418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Jó gép az a Type 59. Mini T 54-nek hívnám. -
Klánkasszából az arra jogosul küldhet a klán valamely tagjának. Egymásnak még sajna nem lehet. -
jocyd #75156 sziasztok,
venni akarok egy prem tankot,type 59-re gondoltam.
esetleg tudja valaki hogy a francia tankok mikor jönnek illetve hogy lesz-e köztük prem tank? -
Na igen, bár azért lehet csodákat művelni. Amikor a pz3a hosszú 50 esével malinovkan keresztbe egy lövéssel 20% ot haraptam egy T29 ről, persze robbanóval valahova motorra célozva, de lehet lőszer lett. Kicsit lestem :D -
Aranyat küldeni csak klánon belül lehet, ugye ? -
Ohyner #75153 Ezzel nem lehet mit csinálni, szar az egész! Ha szerencséd van, akkor kapsz pár normális kört naponta, ennyi! Sajnos ahogy az artyk sem, így ez sem probléma a WG-szerint. Ha a tankod képes akár 1dm is okozni 100 lövésből egy t10nek akkor össze rak vele, ez a wg mentalitás. -
Akkor én mit csináljak ilyen helyeken KV-3 al ? Mert én is állandó vendég voltam a minimum 2-3 T10 es partykba. -
Ohyner #75151 Már t7-nél ilyen meccsekbe vagyok folyton. -
link -
Hihetetlen szopás 105-ös Ferdivel menni. Berak olyan csatákba, ahol kb scout kategóriában vagyok. Oldalanként 4 E-100, minimausok, is-4ek stb. Mégis mi a francot kezdjek velük 200 mm pennel? Nevetséges ez a játék már néha. -
JasonF #75148 Valaki tudna linkelni nekem olyan oldalt ahonnan letudnék szedni egyéb kiegészítőket a játékhoz. Gondolok itt pl célkeresztre vagy a tankok jelzését egy kicsit ami részletesebben mutatja.
Köszi!
-
Desmodromic #75147 Azért már az LB-1-el se nagyon szar a T-54. Tudom 2000 alatti, de nézzétek el nekem, mert elég fakezű vagyok. Én vagyok az a felhasználó, akinek kitalálták a T-54-et, hogy legyen egy kis sikerélménye. 
-
Rainbow15 #75146 Na neki álltam a német ágnak, ez a PZ III Aus F. egy nagy szenvedés :D -
én ezt használom(én csináltam)
Link -
Ohyner #75144 Na fasza, egyszer áll be elém valaki, hogy fedezze a hullom (T29), erre egy IS4 teljesen szemből 3szor egymás után átlőtte a tornyom. Ennyit erről. -
Erlenbergben kiprobáltam a Pz38nA-t mint scout-ot: 5 felderitve, 1 killöve (T28), 425 tp és 8537 credit. -
Ahogy látom,a shermanekkel egész jó köröket lehet menni,kicsit gondolkozom,hogy eladjam a t1-et,és helyette ezekkel menjek:) -
Nazarov77 #75141 Lehet fogja valami pl vírusirtó vagy tűzfal. Próbáld meg a játék mappából a worldoftanks.exet. -
Nazarov77 #75140 Még 10k xp a T20 de van egy olyan érzésem hogy ezt nem fogom eladni:
Győzelem!
Csata: El Halluf 2011. november 14. 16:18:35
Jármű: M4A3E8 Sherman
Szerzett tapasztalat: 1 825
Szerzett kredit: 42 693
Csatában elért Achievement: Top Gun
-
Hellosztok
regiszttráltam a honlapon,be is vagyok jelentkezve,
letöltöttem a játékon,telepítettem,letöltötte a patcheket
és rákattintok a play gombra,a játék ablaka eltünik,és nem történik semmi,nem indul a játék.Mi lehet a baj? -
zsoltesz90 #75138 Valaki már használta egyutt a stabilizátort a célzásgyorsítóval?. Ha igen elmondaná az észrevételeit? Nagyon meggyorsitja a mozgást koveto megállás után a célzást? Koszi a válaszokat -
Szakesz #75137 Talán igazságtalan, de az, hogy nem tudod az okát, kisebb tájékozatlanságra utal. A pz38NA scoutként van besorolva, akárcsak a Leopard. -
NorBear #75136 Mostanában valahogy nincs szerencsém. Amíg Pz 38na-val voltam mindig nehéz harckocsik közé sorolt be,emiatt jócskán lerontottam a bevetés győzelem arányomat. Mostanában azonban még Pz IV-el sem jönnek össze a dolgok. Vagy az arty-k hámozzák le a tetőpáncélzatot vagy jön 2-3 KV és azok csinálnak fémkupacot belőlem 
Szerintem igazságtalan hogy Pz 38na-val folyton E-75 meg T-29-es tankokkal pakolt össze. Ezen az ágon gyakorlatilag csak 5 olyan alkalom volt amikor a saját kategóriámba soroltak be. -
olyat hogy lehet hogy meglövöm HE-vel a 37 HP-s E-75-öt és nulla sebzést viszek be neki?
éééén is szeretnék ilyen páncéééélt ^^ -
Én mindig kifejlesztem a motort, bár szerintem az IS elég mozgékony a nélkül is. Ahogy neked megfelel.
Nekem még töltés- és célzásgyorsító van fent a venti mellett. Szerintem kell az ágyú miatt a célzásgyorsító is, mert viszonylag lassan szűkül a célzókör. -
redsting #75133 Köszi!
Akkor megnézzük 100%-so legénységgel is(majd)A motort érdemes kifejleszteni?Már csak az van hátra.Vagy inkább a szellőztető,célzórendszer,töltésgyorsító?!Most az álcaháló,periszkóp,szerszámosláda van. -
stork13 #75132 Valamikor láttam itt egy kis kiegészítőt, ami az elszenvedett sebzéseket írta ki a képernyőre bekapott lövésenként. Nem tudja valaki honnan szedhető le? -
A legnagyobbat: 122 mm D-25T
Én egyáltalán nem érzem pontatlannak, olyan 80% körül szokott lenni a találati arányom, hacsak nem lövöldözök a pálya túl felére. -
garaib #75130 Nem azt kellett volna a fejlesztőknek megcsinálni, hogy kivehető legyen 3db pálya, hanem én válasszam meg azokat a pályákat, amiken játszani szeretnék pl. Himmelsdorf, Ruinberg, ENSK, stb…. :)
Vagy választható legyen az arty mentes meccs. Milyen jó csatákat vívunk, amikor véletlenül nem tesz be arty-t a játék. :)
Amúgy, ha arty mentes pályát akarok, akkor T-50-2 tankkal kell játszani!!!!! :))))
Az sem lenne rossz, ha az artyknak 15 perc lenne az újratöltési ideje, na jó ez csak vicc volt. :)))))
-
Sunrider924 #75129 Bravo. Az utolso mondatodba minden benne van. Elismeresem, nekem ezt ilyen szepen eddig nem sikerult megfogalmazni . -
Két Tier5:T34, KV, három T4: Pz38nA, hetzer, M3Lee.
De akkor is egyformán kéne hogy besoroljon mert ez nem igazságos. -
Ohyner #75127 Szerencsés voltál, engem szopat a gép T29-el. artyk és t9-t10 csatákat kapok. Ég a pofámról a bőr, hogy lassan a kill\meccs aránya is átbillen, a nyert\vesztett meccs meg már rég egy marék szar. PEdig a tankra nem panaszkodhatom.
A játék szarul van felépítve, t6-t7 lényegében játszhatatlan, gyakran már a t8 is. Nem azt érzed, hoyg nagyobb tankban ülsz, nem azt érzed, hogy elértél valamit.
Kb másfél percig tartott az előző meccsem, t50-2 berobog, két gwtiger meg kilő. Alig indultam még el, esélyem nem volt elbújni, mert épp igyekeztem támadásra felfejlődni, hogy ne a bázison egy kő mögött üljek.
Ha meg nem ez van, akkor szembe jön egy Maus. Én szeretem a kihívást, sokat hangoztatom, hogy középről lehet a legjobbakat játszani, de az hogy 10ből 8szor, a játékélmény egyenlő a semmivel az már nem vicces. Ha pedig feljut az emebr t9-t10re, akkor meg majd az artyk tesznek róla, hogy továbbra se legyen én vagyok a nagyvad érzés. Nincs szebb mint mikor az ágak csúcsragadozói, fullra kifejlesztve, remegnek egy szikla mögött. Ezért fizetett valaki prémiumot? Ezért öl bele annyi időt? Ezért szopott (már akkor is indokolatlanul) t6-t7-t8 szinten?
Mert az a 10ből 2-3 meccs nem vigasz. És akkor ezek csak azok a problémák, ami ellen tehet a WG, és ami ellen ellen tennie is kéne. MErt sajnos, a 2perc alatt lemorzsolódó csapatok ellen már ők is maximum nagyon keveset tehetnek. ÉS ha az ember egy arty nélküli csatában top tankként kap ilyen csapatot, akkor jogosan teszi fel a kérdést miért játszom?
-
Nem mondom hogy utálom az artykat....mondjuk úgy rühellem mindet....
Már többször gondolkodtam,hogy abbahagyom a játékot miattuk,de unatkoznék. -
mordawn #75125 A recept: 2 artival menjél platoon-ozni :) -
redsting #75124 Legénység 93%,és még egyenlőre nincs ventillátor.Folyamatban van.Melyik löveget ajánlanád? -
Egerwin #75123 Na most untam meg a t-50-2-est, megvettem rá mind a kettő optikát, erre állandóan olyan pályákra rak be a rendszer, ahol esély sincs scoutolni, illetve amikor ezzel megyek gyanúsan alig van arty. -
Tegnap este IS-sel és T29-cel felváltva kb minden harmadik meccsben top tank voltam, a harmadában alul, a maradék harmadában meg középen helyezkedtem el. -
Nekem elég pontos már 98%-os legénységgel és ventivel. De tény, hogy amíg még új volt a tank (75-80%-os legénységnél), össze-vissza mentek a golyók. Az a tapasztalatom, hogy ennél a tanknál még többet számít a legénység fejlettsége, mint átlagban. -
Ohyner #75120 Itt van a gond, dedikalt scoutokon kívül szerintem 10ből 4szer járna hogy top tank legyen.
-
redsting #75119 Az IS-nek mindegyik lövege ilyen sz.r,vagy csak nekem hord még közelre is össze-vissza?
Végig próbáltam mindegyiket!Csináltam olyat is hogy direkt nem mozdítottam meg az egeret.Egyszer se ment 2x ugyan oda.