418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bgabor
    Az a szép abban, ha valaki második világháborús MMO-t fejleszt, hogy gyakorlatilag akkor tart eventet, amikor akar. Hat évnyi háborúskodás alatt sok sok fontos dolog történt, gyakorlatilag kéthetente lehetne eventet tartani.
  • Plata
    Azt mondtad ha látod hogy túl sok az arty akkor egyből kilépsz a játékból.Akkor gyávaságból dezertálsz.Nem?
  • Oddball29
    Na most egy 30 méterre lévő Hummel lőtt pofán egy bokor mögül, valami elképesztő, hogy rejtőznek.
  • bgabor
    Szerinted aki a játék nulladik percében dezertál, az gyávaságból teszi? Lol.
  • mozesapo
    Pedig kéne jönnie valaminek. Nov 18. Sztálingrádi visszavágás.
  • bgabor
    Nem, csak elegem van már abból hogy ha magas tierű heavy tankal megyek, tízből kilencszer elcseszik a játékélményemet ezek a kis gyökerek. Ha pedig valaki pedig meg meri említeni, hogy mennyire abnormális, amit csinálnak, vérig vannak sértve. A WG team meg asszisztál nekik hozzá, ők maguk is lelkesen tolják a magas Tierű artykat.

Kedvenc Overlordunk második kedvenc tankja az Object212 Arty, 259 meccsel. Na és ők azok, akik felül fogják vizsgálni az Arty problémát. Röhej.
  • Plata
    Közismert artysta?Köszi.
    Tíz tankból 1 arty,többi meg nagyon nem arty.Ha csatában valaki gyávaságból dezertál azt általában magamban elszoktam küldeni a mamájába.
  • pointer4
    Te nagyon buta vagy :D
  • Szakesz
    Nagyon kemény vagy. :)
  • bgabor
    Hát elég szánalmas és beszari dolog a dezertálás,akár milyen okból is.

Nyilván a pálya másik végéről büntetlenül lövöldözni és bevinni 1900-as, területre ható sebzéseket nem szánalmas és beszari dolog.

Ugye nem baj ha ezt az egy közismert Artystától érkező hozzászólást értékének megfelelően kezelem? Azért mekkora már, hogy egy artysta, tehát beszari alak hív mást beszarinak.

Szerény véleményem szerint szétkúrjátok a játékot és mindannyiotokat bannolni kéne a játékból örökre.

Na, elég egyértelmű voltam, kicsi artysta kolléga?
  • Eagle16
    Nem szánalmasabb és beszaribb, mint SPG-vel játszani :)
  • bgabor
    Csak ócska, lökött eventek, mint a kill the courier meg hasonlók.

Nemrég a devek csináltak egy felmérést, hogy a játékosok közül ki milyen eventet preferál, és az jött ki, hogy valami 96%-uk a pénzduplázós, XP ötszörözős és tankárleszállítós eventeket. A maradék 4%-on osztoztak a Kill the Courier, ki vág ki szebb tankot papírból és hasonló "eventek".

Erre a fejlesztők úgy döntöttek, hogy most egy darabig hanyagolják azt a fajta eventet, amit a felmérésen a játékosok 96%-a bejelölt. Tehát most egy darabig nem lesz pénzduplázás.
  • Plata
    Hát elég szánalmas és beszari dolog a dezertálás,akár milyen okból is.
  • bgabor
    A legjobb medium tank a játékban, egyértelműen. Én is ma csináltam vele egy 5 killes csatát, 1800 XP-ért. (Mondjuk azt már nem tudom, vajon duplázva volt e ennyi)
  • bgabor
    Artyk 90%-a droid.

Én ha oldalanként több van mint 3+3 arty, és város nélküli a térkép, azonnal kilépek, mindig be is írom miért: Ugyanis nem azért játszom ezzel a játékkal, hogy a köcsög artyk jól érezzék magukat. Eleve benne se szabadna lenniük a játékban.
  • Oddball29
    Én szeretek előremenni valami nagyjából fedett helyre spotolni, hogy már az elején összezavarjam az ellenfeleket.
  • DummyBoy
    Én már megszoktam ... A legjobb, mikor bejön az enemy scout, szépen megfesti az artynkat, lő bele 2-t, majd elrobog, majd az enemy arty kilövi, úgy hogy egy milimétert nem mozdul arrébb, majd mindenki noob, meg mindenki uninstalláljon, miért nem védtük meg ...

Ilyenkor beírom, hogy miért nem lőtte ki, neki van a legnagyobb ágyúja, ott volt a lehetőség ... Na ilyenkor persze én vagyok a főnoob, meg a valódi dummy :)

Tegnap klántársammal Sand riveren kifogtunk egy 8+ artys csatát ... Stock IS-4-el, na mondom akkor kemp. Védjük a bázist, meg az artykat ... Erre mind a 4 arty egyszerre elkezdett sípolni, hogy menjünk támadni ... Én mondtam, hogy mutassák az utat, boldogan követem őket ... persze gyorsan noob lettem, meg szar klán lettünk meg minden ...

Erre megjelent 2 T-54, megy egy Patton ... Na beindult a hiszti, hogy húúú ... védjük meg őket ... Rákérdeztem, na akkor most ne támadjunk? Most mi van? Mert szivesen indulunk támadni ... Ne, védjük meg az artykat ...

Kilőttük őket, persze a barmok közül egy sem mozdult meg miután bespotolták őket, az enemy artyk ki is szedték mindet ... ki volt az oka? Mi ...

Mi voltunk a noobok, meg is kaptuk, hogy micsoda béna noobok vagyunk ...

Szóval én minden csatába úgy indulok, hogy noob vagyok ... Aztán a végére majd kiderül, hány halott szerint igaz ez :)
  • Nazarov77
    Kicsi a bors de erős

• pointer4
    Tegnap T29-Type59 mentem felváltva, fel is figyeltem rá, 9 nyert csata zsinórban. Csak hogy kiegyenlítettebb legyen a dolog :D
  • Szakesz
    Nem tudom miért, - lehet a hétvégi játékosok okozta stressz miatt - de vereségnél 15 játékosból 15 noob teamezik. A rohadt életbe. Akkor ez most hogy is van? Mindenki noob, de valójában senki sem az? Kezdetben még nem figyeltem ezt annyira, de most már kezd bosszantóvá válni.
  • Plata
    Nos azt hiszem csupán csak azt a jutalmat kapta amit megérdemelt.
  • patchaou
    Most látom hogy az agyas artysta, aki a saját csapatában kinyírta a couriert és felrakta a képet kapott egy hét ban-t :D Eszem faszom megáll!
  • Plata
    M46 Patton
    M26 Pershing
    Wolverine
    Slugger
    M3 Stuart
    M4 Sherman
    M4A3E8
    M4A3E2
    M4A2E4
    M3 Lee
    M5 Stuart

• patchaou
    Ja a TK nem fizet
  • patchaou
    Nem kell hozzá még angolul sem tudni :)

courier event
  • Plata
    Abbey pályán ha felmegyek a kolostorhoz és bebújok a bokrok mögé,és úgy lövöm az ellenség bázisát,ami nincs túl messze,sőt elég közel,nagy eséllyel nem szúrnak ki.Ha olyan kedvem van akkor támadó td-t játszom vele,és meglepően jól csinálja azt is.Szeretem a Sluggert,ha lesz is pénzem t25-re akkor is úgy veszem majd meg hogy a Sluggert meghagyom.Ha elrontja a kedvem sok szar csata csak előveszem a Sluggert megyek egy jó kört és már is újra jó kedvem van.
  • Pongyi
    Nem olvastad el rendesen amit írtam?:) Nem azért tolattam mert eltűnt! Hanem mert bespottolt és belémlőtt egy KV3 ha jól emlékszem egy 400-ast.
  • redsting
    Nehéz lesz!Eddig 2x találkoztam Patton-nal,akkor is arty-val voltam.Igy igen sokszor kellene eltalálnom,hogy kitudjam lőni!
  • Met
    Csak ha az a neve, hogy CurierWG vagy mi

De ha kilőtted írja is hogy nyertél
  • redsting
    Értük jár a gold?

• Met
    Tegnap Malinovkán voltunk, a házas oldalon, a Type a házaknál campelt (én is a T29-el) amikor már fogyóban voltunk, hátra ment a leghátsó házba és bebújt. Oda mentem én is mert az erdő felől jött egy Tigris meg egy Panther2. Aztán nagy nehezen előbújt de közben átjött egy Ferdi és azt kezdte el álló helyzetből lődözni, írták neki hogy kerülje meg aztán nem tudom mit csinált lehet csak odanézett a monitorra mert kiszedte Ferdit is meg egy IS-t amivel csikicsukiztam egy roncs körül.
    A prémium tankhoz agyat nem adnak sajnos.
  • Szakesz
    A reakció, amikor eltűnik az ellenfél, miért a tolatás? Ha növeled a köztetek lévő távolságot, biztos, hogy nem fogod tudni spottolni.
  • Pongyi
    Hát nem hiszem el komolyan. Egy T25AT jön nekem balra kb 60-70 méterre tölem, lövök rá mellé megy, erre megáll, fordul és abban a pillanatban eltűnik!! De mivel ő is spottolt engem vki lő rám ugyhogy elkezdek tolatni, közben lövök oda ahol megállt a T25, erre ő lö ki..... És még csak elő sem tűnt. Abban a pillanatban eltűnt ahogy megállt. Azért néha igazán bekaphatja ez a játék.
  • Oddball29
    Repeszpáncél az 500 kiló, nekem túl sok, kell a fajlagos teljesítmény. A rejtve ölés meg sztem inkább távolság kérdése, inkább a minél nagyobb látómező híve vagyok, mert ez egy sniper TD (vagy med-kísérő).
  • Plata
    Jaa,hát az nagyon gyér event.
  • Pongyi
    Courier_WG és Courier2_WG-t ha kilövöd és tolod fel a hivatalos WoT fórumra a screenshotot kapsz 250 aranyat. Amcsi tankokban vannak.
  • Plata
    Milyen?
  • Szakesz
    Event most is van.
  • Plata
    Egyébként mostanában nem lesz semmi féle event?Kellene valami pénzes hétvége.Bár egy olyan is jöhetne hogy a modulok féláron lennének.Mert a fő tankjaim fel vannak ugyan cuccolva,és a garázsban is van pár modul.De azért a fun taligáimat is felcuccolnám.
  • Plata
    Nekem töltésgyorsító,repeszpáncél és álcaháló van.És szerintem nagyon jól eltudok vele rejtőzni.Volt olyan is hogy zsinórban 3 killem volt úgy hogy észre sem vettek,és a negyedik áldozat is csak sokadik lövésemre vett észre.