banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• DummyBoy
    Én már megszoktam ... A legjobb, mikor bejön az enemy scout, szépen megfesti az artynkat, lő bele 2-t, majd elrobog, majd az enemy arty kilövi, úgy hogy egy milimétert nem mozdul arrébb, majd mindenki noob, meg mindenki uninstalláljon, miért nem védtük meg ...

Ilyenkor beírom, hogy miért nem lőtte ki, neki van a legnagyobb ágyúja, ott volt a lehetőség ... Na ilyenkor persze én vagyok a főnoob, meg a valódi dummy :)

Tegnap klántársammal Sand riveren kifogtunk egy 8+ artys csatát ... Stock IS-4-el, na mondom akkor kemp. Védjük a bázist, meg az artykat ... Erre mind a 4 arty egyszerre elkezdett sípolni, hogy menjünk támadni ... Én mondtam, hogy mutassák az utat, boldogan követem őket ... persze gyorsan noob lettem, meg szar klán lettünk meg minden ...

Erre megjelent 2 T-54, megy egy Patton ... Na beindult a hiszti, hogy húúú ... védjük meg őket ... Rákérdeztem, na akkor most ne támadjunk? Most mi van? Mert szivesen indulunk támadni ... Ne, védjük meg az artykat ...

Kilőttük őket, persze a barmok közül egy sem mozdult meg miután bespotolták őket, az enemy artyk ki is szedték mindet ... ki volt az oka? Mi ...

Mi voltunk a noobok, meg is kaptuk, hogy micsoda béna noobok vagyunk ...

Szóval én minden csatába úgy indulok, hogy noob vagyok ... Aztán a végére majd kiderül, hány halott szerint igaz ez :)