418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Nazarov77
    csak a tier 3 lightot, szerencsére az S35 tier 3 medium, gyakran van fent.
  • ollie
    Milyen tankkal vagy? Tier 3-at pl szinte mindig alulra teszi.
  • Szakesz
    Függ a tank típusától. Tier 4 light tankkal szinte alig leszel top tank.
  • Ohyner
    Legalább győz a csapatotok, az elmúlt 10 csatámban egyzser nem votlt arty T29el. Többi esetben 3-4-5 top tier arty t10-t9 tankok mellett. És persze sorba a vesztes csapatba kerülök.
  • Koridor
    Hogy osztják ki azt hogy hová sorol be a csatákba? A f@szom kezd tele lenni vele hogy a mezöny végéröl indulok a csatába.
    Az legutobbi 10 csata rajtjai: 11, 14, 6, 10, 14, 14, 12, 14, 13, 12. hely. 5 gyözelem, 5 vereség, 7x kilöttek.
  • ollie
    De tényleg, vajon az artiek fognak kapni bant a TK-ért? Ők könnyen a pontatlanságra tudják fogni.
    Tegnap volt egy meccsem, ahol az egyik artie kinyírta az egyik csapattársunkat, feltehetően azért, mert a csapattárs nem akart felderíteni neki. Nekem már nagyon a bögyömben voltak az artiek, szóval én meg őt lőttem ki (első és remélhetőleg utolsó KT-m), bár azóta már megbántam, felesleges volt.
  • patchaou

Vereség
    Csata: Siegfried Line 2011. november 14. 13:25:31
    Jármű: KV
    Szerzett tapasztalat: 25
    Szerzett kredit: 3 465

Be is kékült a nyomorék és nem kaptam kárpótlást... ha jól tudom a szerzett kredit nem az, vagy mégis? Ja és már működik az autoban a tk-ért?
  • patchaou
    Kezdésnél mőst lőtt ki egy baráti T1 HT a kis KV-ból. Direkt vissza sem lőttem, küldöm a banamákra.
  • ollie
    Lövöldöznének a csapattársakra, hogy menjenek már scoutolni. xD
  • Glo
    Most miért mondod.. fordul az, mint a T50.. csak kell hozzá egy 999-es ping.. meg 3-4 másodperc késés
  • Glo
    Megéznék egyszer egy Full arty csatát. Tuti döntetlen lenne, és minden arty életben maradna :)
  • Gunslinger
    Fasza, eddig mindig kártyával vettem, de most egyáltalán nem tervezem, lehetne ez az akció később is, francia tree eljövetelekor talán veszek prémet.
  • Gunslinger
    0.7.0. patchben javítják.
  • lexlutor
    ..ööö... hat eleg vastagon fogott a ceruzad..
  • lexlutor
    ..arra meg varhatnak egy darabig a sracok, amig en megegyszer aranyat veszek naluk..
  • Nazarov77
    Link lemaradt.
  • Nazarov77
    10%al több goldot kapsz vásárlásnál ha kártyával veszed, kár hogy ilyen szörnyű Euro árfolyam mellett rohadtul nem éri meg venni.
  • lexlutor
    ..jol erezted a pz4 fordulasa bugos. amit vegre talan a fejlesztok is belattak, es talan majd valamelyik patchben javitjak is egyszer..

amuyg tamogato tank. a tornyarol meglepo nagy tieru tankok is lepattannak.. kicsit lassan forog a torony, az agyuja csipegetos. esszel kell vele menni, nem egy kv. sajnos ennek ellenre eleg sokszor bepakolja a rendszer 2-3 tierrel nagyobb tankok koze is. ennek ellenere szeretheto.
  • Hypo #75100
    nekem tegnap 29-el lett volna egy szep 8 killes korom de 6 killt masok zsakmanyoltak be amikor az enemynek mar csak 6% a volt...
  • Ohyner
    T29-el 33 meccsből összesen 36 killem van több mint 1k-s átlagsebzés mellett. Annyira lehangoló, hogy lelövöm a tankot 10% alá és akkor előkerül az összes csapattárs. Top tankként is ez van mindig, megvárják még kevés lesz a hp-juk.
  • zeek
    Sziasztok!
    Sajnos úgy alakultak a körülmények hogy nem fogok tudni tovább játszani a WOT-tal. :(
    Ezért szeretném eladni az accountomat. Ha valakit esetleg érdekelne itt megnézheti: vatera
    A játékban a felhasználónév: "hunzeek"
  • Califa
    Első csatám,a sokak által gyengének (a kategoriájában) tartott VK2801el:
    [IMG]http://[/IMG]
  • NorBear
    Köszi a német "medekkel" kapcsolatos válaszokat.

Pz IV-el mik a tapasztalatok? Nekem egy picit lomhának tűnt. Valahogy jobb mozgékonyságot vártam volna el ettől a típustól. A sima Maybach HL 120 TR motorral elég lomha volt terepen, főleg hogyha fordulni akartam vele. A 440 lovas TRM motorral azért már jobb a helyzet.
    Páncélzat terén pedig még mindig könnyen megesznek a heavy-k.

Egyedül talán az L/43-as 75-ös lövegnek örültem. Már ez is óriási előrelépés a Pz 38na lövegéhez képest.
  • Nazarov77
    Na most én is kaptam egy szép artys kört, nem számoltam meg de ha tippelnem kéne simán volt 7-8arty/ csapat.
  • PetiPetiHUN
    Nálunk 4 arty volt - velem együtt - az ellenfélnél 3. A végére egyhíján az artyk meg az ellennél két Lőve maradt. Én az M41-el azonnal megindultam spotolni de kilőttek egy Lővével együtt. Maradt nálunk 3 arty és ekkor felhangzott az örök kérdés: "és most?". A vége a szokásos döntetlen lett.
  • Attiska
    Baráti.

Amúgy nem tudom ki hogy érzi, de mintha ma a szopoág kapcsoló off-ban lenne egy kis kivétellel. Ma ötből négy harckocsinál elsőre sikerült duplázni. De a Leo-nál viszont be van nyomva, azzal nagyon nem megy.
  • Nazarov77
  • ollie

Itt csak 15 arty volt, szerintem több kéne. Amúgy meglepő módon néhányuknak volt vér a pucájában, mint ahogy az látszik is.
  • Dean108
    Igen minden relatív! :)
    Azért akkor se kellemes még egy Type59-et sem csak a köpködővel csipkedni.
    Még szerencse, hogy a P2 már nem olyan lomha mint a sima Panther.
    Vettem inkább magas oktánszámú üzemanyagot, hogy legalább menekülni profi szinten tudjak vele.
    Be is vált, minden stratégiai pontot elsőként értem el, csak megtartani nem igazán tudtam. Ott volt szemben velem 2 med is, és én meg csak extra lassan csipegettem őket, persze általában előbb fogytam el én mint ők.

No de a hosszú 88-assal végre be tudok majd köszönni én is! :)
  • ollie
    M6 nem túl jó, de az utáni jövő T29 isteni. T20 elmegy, bár szerintem az amcsi medium ág nem az igazi.
  • mini
    Akkor próbáld ki az op orosz vonalat! Ott 6-os szinttől használod 8-ig ugyanazt az ágyút. De a t54-ben is egy kínszenvedés megszerezni az ütősebb ágyút, ami már harcolni is jó. Azonban német volalon már p-től megkapod a 200-as átutésű köpködőt.
  • Gunslinger
    Ja, tényleg de szemetek, mikor még nem volt L/100 mehettünk az alap L/70-el vagy felraktuk a 105-ös howitzert. Most sokkal könnyebb grindelni a német med ágat, hogy t8-ba lekerült a P2.
  • Dean108
    Ja, még 6k XP kell a toronyig, de addig csak a hosszú 75-ös van rajta.
    A hosszú 88-assal (8,8 cm KwK 43 L/71) már remélem igazad lesz!

Szemét húzás a fejlesztőktől, hogy a lánctalp + toronyig ezzel (hosszú 75-ös) kell vele menni!
  • mini
    Micsoda "szmart" MM ...

Igen és ezt hajlamos megfejelni azzal, hogy a 2 5ös szintű scoutot ráadásul egy oldalra pakolja. Nem beszélve a 2-3-4 db tier szint eltéréről a két ellenfélnél. Igen gyakori az utóbbi időben.

Rengeteg ötlet van, hogyan lehetne balanszolni az artistákat...
    Szerintem egyetlen dolog elég volna: 2-2 arty max. Ilyen elosztással simán lehet játszani a többieknek. Arty is boldog, scout is, csapat is ha jó az arty, kivéve akit az artyk összejátszva 1-1 lövéssel kivégeznek.
  • doomguard
    Sztem a p2 kitűnő falkatank. Gyors, mozgás közben pontos. Haverral t44+p2 kombóban szoktunk falkázni, ha bármilyen durva heavyt egyedül kapunk el, akkor annak annyi, ha csoportban, akkor csak a fele legénysége/komponense fog elhullani. Ráadásul ha szerencséje van, 1x eltalál, amit még bármely t8-as med bevállalhat, ha meg nincs, akkor csak a benne keletkezett kár marad neki. Idáig csak egy e100 úszta meg, ha 2vs egyben kaptuk el, de ép alkatrésze/legénysége nem maradt, a mögöttünk jövő t34 simán kicsontozta.
  • mini
    p2-re is. mint írtam, 1 vs 1-ben simán legyilkolja másik két ellenfelét.
  • DummyBoy
    Arty-scout összeesküvéselmélethez tegnapi példa:

Klántársakkal platoonoztunk: IS4 - T43 és Object 704 ... (Mindhárom stock, nem is nagyon voltunk meglepve mikor a csapataink tele voltak stock IS3-akkal meg ilyenekkel ...) Az átlag az 7 arty volt ... vagy 6, vagy 7 vagy 8 ... de ez így ment egy darabig ... Tank nagyon ritkán lőtt ki, főleg az enemy artyk ...

Beuntam, és beraktam a friss - ropogós dagileót az IS4 helyett ... 2 arty, no arty, 2 arty ...

Micsoda "szmart" MM ...

@fenntartási költség ... No igen, legyen arányos a javítási költség (Nem hiszem el, hogy az artyk műholdas megfigyelőrendszerének javítása 10-ed annyiba kerül, mint egy scoutban a távcsőé ...)

Rengeteg ötlet van, hogyan lehetne balanszolni az artistákat, ezek közül talán ami legjobban illene a játékhoz: báj-báj splash damage, csak direct hit sebezzen ... (Ez közelebb áll a valósághoz, mint az, hogy egy agyonpáncélozott nehéztank mellett 5 méterre robbanó gránát harcképtelenné tegyen - kilőjön ...)

Valamint bájbáj szatelit nézet ... kapjanak koordinátákat a minimapon, és ott kelljen operálni ... Valósághűbb is lenne, meg nekünk is jobb lenne ...

Akkor lenne igazi kihívás az artyzás.
  • Dean108
    EZ a P2-re is igaz vagy csak a sima Panther-ra?
  • Gunslinger
    Teljesen egyetértek, a német oldalon medek között egy valóban csak sniper tank van, a Panther (meg most a bugos PzIV, mert azzal manőverezni nem lehet). Az összes többi legalább annyira közelharci tank, mint az amerikai vagy szovjet tankok. E-50-el meg igenis be kell menni közelharcba, ott az a 60 tonna, hozzá a 60 km/h nagyon brutál módon le lehet vele rombolni a könnyebb tankokat.
  • ollie
    Minimum 256mb vga ram kell, az újban meg 128 mega van csak.