A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
1. -
2. Átfogalmazom inkább, ezért is vesztették el a háborút. A vége felé szerintem legalább 5-6 szövetséges tank jutott egy németre, nem beszélve a repülőgépekről ágyukról stb...
3. Igazad van! Valamiért én most a német tdk bűvöletében élek. Nagyon vonzó az az ág, hisz csak valódi harcoló tankok vannak benne. Amúgy érdekes látszik, hogy melyik nemzet mire koncentrált leginkább. Német mint modtam a td-ág és részben a heavy ágban vannak igazi járművek, amcsiknál inkább medek voltak a fontosak talán artyk, az oroszok meg kiegyensúlyozottak, ilyen is olyan is.
4. Őszintén szólva, ebbe eléggé belejátszik a medium/heavy ág kettéosztása. Egyszerűen a német tankok között nagyobb a választék. Főleg Tier 7-ben ahol a medek/heavyk közül 4 masina közül lehet választani, míg amcsiknál, oroszoknál 2-3 van csak.