418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ez az angol haver trükk akár be is válhat :D Bár 25.-ig még lehet hogy lesz egyéb verzió is.
Prém tankocskával meg egy kört sem mennék, eladom és lesz egy plusz helyem. -
hNeo #75277 nekem ez a KV taktikám, nagyon bejön:
support tankként használd, téged sose lőjenek. a pályaközepe felé is lehet menni, hogy másokat oldalba kaphass.
ossz ki meccsenként 1000 hp damage-t így, aztán meghalhatsz. ;) -
KV-val maradj mindig a másodvonalban, messziről próbáld osztani a skulókat. A stock KV nagyon siralmas, kell neki a 100-as crew és a 152-es vagy 107-es csúzli is minél hamarabb. Mivel a 152-es jóval kevesebb XP, először azt érdemes kifarmolni, azzal már gyorsan megy a 107-es. De még fullos KV-val sem szabad az élen haladni, support szerepben mutatja ki a foga fehérjét. -
kdezso30 #75275 Istencsászár vagy! Köszi! -
Működik régi és új accounttal is. -
Ja értem. Jó kérdés.
Viszont ha szerzel egy ismerőst Nagy Britanniában, máris csak 8 fontba fog kerülni, mert oda ingyen van a pk, a kódot meg elküldi emailben. -
Orpheuslow #75272 nemtudom csak uj accal működik e de gondolom igen,és ha igen,a játék elejên semmiféle szükség nincs a prémiumra vagy épp a goldra,mert jódarabig,tier 5 ig,akármit csinálsz,haladsz..viszont ha létező accal is lehet használni,mit kezdesz azzal a prémium tankal? igen..eladod..viszont ha amúgy is csak ennyit ér kv-val ,pz4 el összefarmolsz annyi kreditnél ezerszer többet is,ha már úgyvan hogy előrehaladott vagy célirányosan veszel goldot..1 hó prémium,aranylőszer,garázshely,semmi felesleges,ezért lehúzás szerintem :-) -
Scharnhorst #75271 Komolyan mondom az ilyen embereknek egy arénát kéne szervezni ahol a szájkaratén túlmenően bebizonyíthatják azt, hogy mennyire tökösek is valójában nem csak a szájuk nagy :D :D
Kicsit más téma. Megvettem a KV-t gondoltam hátha nekem is olyan jól hoz konyhára mint egyeseknek, de eddig sírok tőle. Azonkívül, hogy gyorsan fejlesszem fel van vele valamiféle taktika a túlélés érdekében? -
Ez mindenhol így van, hülyegyerekek mindenhol játszanak ... csak a többi nyelvet nem érted :)
Sajnos az tény, hogy irgalmatlan mennyiségű idióta kishülyegyerek van, tisztelet a kivételnek, de ez az ingyenes játékok egyik legnagyobb hátránya.
Engem is küldtek már ez a halál f@szára, mikor IS3-al top tankként tök egyedül védtem a bázist, és minden könyörgésem ellenére 5 darab, nem elég hogy T8-as, de ráadásul PRÉMIUM!!!! médium (gyk: type) "biztosgoldammovolt" - kilőtte a bőszen rusholó PZ4-ünket ... Miután ezt az égbekiáltó gaztettet elkövették, aztán jött az áldás ... először angolul, majd mikor meguntam és rászóltam magyarul, akkor magyarul, de akkor már nem a typeosok szüleinek, hanem az én szüleim foglalkozása volt a téma ...
Ezekn jókat nevetek, láttam már ilyen kemény gyereket IRL sírni ... -
A kérdés csak az, hogy lesz e letölthető verzió is, vagy csak a dobozos. -
Renegade #75268 8 font: 2960 ft,
ezért kapsz:
2000ft+1350ft+300ft+micro maus, a cr nem érdekes
ez nekem nem tűnik rossz üzletnek... -
Nem értelek. Te írtad, hogy 8 font plusz 10 postaköltség nem éri meg. Ezzel egyet is értek, de postaköltség nélkül 8 fontot simán megér. -
??
Nem értem ezt a hszt. Ott van az enyémben, hogy mit kapsz. Ne mondd, hogy csak a 2000 gold + 1 hét premium nem ér meg 8 fontot (9 euro), ami egyébként többe kerül a hivatalos oldalon. -
lammaer #75265 Én lengyelt már láttam kurvázni a másikat :) -
Amit usában adtak ki annak volt letölthető verziója is, a bónusz kóddal. Abban reménykedtem hogy ennek is lesz, az megérne 8 fontot. -
Orpheuslow #75263 androidon gépelni.. -
Orpheuslow #75262 akárhogy nézzük lehúzás,persze a fejkesztők nagyban erre játszanak -
Igen:
Premium Tank PzKpfw 38H 735 + extra garage space
One Week of Premium Account Status
2000 Gold
50,000 Credits
Magyarországon nem jelenik meg, csak nyugat Európában. Amazon.co.uk-ről már rendelhető, de a 8 fontos ár mellett 10 font a pk ide, így nem éri meg. -
Scharnhorst #75260 Valaki mesélje már el nekem miért jó az ha játék közbe magyar a magyart elküldi melegebb éghajlatra azért mert az egyik szólni mert a másiknak h talán nem kéne szidalmazni senkit még ha az ki is lőtte. Egy másik országbelinél se láttam, hogy a saját társát (nemzetileg) szidalmazta volna. Ennyire legalja lennénk egyesek miatt? -
Erről tud valaki valamit?
WOT retail EU -
A Hetzerem utolsó meccse,nagyon élveztem a dolgot,az artykat felrázta az előttem haladó t-50,majd bevégeztem a munkát.
Remélem a Stugom is hasonló élményekkel gazdagít majd:) -
Orpheuslow #75257 én köszönöm,mivel kell az erősítés:-) -
Elküldtem a kérelmet , köszönöm előre
-
Orpheuslow #75255 a gyakorlott harckocsizók biztos hogy kihasználták a tankuk erősségét, és rejtették a gyengeségeit,de ebben minden bizonnyal rengeteg harcban eltöltött hónap,és persze ész kellett:-) -
hNeo #75254 a valóságban is bedöntötték a tankokat 10-20 fokkal?
vagy csak álltak oszt lőttek 18 éves crew-ek egyik kezükben cigivel? -
Orpheuslow #75253 maxon-tamás,nállunk a hac-r nél jól jönne az erősítès:) nem kertelek,a gw tigerre nagyobb szükség van mint jadgtigerre,abból rogyásig vagyunk:-)
Az e-100 és maus korszaknak a változtatásokkal sem lesz vége,csupán a kis klánokkal lesz megintcsak kitolva,hiszen a nagy klánok rengeteg e-100 al , maussal vannak ellátva,ha az egyiket befagyasztják,helyébe lép a másik..és még accot is cserélhetnek,ha valamelyik épp nemtud jâtszani,ismerik egymás accját és helyettesítik azzal,aki épp bevethető..ennyi,semmi sem fog változni,csak az,hogy mégnehezebb lesz èrvènyesülni kicsiként.
szóval gondold meg tamás,és ha úgy gondolod csatlakozz:-)
hac.host56.com/forum/viewforum.php?forum_id=27
szeva -
Én voltam már páron T-50-2-vel ... (Patton és T54 helyett)
Jól scoutolató-artyzható pályákon sokat ér a sebessége, és mozgékonysága.
Arról nem is beszélve, hogy amikor a 4 enemy arty elkezd összevissza szaladgálni a scout elől, mret nem védi őket senki, akkor a mi heavyjeink nyugodtan operálhatnak ...
Lehet hogy mindennek egy lövés, de amíg az az egy lövés be nem talál addig Ő az elsődleges célpont mindenkinek. -
Nazarov77 #75251 Scout? Még egyszer se láttam waron, csak T9 medeket. -
Sajnos ez a jatek se lett tiszte 2vhs tank game, pedig jo lett volna....
Na visszaterve libriben magyarul ha jol emlekszem a Kurksi csatarol van egy jo konyv illetve Achtung Panzer Riado Pancelosok alapmu -
http://www.achtungpanzer.com/battles.htm -
Meg a qrva telepata íjászok ...
Viccet félretéve, persze, hogy heavy uralom van, a jelenlegi artyhelyzet mellett qrvasok HP kell meg tűzerő ...
Viszont okosan meg lehet oldani másképp is ... leptünk már meg 6 médiummal fullheavy gárdát ...
Jelenleg a legnagyobb szükség a heavykre van, meg artyra, DE kell médium, TD és scout is ... ezen a szinten már a taktikától függ a csata (meg attól, mi van ránkadva ...) -
hNeo #75247 Hol lehet második világháborús tankcsatákat olvasni?
Olyan részletes érdekelne, ahol tankok, taktikák is szerepelnek.
Magyarul ha lehet. Max angol. -
:))) -
Ez nagyon jó . Olyan mintha egy hagyományos mmo-ban csak warriorok lehetnének egy klánban . A többi kaszt meg le lenne tojva. -
Arra utaltam, hogy arty-s még lehet klánba, a TD vonalat meg felejtse el Inter.
-
nobodyattis #75243 :) -
nobodyattis #75242 igen az az egyedüli TD de az is csak a városi pályákon -
Az én apukámnak meg van fénykardja
-
Meg majd elugrál a három nyolcas arty lövedéke elől, ami akkor zúdul rá, amikor elhúz mellette a T-54. -
nobodyattis #75239 nekem E 100, Maus, E 50 ,GW E van