418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nem gyönyörködök a tankokban, hanem ki akarom őket lőni, a célszerűség szempontjából a kinézet érdektelen . -
Ezt a sinezős sérüléses helyeket megtudnád adni hogy honnan szedted le? Nekem is van egy de az a fele tankra nincsen megcsinálva. -
Oddball29 #75636 Hát ha hátul ücsörög, akkor kapja tőlem is az ívet rendesen. -
igen lehet ugyan arrol beszelunk minap is volt jott velunk tamogatott.
-
Én azért láttam olyan artisoknál nem egyszer, hogy elment az egyik spotolni vagy bement a csata sűrűjébe, mert tudta, hogy az adott szituációban csak annak van értelme.
De a többség tényleg olyan, hogy még akkor sem mozdul ki a bokorból, ha már spotolták, meg még normálisan sem tud elbújni (kilóg az arty eleje a bokorból), és ha gáz van elvárja, hogy az egész csapat ugorjon őt védeni. Na meg még a Mausnak is neki kell spotolni, ha meg nem teszi, biztos noob ül benne. -
-
Nem, mert a nagyobb hülyék kilógatják a tankjuk elejét. :D -
Plata #75631 Atyám hogy bírod ki hogy ilyen moslékul néznek ki a tankok? -
bgabor #75630 Fordítsuk meg a dolgot. Heavysek között én már sok rendes arcot láttam. Artyk között még soha egyet sem, pedig lassan elérem a 3000 csatát. -
Type-ok csak így veszélyesek:)
-
Gunslinger #75628 Sztem mindenki tud bármilyen tankban ülő gyíkarcról képet bedobni, én sokkal jobban utálom az artysokat és a bokorban gubbasztó kemper TD-ket, közepes és könnyű tankhoz kell a legnagyobb rátermettség, bokorban sunnyogni egy TD-vel meg artyval minden hülye tud. -
Gunslinger #75627 Ettől még igaz az állításom, hogy a németeknél van a legtöbb csak rajzasztalt megjárt tank. Egyébként a PzIII/IV-ből sem volt proto és a VK3601H-hoz meg nem készült torony, még protonak is csak félkész volt. -
Hát az csúnya volt ... T44-ben megszoktam, de IS3-ból még így nemigen szedtek ki . Ez az egész ammo rackes dolog egy hányingerkeltő valami, pont elég az állandó kigyulladás is, de azt még betudom annak, hogy kizárólag orosszal játszok . -
Valóban, a heavy tankosoknál tényleg nehezebb gyíkarcot találni mint az artyk között. -
Majd dobok fel pár képet , abból egyértelműen kiderül hogy a heavy tankosoknál nagyobb gyíkarcot elég nehéz a játékban találni. -
MuldR #75623 Ez igy volt regen.
Ma meg Lowevel farmolnak a Tier10 fenntartasahoz.
Ember fuggo. Vannak nagyon jo lowesek. Sokkal talalkoztam.
-
Azért kerül egy vagyonba. Azt a tankot is le kellene butítani egy kicsit, bár engem nem zavar úlzottan, egy sima teljesen kifejlesztett Tier VIII tank szerintem még így is veszélyesebb mint a Löwe. Nem csak azért mert valljuk be, 1 v 1-ben általában a Löwe marad alul, legalábbis így kellene lennie, hanem azért is mert a kifejlesztett tankok mögött x lejátszott meccs van míg a Löwe mögött csak egy bankkártya. -
Oddball29 #75621 Tit for tat
Sajátra lövöldözést nem kezdek soha, figyelmeztetőt viszont le szoktam adni néha (elé-mögé). Egy lövésért egy lövés, ha pofázik is mellé, akkor halott, ha megint rám lő, halott. Ha arti magyaráz és fenyeget, halott, szó nélkül kinyírom.
A sok gyíkarc másból úgysem ért. -
ilsalon #75620 Én sosem lövök bele direkt sajátba, ezt megfogadtam. A chaten meg ritkán reagálok a trollokra, ha meg is szólalok az vagy vicces, vagy valami együttműködés jellegű.
Csak elröhögcsélek az ilyeneken. Meg az olyanakon is, akik három elvesztett tank után beordítják a chaten, hogy noob team, majd kilépnek. Azután a 0:3.ból lesz 4:3, majd 15:12 és nyertünk nélküle is. Ez is egy elvem, sosem adom fel. -
MuldR #75619 T4 be a B2 is brutalis.
Easy mode :) -
Túl gyorsan fordul és gyorsul ahhoz a löveghez..., páncélzata is túl jó. -
stork13 #75617 Szerintem te még nem mentél Type-pal, hogy ezt így kijelented. :D
Tierjében bármelyik medium nagy kihívás vele, heavy ellen pedig nincs esélye (természetesen helyzetfüggő a dolog). Ha megáll vége, lassan gyorsul fel, hiába a magas végsebesség. KT-val is simán lekövettem a körülöttem köröző Type-ot és szétszedtem. Szemből vagy átlövi a heavy-ket vagy nem, inkább nem, főleg távolról.
Egy esetben nagyon veszélyes (de ez igaz a többi medre is), ha többen összeállnak és az ellen bután védekezik... -
Nazarov77 #75616 Ja meg ez a szabály hogy egy prém sose lehet jobb mint a vele egy tierű rendes tank újonnan már nem jellemző. Löwe egyik legjobb T8 heavy, type 59 is elég brutkó, T-25 is elég jó. Még a régi prémek közül is az S35 egy igazi OP gyilkológép tier 3ban. -
Oddball29 #75615 Type azért tűnhet erősnek, mert jobb a matchmakingje, mint a többi T8-as mednek, ezért többet lehet belőle látni, mintha elárasztanák a a T8-as csatákat.
A falkába tömörülés pedig...Az valószínűleg kulturális. -
Hmmm... kíváncsi lennék, hogy is fog működni 7.0-ás patchban a panasz-rendszer.
Egyébként néha szívesen belelőnék én is egy gyáva könnyű vagy heavy tankba.
Engem is csak egyszer lőtt ki egy IS-3as de valahol érthető volt, én is a csapat eléggé baszogattuk, nem volt csapatjátékos, és még a tankját sem tudta rendesen kezelni. MAlinovkán egyes-egyedül berushsolt a dombon keresztül egyenesen a templomig, ott meg végig kemplete a meccset. N00b... -
Ne aggódj, ha teljesen ki van fejlesztve a tank, akkor nagyon kellemes élményt nyújt. Elég gyors, elég védelme van (akár tier 9 ellen is hadakozhatsz, ha az alváz be van védve, sikerült ma pl. egy e75öst leszednem 900 Hp-ről, bár az elején nem rám koncentrált) és az ágyúja is tűrhető. A lényeg, hogy lövés után mindig keress fedezéket. A dimbes-dombos pályákat szeresd, mert elég jó a löveg süllyedése is. Az artykkal nem lehet mit kezdeni, legfeljebb annyit, hogy mindig mozogj, főleg lövés után. -
Nazarov77 #75612 Löwének is 234ös az átütése. Szerintem ROF,HP, fordulás, motor teljesítmény csökkentés vár rá. Átütést nem piszkálhatják mert az historical accuracy. Vagy lehet ezt csak a németeknél tartják be az ő kárukra? -
Nazarov77 #75611 Azért a legtöbb német tankból is volt proto.
Amiből nem volt: E-50, E-75,leo, vk2801,GW panther, Type E
E-100 és GW tiger kakukktojás alváza elkészült mind a kettőnek. -
bgabor #75610 Biztos vagy benne? Type59 is tier8, aztán magasan alázza az összes Tier8as medet és heavyt. -
Valamelyik érték biztos, hogy csökkenni fog. Egy tier 8 prem, sosem lehet jobb mint egy tier 8 sima tank. Az Is-3 legjobb ágyúja asszem 225 körüli pennel, 390 dmgvel és 5,67 rpmmel számol ennél jobb nem lehet. Még akkor se, ha csiga lassú lesz a T34. -
Nazarov77 #75608 Jó de az extra hülyén nézne ki vele :D -
1. -
2. Átfogalmazom inkább, ezért is vesztették el a háborút. A vége felé szerintem legalább 5-6 szövetséges tank jutott egy németre, nem beszélve a repülőgépekről ágyukról stb...
3. Igazad van! Valamiért én most a német tdk bűvöletében élek. Nagyon vonzó az az ág, hisz csak valódi harcoló tankok vannak benne. Amúgy érdekes látszik, hogy melyik nemzet mire koncentrált leginkább. Német mint modtam a td-ág és részben a heavy ágban vannak igazi járművek, amcsiknál inkább medek voltak a fontosak talán artyk, az oroszok meg kiegyensúlyozottak, ilyen is olyan is.
4. Őszintén szólva, ebbe eléggé belejátszik a medium/heavy ág kettéosztása. Egyszerűen a német tankok között nagyobb a választék. Főleg Tier 7-ben ahol a medek/heavyk közül 4 masina közül lehet választani, míg amcsiknál, oroszoknál 2-3 van csak. -
Ry0K3N #75606 Az csak egy dolog, ebben a játékban sok tank sokmindent nem bírna el. :D -
Nazarov77 #75605 Nem egészen
Pen: 248
dmg: 400
rof: 6,55 -
Viszont, a lövege elég jó lesz, remélem... Úgy saccolom 400 dmg, talán 220 pen, és 5 rpm lesz az értéke. Az Is-3 Bl-9-énél nem lehet jobb, mert akkor kitörne a forradalom. De ez így is jó kis tank lesz, lehet bújocskázni vele. A legjobb védelem nem a tankod pajzsa, hanem a fedezék ami előtte van. -
Nazarov77 #75603 Mert nem bírná el, eleve elöl van a tornya, egy csöppet orr nehéz lenne, meg a hull is kisebb. -
redsting #75602 A két csata csak érdekesség!A másik az amikor a szélrózsa minden irányába mennek a játékosok és nem segitik egymást.Én erre értettem hogy bolondok.Ha tudok a nagyokhoz csapódok és próbálok a hasznukra lenni. -
Ry0K3N #75601 a 3002DB miért ne kapta meg a szívószálat? az a szar 8.8-as tier 7 ben nem a legnagyobb életbiztosítás -
A minap találkoztam egy pofátlan artistával. talán Erlenbergen volt, valaki előrenyomulás közben spottolt, az ellen 3-4 artyjából 2 betalált. Az, amelyik kinyírt, pofátlanul bekérdez: "it hurts?"
Mondtam neki, hogy no, it wasn't hurt, it is just my tank. Majd pár mp után kiléptem.
Egy hárombetűs klán, szomszédos országból (nem biztos, hogy kipécézett, de nem akartam trollal veszekedni) -
lammaer #75599 Az általad felhozott eseményekből melyik az ami a játékosok bolondsága miatt történt?
Segítek: egyik sem.