A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Vannak napok mikor szétidegel a játék, de van mikor érdemes nekiülni.
Mai csaták rendre jól sikerültek.
Legutolsó is győztes volt, tök jót kergetőztem a heavykkel, kilőttem egy löwet, meg két kv-t, meg még három kisebbet. A végére ellenfélnél két arty maradt nálunk meg egy marder meg én a T25-el (a német). Elindultunk bázis ellen, egyszer csak szembe jön az egyik arty. Kilövöm, de nagy a szerencsém mert éppen csak mellém lőtt. Írom a mardernek hogy go nmy base! Elindulunk, de ekkor elkezdődik a mi bázisunk foglalása. Megfordultam, félpályáról éppen visszaértem, bázisunkon bent állt egy M7priest, a számláló 97-en. Reseteltem, aztán menekülés, mert közben már a mi foglalásunk is kb 38-nál járt. Aztán kilőtt mert balfasz módon bementem a susnyásba és két fát is kinyüstöltem ami lelassított, de így mi nyertünk, posztumusz lettem háborús hős, de majdnem az egész csapat gratulált.
Ilyenkor szeretek játszani és annyira nem esik rosszul a többi vesztes csata sem.