banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• DummyBoy
    Ez mindenhol így van, hülyegyerekek mindenhol játszanak ... csak a többi nyelvet nem érted :)

Sajnos az tény, hogy irgalmatlan mennyiségű idióta kishülyegyerek van, tisztelet a kivételnek, de ez az ingyenes játékok egyik legnagyobb hátránya.

Engem is küldtek már ez a halál f@szára, mikor IS3-al top tankként tök egyedül védtem a bázist, és minden könyörgésem ellenére 5 darab, nem elég hogy T8-as, de ráadásul PRÉMIUM!!!! médium (gyk: type) "biztosgoldammovolt" - kilőtte a bőszen rusholó PZ4-ünket ... Miután ezt az égbekiáltó gaztettet elkövették, aztán jött az áldás ... először angolul, majd mikor meguntam és rászóltam magyarul, akkor magyarul, de akkor már nem a typeosok szüleinek, hanem az én szüleim foglalkozása volt a téma ...

Ezekn jókat nevetek, láttam már ilyen kemény gyereket IRL sírni ...