A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ohyner #75766 Félreértesz, maga a tank nagyon jó, a képességeivel nincs semmi bajom. De a machmaking miatt hiába ügyeskedem vele szar a statisztikám. Vagy valami arty lő ki, vagy lehal az egész csapat a másik oldalon, vagy egyszerűen ha a legalján vagyok halomra lövik a top tnakjaink.
Ezek ellen nem tudok mit csinálni. Két E75el az arcodban, és egy is4el az oldaladban nem lehet egy lövésnél többet leadni. Nem egyszer volt oylan, t50-2 beront bázisra pukk és kilőttek, vagy -90%élet 24 modul vagy crew.
Hiába jó tank ezek ellen nem tudok mit tenni. Sorra kapom az idiótákat, tiger 2 vel elmegy az oldalamat lövő is 3 mellett, úgy hogy nem lő rá. 100%ban volt a tiger 2. Mondom nem nézek felfelé, mert ott jön a top tnakunk. Ha nem látom nem hiszem el. még rá se fordult csak ment.
Tudom én vagyok a nyomorult, hogy idegesít mit ír a statisztika, de ha már valahol engem "jellemző" adatok vannak, akkor szeretem, ha az reális. Vagy ha nem lehet megoldani, akkor ne legyen látható sehol.