418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nazarov77 #74758 Mondom én, KT azon ritka tankok kategóriájába tartozik ami jó stock ként. -
rrally #74757 Győzelem!
Csata: Karelia 2011. november 12. 8:52:37
Jármű: PzKpfw VIB Tiger II
Szerzett tapasztalat: 2 534 (duplázott kör a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 35 191
Csatában elért Achievement: Acélfal, Mester Lövész, Mesterlövész, Mesterlövész
Jó ez a Stock KT -
Nazarov77 #74756 E-50 nagyon jó tank, szerintem a legjobb T9 med. Ágyúja nagyon pontos és jó sokat sebez, és a nagy súly miatt az E-50 másodállásban faltörő kos, ha egy nála könnyebb tankot elcsap 60al akkor felkészülhet a nagy HP vesztességre. T-54ből kb -700-900 HPt is levehet ha teljes sebességgel mész neki :D -
crossy104 #74755 Örömmel tölt el, hogy a külföldi klánok példáját követve már nálunk is működik a klánok szövetsége. Többen mondták itt, hogy nem működhet mert ilyen a magyar.Nos.Ezt már megcáfolhatjuk.Köszönetet mondunk azoknak akik
a klánunkat segitették ill. segitik Máltán. Kiemelném az 1. Magyar Páncéloshadosztály teljesitményét.Ők végigvertek mindenkit és a döntőben döntetlent játszottak. Igy kihivó és csata nélkül tudtuk tartani Máltát.
Nagy köszönet mindegyik magyar klánnak! -
kdezso30 #74754 Én is hasonlókat gondolok a 105 mm-ről T34-en... -
endrodiz #74753 Ehh, T29-re ilyen semmirevaló fos fegyvert, mint ez a 90mm-es M3-as... ezzel semmit nem lehet kilőni.. -
sad1976 #74752 hi!
az E 50 jó tank? mert nem nagyon ír itt róla senki. még 10000xp és meg van. a fejlesztett 8,8 ágyúval free xp böl. még valami! ha a T34 prémium lesz. akkor mi lesz helyette? nekem T32 van kb 50000xp hogy meg legyen a T34 .de az nekem nem kell.farmolni ott a Type és a löwe. -
davidbog #74751 Ha másfélszer gyorsabban töltött újra, akkor az 10,5 cm Kwk46 L/68 volt. Első ránézésre még hasonlít is a Kwk44-re. Aztán jobban megnézve már nem. -
davidbog #74750 Persze hogy érdemes kifejleszteni. Mindig mindent érdemes kifejleszteni, maxumim nem nem veszed meg. Úgyhogy fejleszt ki mindkettőt. És addig is gyűlik a free xp, fejlődik a legénység, termelődik a credit.
A Vk3601 elég korcs gép, igazából se nem heavy se nem medium, de nagyon jó harckocsi. Nekem nagyon tetszett az egyik kedvencem volt a németeknél. -
bgabor #74749 Szerintetek medium tanknál van érteme az álcázásnak? Csak mert ugye számos medium tank sniper tanknak van szánva, egyfajta tornyos TD-nek (panther, PantherII).
Vagy a javítás jobban megéri itt is? -
Az a gond h látványosan 1,5x biztos volt, platoon társam szerint 3mp-enként lőtt. :) De még egy KV-3 is mondta a chaten h cheater. -
Köszi, akkor majd azzal kezdem.
Felmerült még bennem, hogy érdemes-e a vk36-ból a tigrist kifejleszteni. Lehet a DB-vel jobban járnék. Ellenfélként elég gyenge tank. -
Bmsrt #74746 Érdemes minél alacsonyabb tierben kifejleszteni a dolgokat mert egyszerűbb,és az Is is jobb lesz azoktól a fejlesztésektől,Is és a Is-3-pedig már majdnem egy nagyra hízott med azzal a motorral.(na meg az Is-3 D-25t kezdő csúzli nélkül nehezen életképes szerintem) -
davidbog #74745 Szerintem érdemes. Elég idegesítő az IS-3 a 122 mm D-25T-vel is, nem kéne megnehezíteni a helyzeted a gyengébbik motorral és a lassabb D2-5T löveggel.
Az IS-nél viszonylag gazdaságos ennek a két komponensnek a kifejlesztése. Az IS-3-nál már sokkal könnyebben belefuthatsz egy-egy veszteséges körbe. -
Oddball29 #74744 Nap hülyéje: vért hugyozva, körültekintő védekezéssel kihúzunk egy T8-as csatát észak-komarini starttal. Én Wolverine-ben. Már csak egy Stug van ellenfélnek, ami húzza a zászlónkat. Saját sérült KT és T-44 odasiet, T-44 ér oda elsőnek, és lead két lövést az egy roncs takarásában lévő Stugra, persze egyik se talál. KT is odaér, de utolsó pillanatban elhibázza és kikaptunk, mert a Stug egyedül be tudta húzni. Hát eszem-faszom megáll. Annyit kellett csinálnia annak az elmegyengének, hogy odahajt és belelő egyet... -
szar szlovákia -
davidbog #74742 Valószínűleg neki is volt rammer és venti. Ha nem volt sérült a parancsnokod, akkor elvileg csak csoki (10 aranyért +10% crew skill mindenkinek) használatával lehetett volna gyorsabb a Kwk44. Nem tudom ez mennyire valószínű, de más tippem nem nagyon van.
Mennyivel volt gyorsabb az újratöltése? -
IS-en érdemes a jobb motort meg ágyút kifejleszteni, vagy inkább hajtsak rá az IS-3-ra? -
davidbog #74740 Ügyes volt. Ő alá tartozott az utolsó Királytigrisek egyike is.
Bollersdorfi ütközete előtt megütközött még két IS-2-essel 200 méteres távolságból. Az egyiket kilőtte, a másik kitérő manőverbe kezdett aminek a vége az lett, hogy fennakadt falami árokban és elhagyta a legénysége.
Mintha olyat is olvastam volna, hogy Körnert Bollersdorfnál nem vették észre az IS-2-esek, ezért engedte olyan közel őket és hogy szerinte elaludhattak az első harckocsiban. :) -
Moderáljuk magunkat, törölgettem. Következőnél ban.
Tenksz -
Vannak napok mikor szétidegel a játék, de van mikor érdemes nekiülni.
Mai csaták rendre jól sikerültek.
Legutolsó is győztes volt, tök jót kergetőztem a heavykkel, kilőttem egy löwet, meg két kv-t, meg még három kisebbet. A végére ellenfélnél két arty maradt nálunk meg egy marder meg én a T25-el (a német). Elindultunk bázis ellen, egyszer csak szembe jön az egyik arty. Kilövöm, de nagy a szerencsém mert éppen csak mellém lőtt. Írom a mardernek hogy go nmy base! Elindulunk, de ekkor elkezdődik a mi bázisunk foglalása. Megfordultam, félpályáról éppen visszaértem, bázisunkon bent állt egy M7priest, a számláló 97-en. Reseteltem, aztán menekülés, mert közben már a mi foglalásunk is kb 38-nál járt. Aztán kilőtt mert balfasz módon bementem a susnyásba és két fát is kinyüstöltem ami lelassított, de így mi nyertünk, posztumusz lettem háborús hős, de majdnem az egész csapat gratulált.
Ilyenkor szeretek játszani és annyira nem esik rosszul a többi vesztes csata sem. -
E75 4,38 IS-4 4,44 ROF -
virkir #74736 Mivel mentél? Mert IS-4-en lehet valamivel kisebb a ROF mint E-75-ön vagy Maus-on. -
ja és a matchmaking már akkor is sz.r volt.:) -
Az hogyan lehetséges, hogy az E75 12,8as löveggel sűrűbben lőtt, mint én az S70-el? Nekem van venti és rammer is rajta. -
:) az oroszok hogy OP-hatak és ordibálták hogy nerf nerf -
Armisael #74732 Hehe igen ö az egyik nagy kedvencem. Kár, hogy a köztudatba annyira nem került be mint Wittmann vagy Carius. Igaz ők több tankot lőttek ki ~120 illetve ~150 de ők ezt az egész háború alatt érték el míg Karl Körner a 102 killjét 3 hónap!!!!! alatt hozta össze. -
crossy104 #74731 privi ment. -
virkir #74730 Világosítson már fel egy nálam élesebb elme, hogy miért van az ha ezek ott a WG-nél hozzá nyúlnak valamihez abból csak szar lesz?
Komolyan mint Mídász csak ezek nem aranyat csinálnak.
Konkrétan a CW térképre gondolok.
1. ugye eddig ha támadtak egy területet ott volt a pajzsocska-kardocska rögtön látta az ember ha érdemes volt ránézni mert érdekelte egy klán területe most meg ha információhoz akarok jutni akkor kattintgassam végig egy klán összes területeit vagy nézzem a klán lapról de az meg nálam előszeretettel dobja el ezeket a térképlinkeket.
2. ha már megtaláltam a támadott területet akkor eddig ott szépen időrendben voltak a támadások a klánokkal felsorolva, most meg azt látom pl, hogy a HTO-t Eastern Wadi Al Shatii-n támadja az AP 21:31-kor majd a HTO önmagát 21:31-kor.
Könyörgöm ha a védést akarják kiírni azt meg minek? Senki nem gondolja, hogy valami idegen fog ott védeni vagy mi.
-
Nazarov77 #74729 Kis érdekesség:
"On the road from Bollersdorf to Strausberg stood a further 11 Stalin tanks, and away on the egde of the village itself were around 120-150 enemy tanks in the process of being refuelled and re-armed. I opened fire and destroyed first and last of the 11 Stalin tanks on the road….My own personal score of enemy tanks destroyed in this action was 39."
SS-Hauptscharführer Karl Körner,
schwere SS Panzer Abteilung (103) 503 / III SS Panzer Corps,
East Germany, April of 1945.
Királytigrisben volt.
És poénból lehet ezt is írni:
Earned: Top Gun, Boelter's medal, Reaper, sniper, sharpshooter, steel wall
-
Az a tiszta meg talán gyorsabb is mintha a launcher frissítene.
-
-
ROR - ODV 3:0
(eldöntendő)
:P Most jön az új területért a csata. ;) -
régit frissítettem. Most újra raktam a régit, és valami 900 megát akarsz leszedni...pedig 0.6.7.ig megvan az update.
WIN7. De most leszedem a 6.7es klienst. -
Frissítetted a régit vagy leszedted az újat?
WIN7 vagy Xp?
Az EU-s honlapról szedted le? -
crossy104 #74723 Nem én, hanem ShermanData találta a klánunból.Gondolom unatkozott.Én csak gondoltam megosztom veletek. Kell néha egy kis vidámság. -
malystryx #74722 Ez beszarás, mehet is az FAQ-ba
-
SZU #74721 No tipikus, a csapatból a killek felét én szereztem egy ilyen mezőnyben...
-
bgabor #74720 Ez valami eszméletlen! Be kéne linkelni overlordnak a hivatalos topikba, hátha észra térnek egy kicsit. -
elindítanám a launchert és kidob asztalra hibaüzi nélkül.lehet 10ezerszer volt már, de mi a probléma?:D