banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Ohyner
    Jó ez a M6 menthetetlen a machmaking miatt. Lényegében 90%ban a meccsek olyanok, hogy hozzá se tudok szólni. Jobb esetben kilövök egy a túloldalra szorult hasonló szerencsétlent, mint amilyen én is vagyok és ennyi.

Én szeretem a kihívást, de szintre való tankkal sem kellemes a 4 high tier arty. Löwét is KT-t is lőttem már ki, ha egyedül volt, nem ha 3-4 jött egyszerre belőle. A t9-t10 tankokról meg nem is beszélek, a HE is csak gyógyít rajtuk nem hogy sebezne.

Arról nem is beszélve, hogy mostanában minden boldog boldogtalan kilép ha épp kilőném, mert miylen égő egy M6 lövi ki. Én a WG helyében nem is jelentettem volna be azt, hogy bent marad a tank. Had lepődjenek meg, ráadásul minden kilépést instant -5k xpvel és -30k credittel jutalmaznék.

Az biztos, hogy több ágat nem húzok fel, mert játszhatatlan a játék t6-t7 szinteken annyi a tier 8-9es. De ezt is csak a wg nem látja, hogy sok idő telt el, és a matchmiking kategóriái alkalmatlanok, ha mindenkinek nagy tankja van. Inkább várnék két percet egy élvezetes meccsre.
    De ha ezt nem is, legalább a tank felszerelését figyelembe vehetné.