418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
ilsalon #75398 Minden csatáért kapsz tapasztalati pontot, de ez nem automatikusan növel valamit, hanem neked kell a bizonyos alkatrészeket és járműveket kifejlesztened. Ezt a fejlesztés gombra kattintva tudod megtenni a garázsban. Hogy éppen hol tartasz azt pedig a tech tree gombra kattintva tudod megnézni. Ebből minden nemzetre van egy, mint ahogy minden nemzetből kaptál egy tankot kezdetnek.
A tank javítása sem automatikus alapból, hanem be kell állítani a szerviz gombra kattintva. Ezen az ablakon tudod a lőszereket pakolgatni, illetve legfelül be tudod állítani, hogy automatikusan javítsa és töltse fel a járművet.
A tier egyes tankok részére van egy-két pálya fenntartva, Himmelsdorf, Malinovka, Mines, de tier II.-től már jönnek az újak.
Javaslom a FAQ elolvasását. Nem túl hosszú és nagyon sok kérdésre fogsz választ találni, illetve olyan információkat is tartalmaz, ami segít a fejlődésben, játszásban. -
kiskami #75397 Pattogóst kiegészíteném:
Igazándiból másoknak nincs is szüksége rá, hogy beforgassa a tankját, a te lövéseid minden szögből lepattannak.
A kegyelemdöfés neked soha nem sikerül, viszont az 1%-on lévő ellen téged ki tud végezni 100%-ról is.
A duplázót abban a csatában fogod megszerezni, amelyben lövés nélkül meghaltál az első percben.
-
bgabor #75396 És ne felejtsük el, hogy Európában nagyon sokan semmi pénzért nem lennének hajlandóak szovjet harckocsival játszani, teljes joggal. Sokan itt legalább annyira undorodnak az oroszoktól, mint oroszország lakosai a németektől. -
KohnBela #75395 "Valami furcsa ideológiából kiindulva igen sok user az EU szerveren csakis német járgányt hajlandó használni"
- Szerintem ez nagyrészt azért van, mert a Wargaming nem tudja vagy nem akarja elmagyarázni hogy a játéka nem a második világháborús realizmusra épül, hanem egy fikció. A második világháborúról pedig Európában mindenki azt hiszi, hogy a német tankok voltak a verhetetlenek, ergo a játékban is majd az lesz.
Aztán mire a jónép rájön hogy ez nem arról szól, mint amire ő gondolt, elgondolkozik az orosz tankokon. Ekkorra már van tapasztalata, meg esze is jobban játszani... -
+1: Ha egy csata nem döntetlenre végződik, akkor az ellenfél nyer . -
Köszi!!!! -
hNeo #75392 Pár Murphy ebéd előttre:
Ha úgy érzed biztonságban vagy, bizonyosan körbe vagy véve bokrokban bújkáló TD-kkel.
Ha mégsincs TD a közelben, egy ellenséges arti azonnal kilő, mert ő lát téged.
Ha elbújtál egy bokorban, az arti pont oda fog blind shotolni.
Ha meglátsz egy ellenséget, és biztos vagy benne hogy egyedül van, akkor teljesen biztos hogy még 3 ellenség van mellette, csak Te nem látod.
Minden ellenséges tanknak van még minimum 1 HP-val több HP-ja mint amennyit sebeznél bele.
Ne feledd mindig van egy út amin elindulhatsz! És az valószínűleg csapda.
Bármit csinálsz, rád fognak lőni! Ebbe beleértendő az is amikor nem csinálsz semmit.
Minden ellenség képes úgy beforgatni a tankját, hogy Te pattanj róla. Az artik is.
Mindig szétlövik egy fontos modulodat. Közvetlenül miután a szervizpack-ot elhasználtad.
A tankok sosem gyulladnak ki. Kivéve a Tiédet.
Ha egy csapattársad tud rossz irányba menni, arra fog.
Ha látsz egy házat mozogni.... akkor fuss, mert az egy Maus!
-
Gunslinger #75391 Research gomb. Az egész fejlődési fa előre megnézhető. Valszeg azért dobál neked csak 2-3 pályát, mert tier 1-nél tartasz. Később már elérhető lesz az összes. -
Amire nincs válasz az hogy honnan tudom hogy fejlődök? Például van pénzem felújítani a tankom de nem engedi... sehol se találom mennyit kell még fejlődnöm. Továbbá miért csak 2-3 pálya elérhető a játékban? -
Gunslinger #75389 JTigernél vedd figyelembe, hogy több van belőle, mint O.704-ből és T95-ből összesen, tehát több béna user is jut arra a tankra, E-50-el meg az a szitu, hogy a userek igen tetemes része egyáltalán nem használja jól, leghátul kempelnek vele és sniperkednek, többségük még a bokorba is úgy áll be, hogy a fél tank kilóg előre.
Valami furcsa ideológiából kiindulva igen sok user az EU szerveren csakis német járgányt hajlandó használni és megfigyeléseim szerint ezek a userek általában messze átlag alatt teljesítenek, fogalmam sincs miért, ezt nem támadólag írom, csak ezt figyeltem meg, de ez tuti nem azért van így, mert a német tankok rosszabbak.
-
PetiPetiHUN #75388 Elég érdekes a statisztika. A 10-es szintű heavyk 50% fölötti győzelmi aránya a legérdekesebb. Ha mindig lenne a 10-es hevyvel szemben egy másik akkor a döntetlenek miatt 50% alatti átlaga lenne a 4 top nehéztanknak (együtt!). Ezek szerint az MM elég gyakran nem rak be szembe egyenlő ellenfeleket.
Azt gondolnánk hogy a meccset a heavyk nyerik meg de a medek sokkal jobban járnak hogy általában 1 maximum szintel kissebb csatákat kaphatnak az MM szerint.
Ami érthetetlen az a Jagdtiger és az E 50 rossz értéke.
A sokat szidott prémek viszont hozzák alacsony formájukat. (Kivéve: Type59) De ez nem biztos hogy a tankok hibája. -
Orpheuslow #75387 Szeva zoli!Nos, ha tier 10-es tankod van ne várakozz tovább,ne is gondolkozz,rohanj,fuss,szaladj,repülj,teleportálj,fénysebességgel csatlakozz hozzánk,mert nállunk egész nap osztogatják az ingyen sütit,fizetjük a kábeltévéd..jó ez csak poén:-)
bármelyik klánban megtalálhatod a helyed,ha kommunikálsz,olyan a hozzáállásod,használod a ts-t,és nemcsak dísznek vagy a chatlistában,leginkább rajtad múlik,mit szeretnél a klánozástól,és mik a céljaid benne.
Én csak ajánlani tudom a sajátomat:-)
Ha úgy döntesz,gyere és jelentkezz
hac.host56.com/forum/viewthread.php?thread_id=111
hali:-) -
Glo #75386 Ilyen nekem is volt. Egyik csatában 8-ból 7 találat KV3-mmal. Következöben 8-ból egyse. 7 elöbb esett le, 1 meg elszállt a Tiger felett :D Pedig 100% a krú. Igaz mind 100m felett volt kicsivel.. De akkor is :) -
Én egy 50m-re lévő IS3ra céloztam, de a mellette fél tanknyira álló VK3601-et oneshotoltam vele, mert háttal állt, mivel társ volt :D Szerencsére platoonba, így nem fizettem, csak magyarázkodni kellett TS-en. :D -
Gunslinger #75384 Azért nem árt figyelni a százalékok közötti különbségeket, legtöbbször 1%-nyi különbség sincs az első és második helyezett között (TD-nél konkrétan 0.03%) és ez a statisztika a live kezdetétől érvényes, a német ütőkártyák meg csak nem rég érkeztek az E-széria és Tiger P személyében és azóta jelentősen buffolták a Tigrist és a Tigris II-t is. Német tankot nerf nem igen ért, még a Maust is buffolták, mert kijavították a páncél hibáit, a hp-ját meg visszább vették, amit korábban azért buffoltak, mert lukas volt itt-ott. -
ilsalon #75383 Ámedikai csodaágyúkkal is lehet jókat szopizni. Akármilyen más géppel megyek, mindig a német pontosságot hiányolom.
A legutóbb 612 méterről lőttem ki a KV 152 mm-vel egy artyt. A probléma ott van, hogy egy előttem 50 méterre haladó lightra céloztam.
-
Desmodromic #75382 Azért remélem, hogy az új patch-ben ígért hitbox átdolgozással újra OP-k lesznek az orosz tankok, és az IS-3 úgy fog pattogni, mint a kukorica. -
MuldR #75381 Hat nem tudom.....Oroszokkal max ramolni lehet. Eltalalni senkit azokkal a fos, agyunak nevezett vashulladek csodarabokkal az elejen. :) -
Ezek bétás tapasztalatok ? -
mordawn #75379 Califa kommentjéhez akartam hozzászólni, de mellé ment, bocs :) -
mordawn #75378 Nem tudom, saját tapasztalataim alapján a német med és heavy ág jelen pillanatban jobb. -
Desmodromic #75377 Mikor játszottál legutóbb ezzel a játékkal?
-
Califa #75376 Minden szentnek maga fele hajlik a keze ! Egy statisztikát ha átnézek az az első hogy mennyit tolt orosz harckocsival az illető.Ez az ugynevezett easy mód, ha szereted az önsanyargatást és a kihivást ,akkor a német ágat tolod.Fehérorosz játék no comment.Egyre inkább át megy szánalomba,az elgyengitett német harckocsik.De hát nincs jobb ,ugy hogy eröltetjük tovább.......... -
Üdv!
Tudnátok valami rendes, normális, baráti magyar klánt ajánlani? Kicsit unok már 15-16 éves lengyel, litván, német, cseh stb. pcskkel játszani, akik csak rusholni tudnak, és xarban hagyni a bajtársakat.
S megköszönném, ha tapasztalataitokat is megosztanátok, milyen is az hangulat egy ilyen klánban, mire lehet számítani?
Köszi a válaszokat! -
Desmodromic #75374 Megőrülök már kezdem azt hinni, hogy a böllér kitüntetés csak valami legenda. Van 102 db mesterlövész, 21 db Top Gun, meg mindenféle egzotikus Billotte, Fadin, Kolobanov kitüntetésem, de nem akar összejönni. 3161 csata alatt most voltam hozzá a legközelebb. Egy 200 HP-s E-50 oldalába két 0-ás criticalt nyomtam a 3002DB-vel, aztán megjött az obi lövése...
Arra már nem is gondolok, hogy szerintem a legjobb köröm lett volna eddig, ha nyerünk.
Na jó, húzok dolgozni.
-
KohnBela #75373 Érdekes statisztika. Egyértelműen hazudik, amikor azt mondja hogy nincs "bias" a nemzetek között, és az általános statisztikára hivatkozik.
Ha megnézzük a kategoriánkénti helyezéseket, ilyen nemzetek közötti sorrend lesz:
CH: 1 első (Med)
RU: 3 első (TD, Heavy, SPG), 1 második, 1 harmadik
US: 1 első (Light), 4 második
DE: 0 első, 1 második, 3 harmadik, 1 negyedik
-
ropi88 #75372 és ide, hogyan lehet csatlakozni? -
doomguard #75371 A 122-est mindenképp érdemes kifejleszteni a su 152-re, mert a BL10/BL-9 xp-ben igen húzós lesz, ha meg a 2 122-est is fejleszteni akarod, akkor meg a hajadat fogod tépni. Amúgy nekem bejött az az ágyú. A nagy 152-essel csak közelről voltam effektív, de a mod 1944 már távolról is szépen szedett, főleg he/ap váltogatásokkal. Nekem föl is vitte a kill ratiomat olyan 0,95 körülire. Amúgy az isuval sem fenékig tejfel az élet, az artysták miatt. Ahhoz lassú hogy meneküljön, ahhoz meg gyenge, hogy ellenálljon. Igaz nagyokat lő, de gyakran csak 1-et, mert rögtön kap 2-3 2800-3200 sebzésű taccsot, ami splassban is sebez olyan 4-600-at, és csókolom. -
Nazarov77 #75370 Unoffical szerver statisztikák egy csomó dologról. -
Nazarov77 #75369 Tessék elolvasni a FAQ-t. -
Adjunktus #75368 esetleg nincs kifejlesztve... -
Az hogy lehet hogy van pénzem egy másik tankra vagy nagyobb ágyúcsőre és a gép mégse engedi megvenni? -
A lényeg az, hogy azt viszel platoonba magaddal akit akarsz. -
neked másban is mindig így sikerül rátapintani a lényegre? -
virkir #75364 Nekem csak egyet árulj el.
Minek törlöd a nick-ed a stat panelen ha a damage panelen meg otthagyod? -
minek jön ilyen platoonba O_O -
jó ez az mm, mouse egyből kilőtte szegény annyi élménye sem volt : d
-
Akad egy pár a mai társadalmi életvitel érdekes egyedeket termel:)
Előző csatában Kv foglalja a bázisunk Abbey észak én Tigr:P-vel leszáguldok jobbról a dombról és meglátok egy IS-3-at várnál szépen be is találok neki eközben szintén jobbról a baráti IS -4 megy a zászlóhoz kilőni a KV-t aki szerintem nem a 152HE-vel lő, mert lepattant rólam.
Én próbálok kicsit közelebb menni a várhoz közben lövöm a felbukkanó IS-3-at ekkor bekapok egyet hátulról, mert az IS-4 még nem végzett a KV-val pedig gondoltam kb egy lövés lett volna neki a KV majd megasztja az IS-3 feletem én addig kidurrantom az elöre jővő enemi arty-t majd közösen kivégezzük a maradék TigerII., de nem sikerült elkapnia azt a fürge KV-t egy 100%-os IS-4 el és vesztettünk mert ügyesen addig védekezett forgolódott míg kifingatták .
A másik csatában Ell Halufon jönnek fel az ennemik Tiger és Wolf lövök egyet a Tigerbe közben beáll a Wolf sérült kilövöm és pont odalő a mi artynk majd fordulok a Tiger-e és azt is kilövöm ekkor bekapok egyet hátulról és látom a csíkot is nézem ó mondom az enemi arty, de ügyes nézem a nevet a mi artynk és ír egy sry, én meg hehe 150 méterre és vagy 30 méterre balra álltam az eseményektől, a poén mi ketten maradtunk a végére két lestrapált enemivel, mondhatni jól jött volna az a 800hp amit kiharapott a kolléga. -
Hát na most a pz3 75 öse KV ellen, egy példa, egyedül voltam a pálya egyik szélén utsó túlélő. Meglelt egy pz3 és elkezdett menni körbe körbe és lőtt a 75 el, míg a haverjai húzták a zászlót ketten. És félig se bírt megölni mire azok behúzták, én viszont az utsó secben elkaptam, amikor ő úgy volt vele, hogy már végé és megállt (mert már kiírta, hogy zászló elfoglalva) én meg kilőttem :D -
Nem kötelező játszani vele.