről a testet lőve nem viszi át a 105-ös? hát hogyne, én meg a dalai láma vagyok... no komment... 4 lövésből 1 azaz 1 darab vitte át. Bullshit
  • DarkHorSe
    Győzelem!
    Csata: Fisherman's Bay 2011. november 8. 12:15:00
    Jármű: PzKpfw VI Tiger
    Szerzett tapasztalat: 2 259
    Szerzett kredit: 57 562
    Csatában elért Achievement: Acélfal, Pusztító, Mester Lövész
  • pointer4
    Pedig nyugodtan, azon a világítótornyot kb semmit nem ér :D
    A legénység legyen 100% camo.
  • Tusy
    - jellemzően ha alt-tabbal mást is nézek, nekem a gyors ki- belépés szokott segíteni
  • Sippie
    pfuhhh, egy elveszett csatát hoztunk vissza hála az artynak :D Fisherman's Bay-en: E100 meg löwe, meg jagdpanther meg T25 AT és 4 arty VS T-32-őm, M6, meg 2 darab arty :D japdpanthert kiszedtem, T25-öt M6 szedi ki, löwet kiszedtem, E-100 1000hp környékén, arty lő lesebzi fél életem, megyek spottolom az E100-at, arty kiszedi, az egyik artyjuk spottol, M6 meghal, észreveszek egy hummelt kilövöm, mellette nem messze GW panther rám lő de nem talál, közbe egyik artynk meghal, de magával viszi a másik GW panthert, a hummelünk kiszedi a GW panthert, és marad egy darab su-8 ami a mi térfelünkre került át, de a hummelünk kiszedi. Jó kis csata volt :D Össze dolgoztunk, én nem mentem a fölösleges sebzésre meg killre, ha az arty rá tudott lőni akkor maradtam a seggemen és csak spottoltam. Így kell ezt játszani.
    Kár hogy majd el kell adnom a T-32-őt, főleg ha a T34 olyan szar lesz mint ahogy mondjátok :(
  • Ohyner
    Na azt hiszem az M6 igazán jó kis szenvedés lett, bekezdett 5 bukóval, úgy hogy nem is a legalján volt.

Nálam mindig az első meccseken eldől, hoyg lesz-e valami a tankból, hát ebből nem sok jó. Végig idióta Teameket fogok kapni, fasza. Pedig a tegnapi lendület annyira megdobta a hangulatom.
  • zsupeti
    Most nézem,hogy nem klímás a gép. :)
    7 tizedért nem fogom beáldozni az álcahálót.
  • ilsalon
    Szép stat, nekem nincs ilyen. Viszont elég szopósnak is éreztem a tankot. Bétában szerettem, de most nem ment vele. Bétában viszont a KV-kat utáltam, most meg azokkal ment.

M6. 90mm-sel már killer állat. Tier 8-ig lehet vele lődözni sokszor még szemből is. Kicsit pontatlan az ágyú, de nem vészes. Erre is érvényes, hogy az oldalát sose mutassad. Ráadásul igen bugos a hitboxa ennek a járgánynak, sok nagy fülest úsztam meg 0 hp sebződéssel. Amikor én lőttem egy M6-ost, akkor három négy lövés és arty találat után is max hpn volt, aztán meg egy lövéstől kifingott. Kicsit olyan, mintha nem látnád a sebződést az életerején, de a sebzés benne lenne a tankban.
  • pointer4
    34.02sec, ha 100% legénység, + venti + töltésgyorsító.
  • SZU
    Szerintem a T1 után az M6 visszalépés lesz érzésre. Lassabb, nagyobb ellenfelek. Mivel nagyobbak lőnek rád, kevésbé fogod pattogósnak érezni a páncélodat.

A legnagyobb csúzlival már érezni fogsz valami chi-t.
  • VanDaal
    Hmm, ez eszembe se jutott. Van rá esély, kicsit retkes az asztal :)
  • Ohyner
    Na végeztem a T1-el. Kifarmoltam a hiányzó 4k xp-t reggel meglett az M6. Mondjátok, hogy az M6-al is ilyen jó lesz a játék, mert elég karcsúnak tűnik egy tierrel feljebb.
    Végül is szerintem nem lett rossz vele a statom, nem tudom, hogy ti mit gondoltok róla. A killem nem sok, gyakran zártam csak 1-2 killel mert az utolsó lövéseket más vitte be, de azt hiszem a sebzésből azért látszik, hogy nem csak a számat tátottam.
    Összességében nagyon jó tank. Köszönöm, hogy biztattatok, és nem hagytam abba a leenél.

• SZU
    Hajszál-szösz-kosz az optikai egér érzékelője előtt.
  • VanDaal
    Na frankó, meghülyült a játékom. Tigrissel célzok a kb 30 méterre lévő IS-3-ra és egyszercsak elkezdett magától hátrafordulni a tornyom. Nem úgy értem, hogy rossz irányba kezdtem forgatni. Már be volt célozva és magától lefordult róla, aztán nem volt hajlandó visszafordulni, pedig nem lőtték el meg semmi ilyesmi. Én ilyet még nem értem. Volt már valakinek hasonló?
  • ollie
    HE-vel lőtted őket, ugye?
  • ollie
    Minden extrát beleszámolva (csoki, kóla, stb) lesz annyi a töltés.
  • ollie
    Ismerek olyan játékost is, hogy megveszi az összes létező prémium tankot, csak hogy meglegyen. Biztos szép számmal vannak ilyenek.
  • Sippie
    jah, a random velem is kibaszott. egy KV meg egy slugger képes volt kappolni, úgy hogy voltam én egy T-32-ben, volt egy KV5-ünk, meg egy tigrisünk, meg stugunk. És döntetlen lett, hiába pofáztam mindenkinek hogy húzzanak vissza a bázisra én feltartom addig a hídnál lévőket. Hát nem, a KV5 volt olyan édes hogy jött velem, persze miután már 200 hp-m maradt még mögöttem settenkedett ahelyett hogy esetleg segített volna kinyírni a redvás type-ot. Amikor már 400hp-ja volt akkor persze előmerészkedett a seggemből, a másik két idióta is arra jött, ahelyett hogy a bázist védte volna. Shit happens, goldal nem lehet észt is venni
  • Nazarov77
    Gyönyörű: Ellenségnél 3 GW tiger és 2 M12. És nem akarnak limitálni, egy ilyen csatában heavyvel kb lehetetlen támadni.
  • VanDaal
    Grat, szép kör lehetett :) Én az előbb T29-cel öltem meg egy IS-t 100%-ról hp veszteség nélkül. A dolog apró szépséghibája, hogy addigra odaért az E-75 ami aztán kiszedett 2 lövésből.
  • ilsalon
    Néha ki lehet fogni idiótákat, vagy éppen szerencsétleneket, akiket Random isten sújt átkával.

Tegnap nekem is összejött az élet a dagadt leóval. Hp veszteség nélkül filéztem ki egy Panthert, egy Tigrist, egy KV3-mat, meg két kisebbet Ensken. Nem is igazán száguldoztam, viszont 16 lövésből 16 talált és sokszor sebeztem 300 fölött, mivel természetesen én hátulról szeretem. Az eddigi legtöbb xp-t kaptam: 2338
  • VanDaal
    Azt hogy sikerült? Ehhez azért kellhetett egy szellemileg megkérdőjelezhetően felvértezett KT-s is :) Meghalni egy olyan tankkal szemben, aminek kisebb a penje, a sebzése, az élete és a péncélja is, hát már minimum művészet kategória :)
  • Ohyner
    Aúgy sem árt, ha szokod a nagyobb Gunokat, később csak olyanokkal mehetsz majd:)
  • kzééé
    Köszi szépen!
  • ilsalon
    Kifejleszteni mindegyiket érdemes, mert kell más tankokra is, valamint az IS-en majd kelleni fog a 122-es.

Mondom én a 122-sel használtam és jókat játszottam vele.
  • Ohyner
    Imádom a T1-t egy királytigrist pakoltam egy 1v1ben full hpról:) azt hiszem rendesen szidhatott utána.
  • kzééé
    Akkor amiket én irtam nem is érdemes kifejleszteni?
  • ilsalon
    107-es, de én a nagy bumburnyák ágyút használtam, mert a kicsitket vitte egyből, a nagyokon meg sebez 200 körülieket HE-vel. Az tény, hogy néha átlősz vele Abbeyről Minesra.