418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• ollie
    De amúgy a valóságban van duda a tankokban?
  • patchaou
    Remélem, hogy amikor jön a duda, kapunk mellé olyan funkciót is ahol ki lehet kapcsolni. Meccs elején iszonyat lesz, főleg ha többféle közül válogathatunk.
  • lammaer
    Na, azért a 7.0 contentje annyira nem semmitmondó.... én is kapcsiból le akartam ugatni Overlordot, hogy akkor mégis mi lesz a 7.0-ban, de előtte megnéztem a legucsó 7.0-s leírást...

7.0 in development

Szóval azért van benne némi tétel, ha duda nem is lesz.
  • redsting
    Már kapisgálom!
  • Szakesz
    Miután kiválasztottál egy mapot, a hozzáad' opcióval tudsz lepakolgatni tankokat.
  • Gunslinger
    Jaj ne már, nem lesz duda? De kár. :-)))
  • Gunslinger
    A szar forint miatt több mint 1500 Ft, de még így is kijön egy közepes méretű pizza árából és nem kötelező egy héten belül elkölteni, évekig is megmarad, ha beosztja az ember, és sok hasznos dologra elkölthető. Mondjuk az utóbbi időben volt nem kevés lehetőség arra, hogy ingyen is lehessen aranyhoz jutni, az IGN-es lehetőség hetekig élt, valaki egy t8-as prém tank árát összeszedte onnan tök ingyen, tehát egy kis ingyen aranyat szerezni nem volt ám olyan nagyon bonyolult manőver.
  • VanDaal
    Ha a lengyeltudásom nem csal, ez azt jelenti nyugat-krakkói dialektusban: "Kedves csapattársaim, szíveskedjetek támadást indítani!"
  • Bmsrt
    Nem baj ne is siessenek el semmit,ráérnek...(még csak 70kxp van a visszavásárolt T29-en és messze még a T34...)
  • redsting
    Kifejtenéd?Én nemtudtam rájönni.
  • LSSAHPAUL
    Én egyszer ellestem egy lengyel mondatot, azóta is elsütögetem ha vannak lengyelek: atakuj kurwa debilu
  • Sippie
    egyébként meg, amíg grindeli azt az összeget, addig az XP is nő, fejlődik a crew, free XP, stb. szóval lehet az nem olyan rossz :D
  • VanDaal
    Viccesek ezek a ruszkik. Már eleve késésben vannak a 7.0-val. Erre azt tartják megoldásnak, hogy az eddig is semmitmondó tartalmát is még tovább redukálják. Félreértés ne essék, nem mintha hiányolnám a dudát... De ez már nonszensz, hogy még a 0 tartalmat is tovább csökkentik, és még így sincsenek készen.
  • Sippie
    :D:D 11 arty a csatában. Szemben még 2 jagdtiger, 1 object TD, meg egy ISU... sok szerencsét nekem :D 2 lövés leszek :D
  • DarkHorSe
    ertelem szeruen :D
  • ollie
    Nem olyan nagy pénz az, hogy ne lehessen 1500 aranyat venni. Legfeljebb 1 évig elég lesz, hacsak felszerelések pakolgatására használja valaki. Vagy legalább vesz belőle pár garázshelyet is.
  • redsting
    Köszi a hozzászólásokat!

Ezt a taktikai táblát hogy kell használni?
    http://ror.hu/slevin/plan/index.html
  • Sippie
    egyet SU-8at kiszedtem egy lövésből, hogy érezze ő is a törődést... gw tiger, gw panther maradt, meg talán egy grill, nekem meg 120 hp-m. Lehet tippelni :D
  • Sippie
    naja, csakhogy a minimális tétel aranynál 1500 gold :P 30-at nem igazán lehet venni :P
    az sms-t meg hagyjuk az nem éri meg
  • kiskami
    Az M6 már csak ilyen. Óriási szörnyetegek közt kell karistolni vele legtöbbször. ;) Csak ésszel, szépen óvatosan! :)
  • ollie
    És ki nyert? :)
  • Sippie
    hú de jó volt 4 istencsapása arty ellen maradni egymagam a T32-ben... csudajó ez a játék
  • Attiska
    "Ezt újra kigrindelni több áramot jelent mint az a 30 forintnyi arany.... "
  • brasco84
    ha még ez a T34 prémium lesz dolgokról sem tudni semmi pontosat, akkor gondolom arról h Is4 mikor lesz T10 mégkevesebbet :D BL 9 megvan, már "csak" 160k xp kell :D de szerintem ráérek még vele, totál elment a kedvem attól, hogy állandóan 4-5 spg-s csatákat fogok ki
  • lammaer
    Mivel az egész visibility random, százalék alapú, nyilván nem lehet megismételhető méréseket végezni.

Azt tudom hogy kukkerrel volt már hogy 100 méteren belülről se láttam meg egy támadő lőwét (mindössze két bokor volt köztünk).
  • Szakesz
    Most kérdezzétek meg, hogy mikor jön a KV csere. :)
  • brasco84
    célzásgyorsító és töltésgyorsító kell, nekem az van Hunnelen +100crew, így már egész jó, csak ami szar h 10 ből 8 szor T10 es csatákba rak, de így is lehet azért 4-500 akat sebezni..
  • Attiska
    Nekem van a Hummelen álcaháló, és időnként átteszem a periszkópot rá, de hogy valójában mennyit érnek? Passz.
  • lammaer
    Álcaháló/periszkóp sztem hasznos, főleg hogy szabadon rakosgatható.

Azt a 10 aranyat gondold meg... ha eladsz egy tankot 3 modullal, jó esetben akár 500+ creditet is bukhatsz a modulokon. Ezt újra kigrindelni több áramot jelent mint az a 30 forintnyi arany....
  • DarkHorSe
    Oke, koszi szepen :)
  • lammaer
    Eddig se nagyon szerepelt a 7.0-ás listában, szóval ja. Van még idő a grindre :)
  • redsting
    Nincs szándékomban aranyat venni.Egyébként a láthatóságra visszatérve akkor felesleges költeni az alcahálóra meg a periszkópra?
  • DarkHorSe
    Szoval akkor az aT34 csere M103ra csak 7.1ben jon be?
  • Attiska
    Én megértelek, nekem a Hummel a farmoló cuccom a PzIV mellett. Érdemes megvenni rá mindenképp.
  • Seriallkillah
    Érdemes, utánna 20 gold-ért átrakod a hummel-re. Azzal nagyon effektív artyt kapsz. Nekem a hummel-el ezekkel a modulokkal 2-3 killek szoktak lenni csatánként. És mindig. Nagyon hasznos modulok.
  • Ohyner
    Jó ez a M6 menthetetlen a machmaking miatt. Lényegében 90%ban a meccsek olyanok, hogy hozzá se tudok szólni. Jobb esetben kilövök egy a túloldalra szorult hasonló szerencsétlent, mint amilyen én is vagyok és ennyi.

Én szeretem a kihívást, de szintre való tankkal sem kellemes a 4 high tier arty. Löwét is KT-t is lőttem már ki, ha egyedül volt, nem ha 3-4 jött egyszerre belőle. A t9-t10 tankokról meg nem is beszélek, a HE is csak gyógyít rajtuk nem hogy sebezne.

Arról nem is beszélve, hogy mostanában minden boldog boldogtalan kilép ha épp kilőném, mert miylen égő egy M6 lövi ki. Én a WG helyében nem is jelentettem volna be azt, hogy bent marad a tank. Had lepődjenek meg, ráadásul minden kilépést instant -5k xpvel és -30k credittel jutalmaznék.

Az biztos, hogy több ágat nem húzok fel, mert játszhatatlan a játék t6-t7 szinteken annyi a tier 8-9es. De ezt is csak a wg nem látja, hogy sok idő telt el, és a matchmiking kategóriái alkalmatlanok, ha mindenkinek nagy tankja van. Inkább várnék két percet egy élvezetes meccsre.
    De ha ezt nem is, legalább a tank felszerelését figyelembe vehetné.
  • redsting
    Lehet hogy most szidi fogtok,de nekem most a Grille a farmolóm.Időnként azért befogom a KV3-at is.Ha olyan a csapat meg a hangulatom vele is kuporgatok egy kis kreditet.A Tiger P meg az új szerzemény az IS nagyon viszi a zsetont.

Egyébként ilye kis tierü tankra (Grille)érdemes költeni(töltésgyorsító,célzórendszer)?
  • ollie
    Új infók a 7.0-ról
  • redsting
    Általába a városoknál (Himmelsdorf,ENSK) még az elején kiszokott dobni.De ez az éltrekelés nyilt terepen szokott bekövetkezni.
  • Sippie
    az nem lag probléma? A kis ping melletti jelecske totál piros olyankor