A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Sunrider924 #74623 Az arty-k elleni siras olyan szinten altalanos betegseg, hogy a legkeptelenebb hulyesegeket szuli "skilles" jatekos szajabol. Westfielden en KT platoontars S51, nekem vmi 10% hp-m, spotolok a paltoontarsamnak mert IS7, ferdi es patton capelnek, es hiaba kertem segitseget a csapattol, azok surgosen elfutottak minden mas letezo iranyba. S-51 2x tudott raloni az IS7 + ferdi parosra, masodiknal elintezte az IS7-et, kozben en kiszedtem a pattont, de vegul megtalalt a ferdi maganak, aztan behuzza a zaszlot amig a 3ik reload ment az S-51-nel. A csapatunkba volt egy Panther 2, aki a csata elso 2 perceben elhalt ugy, hogy semmit se csinalt, de kepes volt vegignezni a meccset hogy beirja: Useless arty, sitting there like a duck. Hat hogyne, 2x resetelni a cap timert az semmi de foleg useless.
Ha a hulyeseg fajna...