418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bgabor #75798 Azaz. Ezért "szeretjük" annyira őket, amikor négynél több van egy pályán belőlük, és magas tierűek, azaz egy lövéssel akár több tankot is kilőnek 100%ról.
Aztán ha szólni mersz, hogy ennek nem így kéne lennie, akkor te vagy a hülye, mert miért nem bújtál a föld alá előlük. Mert az artyk szerint úgy kéne játszanunk, hogy végig a meccs alatt egy hegy takarásában állunk.
-
1 darab arty a rohadt sivatagi pályán, de az is kipécéz és 2 lövésből marad 30 hp-m... komolyan legszívesebben beírtam volna hogy bassza meg az anyját ott ahol van. -
mod ja, multiban elég szegényes, azaz nem játszák sokan, amúgy jópofa. Emberrel indulsz, pénzből veszel járgányt a bázison, abba beleülsz aztán mész írtani. Van tank, meg rendes mech, és a cél a csomópontok elfoglalása, aztán ellenséges bázis likvidálása asszem. Kapsz crediteket annál jobb cuccokat tudsz venni, de a mechek előre meghatározott fegyverrel vannak felszerelve, csak egy mechnek több módosulatát tudod venni és ha nem vágod fejből a rövidítéseket meg hogy mi micsoda, akkor eléggé elcseszheted a vásárlást. -
Még én sem próbáltam csak © Ry0K3N nagy Mech fan hátha ő már nyomult vele ahogy nézegettem inkább mod vagy mifene ez mert kell hozzá a Crysis Wars és azt kell módolni vele ?
http://www.youtube.com/watch?v=RC2BAeyVkYM&feature=related -
bgabor #75794 Erről a Living Legendsről tudnál néhány szót mesélni? -
off
A MW5 nek franko a trailere.
Múltkor leszedtem a MW4-et meglepődtem hogy ingyenes lett.
A Crysis Wars motoros MechWarrior: Living Legends próbáltad már ?
off -
hNeo #75792 kösz.
jó nagy OFF.:) -
bgabor #75791 Ezt a fasza motor dolgot én se értem. A T29-esnél minkét fejlesztett motor kemény 40-40 lóerőt ad hozzá a teljesítményhez. 40 lóerő különséget egy 30 tonnás E8 Shermannál sem érzel meg, nemhogy egy 63 tonnás T29nél. És a legszebb, hogy a két morot 12.300 és 23.000 XP-ért lehet kifejleszteni. Tehát elköltesz 35.000 XPt olyan fejlesztésekre, amiknek semmi érezhető vagy mérhető hatása nincsen a tank teljesítményére.
Soha nem találkoztam még olyan fejlesztésekkel, amiket ennyire felesleges volna kifejleszteni egy tankra. -
Oddball29 #75790 Relax
-
jocyd #75789 a legszebb tripla a mai napon, El Halluf, en meg az M4 mondom jo lesz az szeretjük a pályát, elsö jelenet megjelenik az ellen Leo belelövök egyett erre meg a noob saját arty one shottol, persze nyertük, 714 xp -
Ry0K3N #75788 Én még türelmesen várom a Mechwarrior online-t. De ha az kijön viszlát WoT. -
hNeo #75787 olyan ideges leszek, a rengeteg fail dolgoktól (mellé lövés, noob csapat, kill steal (xp-credit steal)) hogy másokat is szidok...
help! -
Na a másik ... eneszká, T7 battle, az egyik delikvens beírta, hogy "dont push, play smart" majd az összes agyroggyant qrva leming berobogott a város közepébe ...
a 2 noob - 1 t-28 és én Chaffee-val, el mertünk menni jobbra, ahol is csak az enemy top 8 tankja jött be, majd szépen bemászott a bázisunkra, és befoglalta mielőtt a lemmingek visszaértek volna ...
fasza ... -
hNeo #75785 nagyon felidegesít a játék!
mit tegyek??? -
Ja, mint a kör e-mailban ha nem viszel Maus-al 2 LOLtrakit egy hétig minden csatába akkor üldözni fog a smart MM :)) -
üdv a random wot világában ilyenkor kéne ehhez egy külön hang "szar napod van"
-
NA, a mai best team ...
T-50-2 ... Kiszedtem egy VK3002DB-t, aki sajnos kilőtte a drájveremet .. meggyógyítottam, indulnék tovább ... erre a SAJÁT tigrisünk telibever, driver - engine oda ... engine-t javítom, erre a másik SAJÁT T-28-asunk belémjön, lerammol, track oda ...
Persze a bázison senki, én legeglől, erre az enemy (A mi lemmingjeink ugye egy oldalon ...) szépen bement a bázisunkra és befoglalta ... Pittyegnek mint a barom ... meg Back to Base ... oké, mennék én szivesen, de épp az enemy bázis előtt vagyok, a büdös életben nem érek vissza ... és buktuk ...
És most 1 hétig ez lesz :( -
Nekem volt most olyan a T40 lejobb 76mm agyújával ami ap vel 128mm es pen, hogy a T1 83mm es frontját 4ből 4x nem tudtam átlőni. Tök szemből, nem is túl messziről, bezárt szög ha volt is kevesebb mint 10 fok. Első 2 AP volt második 2 HE. Elviekben mind találat volt, mert adta hozzá a hangot és villant az ikon, de 100% on állt tovább a T1. -
Oddball29 #75780 HE nekem bevált, lőttem már le Löwe oldaláról fél HP-t le vele. De a legdurvább az volt, amikor szemből átütöttem egy stock tornyos KT elejét, és elszállt vagy 1k élete.
AP-t max T7-esek ellen használtam, pl. T29 két lövés volt vele.
Egyébként pontosabb,mint az eddigi HE ágyúk, amiket használtam. -
Szerintem igen, eredetileg is arra készült asszem. -
MitsuMishi #75778 A SZU-152 alap lövege most tényleg ennyire pattog vagy szerencsétlenül találom el az ellent? AP lövedékkel megyek, és eddig pattantam egy KT-ról meg egy Löwéről.Viszont amin nem pattan annak nyista :D Inkább HE lövedéket kéne használnom? -
Desmodromic #75777 Ezen beszartam!
Kezdéskor Himmelsdorfon Obj.261 megkérdezi "meds hill?", rögtön csaptam az F5-öt, gondoltam megáll alul a sarokban. Hát nem! Feljött platoonban egy másik 261-el! Tőlünk volt 2 T-54 /egyikben én/ és egy E-50. Úgy vittük a hegyet és a csatát is, hogy feljött 2 E-50, 1 T-54, 1 T34, 1 E75 és egy T30 hála az égnek nem egyszerre. Tönkrementem, hogy mit műveltek, forgolódtak, két lövés között rammoltak ami kifér a csövön. Bazi jó csata volt, nem volt sarok mögül sunnyogás meg ilyenek, csak egymásnak estünk, azt follyon az adrenalin kifelé a fülünkből.
Egyébként a random most ránk mosolygott, mert az E75 háromszor pattant rólam, egyszer az oldalamról. -
Ohyner #75776 NA jó, szarok a T34-be, nem fogok egy ideig játszani. Oldalt áll nekem 3-4 med is úgy viaskodank egy E75tel. 6 lövésem, teljesen beszűkült célkeresztel ment mellé teljesen tiszta álló célpontoknak.
További jó játékot srácok az elkövetkező napokhoz -
Én lusta voltam ezt leírni, de én is ezt néztem :D -
Olvasd el még egyszer mit írt
"KV társam beirja hogy ...és a trollgunjával belémver egyet és meghalok."
Tehát nem ő lövöldöz egy lövésekkel hanem őt lőtték ki egy lövésből. -
MitsuMishi #75773 A 122mm D-2-5T-t. -
Ohyner #75772 Óh je! kilövök közelharcban egy KT-t belesebzek egy vkA ba közben viaskodom egy full hps ISsel, már majdnem kilövöm, na ki lő ki? az arty. Igazán üdítő amikor elbasszák az egész harc hangulatát, amugy is bukóra álltunk, de legalább egy jó harcban buktam volna el, de nem. Remélem ezentúl a T3-s artyk is onesotolnak mindenkit ezzel a jó kis HE fejlesztéssel. Nem mintha most nem lenne játszhatatlan már a játék így is. -
stork13 #75771 45k tisztán. -
Nazarov77 #75770 Csütörtök UTC reggel 5ig. -
Metontour #75769 Ez a 3x xp az első csatáért jövő csütörtökig lesz? -
Ma már érdemes volt felkelni , Type rongyol befele a bázisra én Tiger:P-vel csoszogok a pozíciómba, de pont a fenekét mutatja ez a szépség oda neki egyet szép be is kapja ekkor jobbra fordul és telibe a jobb oldalát mutatja és halad tovább, huh mély levegő, elé tart és bumm lőszerrekesz két lövés volt Tiger:P-vel :) -
Nazarov77 #75767 GW tiger is elég jól tejel, vesztett 300xps kör mellé kaptam 20k pénzt. Prémium accal. -
Ohyner #75766 Félreértesz, maga a tank nagyon jó, a képességeivel nincs semmi bajom. De a machmaking miatt hiába ügyeskedem vele szar a statisztikám. Vagy valami arty lő ki, vagy lehal az egész csapat a másik oldalon, vagy egyszerűen ha a legalján vagyok halomra lövik a top tnakjaink.
Ezek ellen nem tudok mit csinálni. Két E75el az arcodban, és egy is4el az oldaladban nem lehet egy lövésnél többet leadni. Nem egyszer volt oylan, t50-2 beront bázisra pukk és kilőttek, vagy -90%élet 24 modul vagy crew.
Hiába jó tank ezek ellen nem tudok mit tenni. Sorra kapom az idiótákat, tiger 2 vel elmegy az oldalamat lövő is 3 mellett, úgy hogy nem lő rá. 100%ban volt a tiger 2. Mondom nem nézek felfelé, mert ott jön a top tnakunk. Ha nem látom nem hiszem el. még rá se fordult csak ment.
Tudom én vagyok a nyomorult, hogy idegesít mit ír a statisztika, de ha már valahol engem "jellemző" adatok vannak, akkor szeretem, ha az reális. Vagy ha nem lehet megoldani, akkor ne legyen látható sehol. -
Hummel a legjobb, ha jó artys vagy, panther is jó. -
Fasza motorral ? Nehogy kifejleszd rá a motor!!! semmit nem ér!!! :D
hárman gyorsultunk fullos T29 meg T32-vel, kicsi-közepes-nagy motorral.
Sík terepen semmi különbség, dombnak fel 100m múlva 1/5-öd tank különbség a legkisebb meg a legnagyobb között. -
hummel vagy gwtiger a jobb arti pénzfarmra? -
a T29 még istenkirály lesz, de egyébként stocként minden tank szar. Most a T34-el szopok, de szerintem ez később se lesz sokkal jobb, elég nevetséges sebzésű ágyúja van Tier9-ben. T29 majd jó lesz, fasza motorral, meg lánctalpal, meg 100%-os legénységgel. -
redsting #75761 Ez a magyar szinkron nagyon durva!Lehet hogy idővel majd hozzászokok.Azért az angolt biztonság kedvéért elmentettem. -
redsting #75760 Te melyik löveget használod,hogy egy lövésböl leszeded az ellent? -
Ohyner #75759 Áhh nem igaz megint top tnak megint lehal mindenki. Nem igaz. Faszom ár miért mindig az én csapatom szaladgál be egyesével egy top tnak elé. Bezzeg rám csoportostul rontanak. Kicsit elegem van már. T1-el két nap alatt 55k xp-t farmoltam, ezzel a T29el vagy 6-7 nap alatt 68k. Egyszerűen rémes, artyk vagy szar csapat. Már arra se építhetek, hogy ott ahol csapattárs van nem jönnek, mert pofa nélkül túlmegy az ellenen aki oldalba lő.
Szar az egész