banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Metalmilitiakid
    Most volt egy érdekes csata. IS el voltam T8-9 csatában még nem is olyan vészes. Megyek szépen az egyik oldalra előttem tank, kicsit távolabb mögöttem szintén tank, mind mozogtunk. Én voltam a legtávolabb a mindentől kb mert én kicsit szélsőbb útra mentem. Erre egyszer csak elkezdtek rám záporozni a lövések, sima arty vegyesen. Nem egészem értem, hogy akkor az előttem lévő tank ami közelebb volt a fronthoz, illetve a mögöttem lévő aki meg bentebb ment mint én azokkal mivan? Csak mert tudtommal menet közben semmi plusz álca nem működik ugye ? Pedig ők se közben se utána egyetlen lövést sem kaptak egy jó ideig. Spotter nem volt a környéken és a többieknek sem volt fedezéke ami takarta volna őket menet közben. Valakinek van rá magyarázata ?