banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• ximix #75361
    Akad egy pár a mai társadalmi életvitel érdekes egyedeket termel:)
    Előző csatában Kv foglalja a bázisunk Abbey észak én Tigr:P-vel leszáguldok jobbról a dombról és meglátok egy IS-3-at várnál szépen be is találok neki eközben szintén jobbról a baráti IS -4 megy a zászlóhoz kilőni a KV-t aki szerintem nem a 152HE-vel lő, mert lepattant rólam.
    Én próbálok kicsit közelebb menni a várhoz közben lövöm a felbukkanó IS-3-at ekkor bekapok egyet hátulról, mert az IS-4 még nem végzett a KV-val pedig gondoltam kb egy lövés lett volna neki a KV majd megasztja az IS-3 feletem én addig kidurrantom az elöre jővő enemi arty-t majd közösen kivégezzük a maradék TigerII., de nem sikerült elkapnia azt a fürge KV-t egy 100%-os IS-4 el és vesztettünk mert ügyesen addig védekezett forgolódott míg kifingatták .
    A másik csatában Ell Halufon jönnek fel az ennemik Tiger és Wolf lövök egyet a Tigerbe közben beáll a Wolf sérült kilövöm és pont odalő a mi artynk majd fordulok a Tiger-e és azt is kilövöm ekkor bekapok egyet hátulról és látom a csíkot is nézem ó mondom az enemi arty, de ügyes nézem a nevet a mi artynk és ír egy sry, én meg hehe 150 méterre és vagy 30 méterre balra álltam az eseményektől, a poén mi ketten maradtunk a végére két lestrapált enemivel, mondhatni jól jött volna az a 800hp amit kiharapott a kolléga.