418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nazarov77 #75238 Pl a T95 elég hasznos tud lenni védelemre. -
Ez jó, itt meg lehet nézni hol kell lőni. :) -
GWTypE-re mindig van szükség, de az csak 1 tank....
#75234: De... Mit értelme van tankok közé ereszteni egy sérült turretes gyenge tankot ? -
nobodyattis #75235 AZ lehet hogy megszűnik de nem hiszem mert nekem 4 db CW képes tankom van még csinálok egyet és nem érdekel a tank fagyasztás most mindenki azzal foglakozik hogy legalább 2-3 legyen neki -
Ez sem igaz ... Vannak olyan pályák ahol egy - egy okosan elhelyezett TD nagyon is jól tud jönni!
Hallottam már, hogy a TD nem való CW-re - ez pályafüggő ...
Scout nem való CW-re, mert ott a T-54 ... ez is pályafüggő, ahová kellhet scout és nagyobb terek vannak, oda jobb a T-50-2 ... -
Nazarov77 #75233 Löwénél is egy vicc. -
Nazarov77 #75232 Többi német tankhoz képest, az E-100nál enyhén túlzásba vitték az erőátviteli rendszer hitboxának méretét. -
Azért én még bizakodó vagyok , abból a szempontból , hogy hamarosan megszűnik a MAUS E100 T54 hegemónia. Ezzel az erővel törölhetnék a teljes usa fát , a ruszkiból a Td-t meg HT -t , a németből meg a meduim-ot , mert abszolút nincs rajuk szükség a későbbiekben. -
Rühellem ezt a Pz III/IV-et....
Állandóan a nagy dögök közé tesz be,nem tudpk semmit tenni,egy lövés vagyok bárkinek.... -
nobodyattis #75229 ha nincs T10 es heavyd akkor CW klánba ne is meny CW n a TD szart se ér -
A legénység álcázása menet közben is él, lehet olyan messze volt a spotter, hogy csak te jelentél meg. Lehet mind megjelentetek, csak te voltál a leghamarabb kikapható. Ezt már sose tudod meg :D -
Nazarov77 #75227 Ezen az oldalon meg lehet nézni a tankok hitboxát ha érdekel valakit:
hitbox -
Oké, de csak engem spottolt ki a tömegből a leghátsót ? -
Volt ott spotter csak az TD lehetett. Te voltál a legkisebb a 3 tank közül, ezért mivel csak a fragre utazik mindenki Téged akartak először levadászi mint könnyű prédát. -
Az szép és jó, de a halálom után még kb 1 percig senki oda se bagózott. Az, hogy engem lőnek elsőnek az oké, ha lövik a többit is, de nem! -
egonn #75223 csak scout lehetett, az előbb voltam hasonló szituban, csak én voltam a spotter:) jött IS, Tiger és nem tudták mi van!mire visszatolattak már csak füst és roncs. persze utána előreküldtek meghalni,de az enemy arty azért kihalt:)
-
Nem lehet hogy Te voltál a legkisebb? Sokszor megfigyeltem már, hogy sokan valamiért ösztönösen a kisebbet lövik. -
Most volt egy érdekes csata. IS el voltam T8-9 csatában még nem is olyan vészes. Megyek szépen az egyik oldalra előttem tank, kicsit távolabb mögöttem szintén tank, mind mozogtunk. Én voltam a legtávolabb a mindentől kb mert én kicsit szélsőbb útra mentem. Erre egyszer csak elkezdtek rám záporozni a lövések, sima arty vegyesen. Nem egészem értem, hogy akkor az előttem lévő tank ami közelebb volt a fronthoz, illetve a mögöttem lévő aki meg bentebb ment mint én azokkal mivan? Csak mert tudtommal menet közben semmi plusz álca nem működik ugye ? Pedig ők se közben se utána egyetlen lövést sem kaptak egy jó ideig. Spotter nem volt a környéken és a többieknek sem volt fedezéke ami takarta volna őket menet közben. Valakinek van rá magyarázata ? -
Még véletlenül sem:) Egyik kedvenc tartályom a SU-85. Én bírom a heavyket, de a medek már nem fekszenek, az artikról meg inkább nem írok semmit :) -
egonn #75219 Én sem használok hevit:) .A KV csak azért van kifejlesztve mert :um adnak érte slotot (majd 1x) -
egonn #75218 Sztem : TD a király! -
mordawn #75217 Érdeklődésképp, mert ilyent még nem hallottam: mi az oka a heavy utálatodnak? -
Nincs kizárva. De mar itt az elején ne ezen vesszünk össze . -
Akkor itt jó sok embert utálhatsz :) -
Azt elfelejtettem hozzábiggyeszteni hogy _Illegal_ az ign em -
ide is bepostolom remélem nem kapok érte fenyítést :
43 éves vagyok , kb. 2 hónapja játszom. Megfordultam már 3 magyar klánban (klánkurva) , de még nem találtam meg a helyem. (DOH, ROR-x, NERD)Van ahol a köszönésig sem jutottunk , van ahol már köszöntek ,van ahol én nem éreztem jól magam. Szeretnék olyan klánba kerülni , ahol van élet ,ahol nem akasztanak a fogasra mert TD m van, ahol egy vén trottyal is szóba állnak.
Napi rendszerességgel játszom 3200 battle-n vagyok túl ,van egy Jtigerem és hamarosan egy GW Tigerem is. Heavy -t ne várjon tőlem senki mert azt is utálom akinek az van
-Tamas- -
PetiPetiHUN #75212 Nekem is tetszik a T 25 de még a kissebb ágyú van rajta. Kifejlesztettem már a nagyobbat de nincs pénzem felrakni (T 34 megvétele). Remélem akkor is jól fogja hoznia pénzt ha majd drágább lőszerrel lövöldözök. Elég jól rejtőzködik és gyorsan odaérhet a rejtőző helyekre így spotolni is kiváló - néha jobban fizet mintha lövöldöznék. Az viszont nem tetszik hogy a kis scoutokat nem lövi ki elsőre még a leopárd is továbbmegy egy találat után. -
Nazarov77 #75211 Nerf előtt nem játszottam vele, kíváncsi vagyok úgy hogy ment, mert most is elég fürge. -
egonn #75210 frankó kis TD! persze majd ha kimaxolod az ágyút akkor muzsikál szépen:) sajna a sebességét (gyorsulását? ) nerfelték, de de azért használható : elölre rongyolsz ,elbújsz,osztod a népet! az eleje pattogós,viszonylag gyorsan fordul,és még prém nélkül is fenn lehet tartani:) -
Nazarov77 #75209 Nekem nagyon bejött a T25, mozgékonysága nagyon jó, megy 55el, egy igazi roham TD. Tűzereje korrekt, és szerintem jó az álcája is. Jagdpanthernek jobb a fegyvere átütésben és töltésben, meg a páncélja is jobb, viszont a T25 mozgékonyabb és fele akkora.
Sluggerrel összehasonlítva? Gyorsabb meg jobb a fegyvere és több a HPja. -
JasonF #75208 T25 AT -ről valaki aki ismeri írjon legyen olyan szíves egy leírást pl.: mozgékonyság, tűzerő, álca hogy mennyire tud rejtőzködni, véleményem szerint sokkal jobban mint elődei tekintve a magasságát.
Ha például összehasonlítjuk a Slugger-rel akkor mi a külömbség leszámítva a tornyot.
köszi a segítséget -
Ahol úgy látom, hogy kb esélyem sincs maradandót alkotni, dezertálok. Nekem ilyenekre nincs időm... Játszani akarok, nem torkos borzot alakítani. -
Spheriot #75206 tetejébe szemből tuják felgyújtani, én is észrevettem. -
Desmodromic #75205 Köszönöm szépen! -
Stuko #75204 Na én megnéztem ezt a szintfüggetlen tesztet:http://wot-news.com/index.php/stat/single/eu
15 játék csak KV 3-al és 3002 db-vel, majd 15 játék pz 4, és KV tankokkal, győzelmi arány az alacsonyabb szintű tankokkal jobb (2 meccsel több), meccsenként átlag 1 kilőtt tankkal, és mi történt? A magasabb szintűekkel vívott csaták után nőtt a pontom, az alacsonyabb szintűeknél meg csökkent. Ez miért volt? Hogyan számol az oldal?
-

Győzelem!
Csata: Fisherman's Bay 2011. november 15. 2:18:57
Jármű: M5 Stuart
Szerzett tapasztalat: 1 442 (duplázott kör a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 12 811
Csatában elért Achievement: Top Gun -
redsting #75202 Fel lehet azt tenni!A lakat azt jelenti,hogy nem leszerelhető.Vagy csak goldért.Vegyél ki valamit pl. álcaháló és úgy próbáld megvenni. -
Sziasztok! KV ra miért nem tudok venni töltés gyorsítót? Lakat van rajta :( És van még 1-2 ilyen amit nem enged. Nem elég magas hozzá a tank szintje? -
virkir #75200 Bemásolod a \res\gui\flash\ mappába természetesen miután készítettél egy biztonsági másolatot az eredetiről. -
Hát ezt nemtom :)
Amit a hivatalos oldal felkínált de abban igazad van nem néztem milyen :S