418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
A klán háborúkat nem lehet nézni, mint pl. CS-ben? -
brasco84 #74634 14-1 re nyertünk, ilyen se volt hetek óta.. Abbeyn a lenti részen mentem egy másik IS-3al és egy E-75 el, a végén találkoztunk egy Ferdivel meg egy Jagtigerrel, elképesztő mit bírnak és mennyit lőnek, mindhármunknak 400-500 hpja maradt mire végeztünk velük.. -
Ohyner #74633 Na látom a helyzet változatlan, elkezdtem kapni a T29el is a debilebbnél debilebb csapatokat. Megyünk hárman egy is 3 egy vk és én, előttünk egy 10% lévő valami pudvás lista legalján álló tank. Is és vk kiront, mikor közben már egy t44 a hátunkba került. Írom hogy help de ők csak mennek előre, engem meg ott hagytak meghalni.
Más kérdés, hogy utána őket is kilőtte a t44, mert annyira keresték a kis tankot, aki akkor már valószínű a térkép másik felén volt. Zártam a csatát egy kurva killel, és persze épp ez miatt 5 tankos előnyből elbuktuk az egészet.
És megint az én és még pár normálisan játszó ember szopja meg ezeket a meccseket.
-
Bmsrt #74632 "Random" isten velem van 7 győzelem zsinórban 6 T32-vel(3 malinovka persze mert úgy szeretem) és 2 az Is-3-al(ez meg komarin erőteljes arty infesztációval,11 arty...és nem a kis "aranyos" fajtából) -
Sunrider924 #74631 Orom latni hogy a mondanivalom lenyegi reszet sikerult megertened. -
crossy104 #74630 Én meg gratulálok a HTO-nak és a ROR-nak mert nekik is vannak területeik. Hozzák a formályukat. Ügyesek! -
nobodyattis #74629 Így van elvertük a köcsög románokat
meg ma is elverjük őket -
stork13 #74628 Gondolom az IS-7 már sérült volt, mivel foglalt, odáig meg valahogy el is kell jutni.:) -
Mindig van pár ilyen idióta, már két killem volt, amikor megkérdezték hogy
honnan származom vki rögtön benyögte h uselessland. -
bgabor #74626 A szervert mi lelte? -
Ne mondd már, hogy nem op, hogy 1 (vagy 2) lövéssel kivégezte az IS7-et. -
lammaer #74624 "hogy nem limitálják az artyk számát meccsenként."
Ennyit arról, hogy Overlord szavazásaira érdemes e szót és időt vesztegetni.
A következőre rá is eresztek egy kattingató makrót a lehető leghülyébb válaszra, és amikor kap ma 150K szavazatot rájön mennyire vesszük komolyan. -
Sunrider924 #74623 Az arty-k elleni siras olyan szinten altalanos betegseg, hogy a legkeptelenebb hulyesegeket szuli "skilles" jatekos szajabol. Westfielden en KT platoontars S51, nekem vmi 10% hp-m, spotolok a paltoontarsamnak mert IS7, ferdi es patton capelnek, es hiaba kertem segitseget a csapattol, azok surgosen elfutottak minden mas letezo iranyba. S-51 2x tudott raloni az IS7 + ferdi parosra, masodiknal elintezte az IS7-et, kozben en kiszedtem a pattont, de vegul megtalalt a ferdi maganak, aztan behuzza a zaszlot amig a 3ik reload ment az S-51-nel. A csapatunkba volt egy Panther 2, aki a csata elso 2 perceben elhalt ugy, hogy semmit se csinalt, de kepes volt vegignezni a meccset hogy beirja: Useless arty, sitting there like a duck. Hat hogyne, 2x resetelni a cap timert az semmi de foleg useless.
Ha a hulyeseg fajna... -
Gratulálunk ! ;)
( Skóciát tekintsétek meg majd ;) )
ROR - ODV ---- 2 : 0 -
mini #74621 Félreértesz! Semmi problémám nincs sem Veletek, sem mással, jeletgetni pedig főként nem kívánok, mert ettől függetlenül biztos jó arcok (vagy sem :) ).
Amiről szólni kívántam, az annyi, hogy ez egy játék és tekintsük is annak, főleg a tét nélküli random csatákat. Az artyk elleni sírást sem értem.
Nálam is elgurul néha a gyógyszer és osztom az észt, de előtte igyekszem felmérni a "becsmérelt" játékos teljesítményét.
Legyünk korrektek, ennyi. -
És hogy hogy csak ennyi XP-t és kreditet kaptál? Csak nem megvártad, amíg az összes áldozatnak alig volt HP-ja? -
Végre elismerték, hogy a Pz4 fordulása bugos, és a 7.0-ban javítják. Viszont az rossz hír, hogy lesz prémium arty (minden mostani Löwe-s azzal fogja nyomni onnantól kezdve), és az is, hogy nem limitálják az artyk számát meccsenként. -
Újabb infók a fejlesztőktől. -
crossy104 #74617 Sajnos nem tudom kik voltak, de pár ember miatt nem kellene általánositani. Itt is csak emberek vannak.
A klán nevének semmi köze a Pirates klánhoz. Azért adtam régen ezt a nevet, mert pár klán vezérrel ellentétben és nem a saját tankomra / volt aki free.xp-t váltva goldból húzta ki a Maus-át / akarom költeni a klán aranyát, hanem szétosztom a klán tagok között.Igazságosan.
Viszont a név változtatása meg fog történni, de jelenleg a játék béta állapota miatt nem engedélyezik.
Folyamatosan irogatok a név miatt az adminoknak.Talán sikerül.
A pár okoska miatt én kérek elnézést, ha gondolod megirhatod privátban kik voltak azok.
-
mini #74616 Gratulálok srácok!
Viszont ellenben de! Random csatában a nagy arcból kicsit vissza lehet venni. 3 okos bajtársatok tegnap osztotta az észt - és finom voltam -, hogy mi egy scout feladata, pedig egyáltalán nem volt igazatok/igazuk.
Szóval nyugi, azért mert van egy klán utótag a nevetekben, még nem jelenti azt, hogy tiétek a bölcsek köve.
Üdv.:
mini -
Attiska #74615 Jó kis cucc az, még a bétában sokat nyomtam vele. -
crossy104 #74614 Köszönjük mindenkinek! -
Imádom ha az S35 top tier -
pfffffffffffffffffffffffffffffffffffffff -
endrodiz #74611 Ez tök jól néz ki a Global Mapon:
Malta
Owner: Hungarian Pirates
Global Map
Gratula! :) -
Gratula! -
Grat a HPTS nek csak így tovább. -
pontosan ez mit takar? -
redsting #74607 Ez a holnap vagyis ma induló arany gyűjö játék kezdete.Most olvastam a hírlevelet.
http://worldoftanks.eu/news/484-kill-courier-rememberance-day-pattons-birthday/ -
Mester61 #74606 A Pattonnal nagyon jól lehet játszani, csak érteni kell hozzá, a nagy tierben hamar halsz de 3-4 lövés 1200 HP sebzés és soha nem leszel mínuszban. -
redsting #74605 Ja!A Hírvivők olyan tankokat fognak használni amiknek közük volt Patton-hoz!
-
redsting #74604 Nefeledjétek holnap 14-órától kezdődik a vadászat!!!
"Courier_WG" és "Courier_WG2"-őt kell keresni. -
bazdmeg, annyira tudtam :D:D:D amint megveszem a T34-et, és első csatám lesz vele tuti én leszek a TOP :D:D:D:D T32-vel 100ból 1x voltam toptank, T34-el stocként persze egyből szemben E75... ühüm, köszi <3 -
Mester61 #74602 Rosszul írtam a 450000XP 20000 Huf arany vásárlás -
Mester61 #74601 Sziasztok!
Családi okok miatt eladó WOT accunt.
Jelenleg garázsban IS4,T95,E-100,M41,T-50,Löwe(fullos, mindegyik)
Következő
Fullra kidolgozva,legénység 100%+ skillek barakban
E-50,IS7,M46 Patton, KV,megvásárolható.Mind fullos
Fullos E-75 legénység nélkül megvásárolható.
Orosz TD vonalon SU-85 kezdő megvásárolható.
Beváltható kidolgozott free XP 430 000, természetesen aranyért, ami kb 45.000 HUF és megvan a MAUS is fullosan.
Bétában dolgoztam 9000 csatát most 6000-et, ingyen nem, csak jó pénzért adom.
Sajnos az élet ezt hozta 1,5 éve nyomom keményen ingyen nem adom ennyi.
Kb ennyi ki mennyit ad érte
Elérhetőség [email protected]
-
crossy104 #74600 Clan Wars: Malta, landing, battle with owner
2011. november 10. 23:12:45
[1PDD] 1st Panzer Division Denmark vs. [HPTS] Hungarian Pirates
Győzelem!
-
Szakesz #74599 A KV-5 jó tank, de tény, hogy csak értő kezekben lehet igazán halálos. -
Renegade #74598 én spec pont artysként kezdtem a játékot, most is van egy gw tigerem, igen jó eséllyel kerülöm el őket, vagy érem el, hogy sokat pazaroljanak rám, eddig vagy 5* nerfelték őket és még is egyre jobb eredményeket szállítottak, szóval így exartysként:
nagyon OP-ok, kéne nekik még pár nerf, ráadásul züllesztik a morált
ja és nem jó dolog azzal szembesülni, hogy a tracer hiány óta nem játszhatok a maussal, illetve fura egy anomália, hogy leo t9ig mehet, a dagi meg jó ha 20%-ban kerül arty paradicsomba
btw tavaly még én is védtem őket, na de akkor a humi meg a pinokió volt a plafon -
lexlutor #74597 ..ennyit a szar szutyok luzer kv5rol, akit senkinek nem ellenfel. csak a droidokat kell loni :)
Victory!
Battle: Abbey 2011. november 10. 22:26:14
Vehicle: KV-5
Experience received: 2 350
Credits received: 144 180
Battle Achievements: Steel Wall -
brasco84 #74596 egyértelmű, azért az spgs is látja a minimapot, és ha bokorban van, + van camo skill, akkor elég jó.. főleg ha egyhelyben állsz, foglalod a bázist, akkor elég pár sec aim TD módban és véged :D