banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sippie
    pfuhhh, egy elveszett csatát hoztunk vissza hála az artynak :D Fisherman's Bay-en: E100 meg löwe, meg jagdpanther meg T25 AT és 4 arty VS T-32-őm, M6, meg 2 darab arty :D japdpanthert kiszedtem, T25-öt M6 szedi ki, löwet kiszedtem, E-100 1000hp környékén, arty lő lesebzi fél életem, megyek spottolom az E100-at, arty kiszedi, az egyik artyjuk spottol, M6 meghal, észreveszek egy hummelt kilövöm, mellette nem messze GW panther rám lő de nem talál, közbe egyik artynk meghal, de magával viszi a másik GW panthert, a hummelünk kiszedi a GW panthert, és marad egy darab su-8 ami a mi térfelünkre került át, de a hummelünk kiszedi. Jó kis csata volt :D Össze dolgoztunk, én nem mentem a fölösleges sebzésre meg killre, ha az arty rá tudott lőni akkor maradtam a seggemen és csak spottoltam. Így kell ezt játszani.
    Kár hogy majd el kell adnom a T-32-őt, főleg ha a T34 olyan szar lesz mint ahogy mondjátok :(