A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ohyner #75127 Szerencsés voltál, engem szopat a gép T29-el. artyk és t9-t10 csatákat kapok. Ég a pofámról a bőr, hogy lassan a kill\meccs aránya is átbillen, a nyert\vesztett meccs meg már rég egy marék szar. PEdig a tankra nem panaszkodhatom.
A játék szarul van felépítve, t6-t7 lényegében játszhatatlan, gyakran már a t8 is. Nem azt érzed, hoyg nagyobb tankban ülsz, nem azt érzed, hogy elértél valamit.
Kb másfél percig tartott az előző meccsem, t50-2 berobog, két gwtiger meg kilő. Alig indultam még el, esélyem nem volt elbújni, mert épp igyekeztem támadásra felfejlődni, hogy ne a bázison egy kő mögött üljek.
Ha meg nem ez van, akkor szembe jön egy Maus. Én szeretem a kihívást, sokat hangoztatom, hogy középről lehet a legjobbakat játszani, de az hogy 10ből 8szor, a játékélmény egyenlő a semmivel az már nem vicces. Ha pedig feljut az emebr t9-t10re, akkor meg majd az artyk tesznek róla, hogy továbbra se legyen én vagyok a nagyvad érzés. Nincs szebb mint mikor az ágak csúcsragadozói, fullra kifejlesztve, remegnek egy szikla mögött. Ezért fizetett valaki prémiumot? Ezért öl bele annyi időt? Ezért szopott (már akkor is indokolatlanul) t6-t7-t8 szinten?
Mert az a 10ből 2-3 meccs nem vigasz. És akkor ezek csak azok a problémák, ami ellen tehet a WG, és ami ellen ellen tennie is kéne. MErt sajnos, a 2perc alatt lemorzsolódó csapatok ellen már ők is maximum nagyon keveset tehetnek. ÉS ha az ember egy arty nélküli csatában top tankként kap ilyen csapatot, akkor jogosan teszi fel a kérdést miért játszom?