418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Dean108
    Jagdpanther-en ti melyik löveget preferáljátok jobban?
    - 8,8 cm PaK 43 L/71 ()
    VAGY
    - 10,5 cm K 18 L/52
    ?

Úgy látom hogy a 105-ös egy picit lassabb és pontatlanabb, de penje már közel azonos, a damage pedig jóval nagyobb.
    Így nemcsak közelre, hanem még távolabbra is hasznosabbnak tűnik.
    Tapasztalat?

(Eddig úgy látom hogy tierben mindig közép alulra , legalulra kerülök vele, és sokszor szembe jön az E-75 meg hasonló képződmények)
  • hNeo
    Szerintetek mennyi időre fognak bannolni engem, sorozatos agresszív sértegető csata közbeni chat használtért?
    Mivelhogy itt a 7.0, és lesz csata közbeni ban is. :(
  • Gunslinger
    Az tényleg király tank.
  • Brutal
    3601
  • Gunslinger
    Melyik VK? Van belőle hét...
  • Metalmilitiakid
    király tank
  • Brutal
    Ez a VK egy..... (a pontozott vonalra bármi beírható)
  • Mighty
    Na ja. Az ISU-t csak az nem lövi át szemből, aki mellé lő...

Állandó a löveg és ammo rack, valamint töltő és célzó emberek sérülése... Csak akkor istenkirálycsászár az ISU, ha valaki spotol neki és távolból "csipegethet" a BL10-el :)
  • Oddball29
    Objektről nem tudok nyilatkozni, de SZU/ISZU-nak kell az extra rejtőzés, mert amint kiszúrják, kipurcan, lelépni se tud.
  • hellokitty92
    Senki nem mondta h azoknak kell lenni a legjobbnak. Csak a jelenlegi rendszer azért mégsem fair.

Az objectet én amúgy sem nevezném papírnak, eléggé pattogós. A jt frontját szemből a t32-őt leszámítva bármelyik t8-as heavyvel átlövöd a géppuskánál, így még a lowerhullal sem kell tökölnöd. Lehet h a t32 is átviszi a géppuskánál, azzal nem mertem még megpróbálni. Így őt sem nevezném betonbunkernek.

Régebben volt fejtegetés a jt-objectről itt. Akkor is megmondták nálam okosabb emberek, h nem jobb a páncélja jt-nek annyival, mint amennyire az object pattogós.
  • Ohyner
    CSak azt tudnám, hogy akkor a két ház méretű artykat miért nem lehet meglátni? Miért ők vesznek észre hamarabb? Miért nem lehet egyetlen lövéssel leteríteni őket?
    Vagy ők nem okoznak elég sebzést messziről? Ők nem lőnek elég pontosan?
    Nevetséges ami itt megy! Következetesség náluk nem ismert fogalom!
    Elfogadom, ez van, német TD nem rejtőzik nem halok bele, de azért az objekt és a papír fogalma maximum elméletben igaz gyakorlatban nem.
    Amúgy ez a válasz meg is mutatja, miért nem az impozáns Stug e 100-t kapjuk mag. Legyen minél nagyobb szélesebb és egyenesebb a páncélja.
    Én már kibékülnék bármivel, csak következetesség lenne. Lényegében minden második válaszuk ellentmond egy korábbi kijelentésüknek, vagy egy játék béli ténynek.
    Ha a játszhatóság a fő szempont, amit személy szerint támogatok akár a német vagy bármiylen nemzet tankjaionak a kárára. Akkor nem értem, az artyk mit keresnek még a játékban, illetve a machmaking rendszer miért nem elsődleges prioritású?
  • hellokitty92
    :D Hát igen... Ma amúgy is szopágon vagyok, úgyhogy most a sors elégtételt tett, h ezt láthattam.:)
  • DummyBoy
    Mondjuk az tény, hogy ezek a legmagasabb TD-k ...

Ráadásul szép kis balansz is lenne:

- orosz TD: papír, de nagyot lő és jól rejtőzködik
    - amcsi TD: betonbunker, nagyot lő és jól rejtőzködik, de mint egy jó bunker, nem mén ...
    - német TD: betonbunker, de mozog, nagyot lő, de legalább pontos, és ugyanolyan jól rejtőzködik ...

Nem kell mindenben a legjobbnak lenni a német tankoknak ...

Mellesleg ha hiányzik az ISU klingon álcája, akkor kiváncsi lennék, vajon a 90-es front armort is ennyire irigylik a német TD-sek?
  • Oddball29
  • PetiPetiHUN
    Legszebb öröm a káröröm. :) hehe
  • hellokitty92
    Legalább nem az unalmas "azért mer' magasak" mesét adta most elő. Egyébként lefogadom h az új orosz heavyk (kv4, st-i) is kiválóan fognak rejtőzködni, pedig azok se alacsonyak. Biztos ezért vigyáznak, h milyen kijelentéseket tesznek, nehogy később felróhassák nekik.

Rue East: Az object-el meg az isu-val mi a helyzet? Náluk mehet a klingon álca meg a 750-es sebzés is egyszerre?:)
  • PetiPetiHUN
    Egyre jobban tetszik a Type 59-es. Mondjuk nekem nincs de ha összeáll 2 vagy még inkább 3 akkor a T 25 AT-vel elég kifizetődő a nyomukban loholni és csipkedni az ellenfeleket. Vagy azt akit a type-ok cincálnak vagy azokat akik a type-okat lövik. Ráadásul ha valakit két farkas (type) cincál az nem a kert alatt ugató kutyát (T 25 AT) fogja oldalba basz.i.
  • hellokitty92
    Overlord megszerezte a 261-est:)

Nem alakult túl jl a csata, megpróbálta elhúzni a csikot de nem fért el a 2 ház között, pedig valami 3x is megprbálta... de elsőre nem esett le neki:) Nerfelni kellene a házakat...

• Rue East
    ezekkel a gépekkel (főleg ferdi/JT) az az ideális, ha spottolnak neked, ha úgy tetszik közvetlen irányzású artyk (szinte hallom ahogy Adjunktus felhorkan :D)
    tudom a németbuzi eu serveren állandó picsogás tárgyát képezi, ha valami német harcjármű rosszabb bármiben, mint vetélytársai, de ezek a gépek olyan sebzéseket tudnak bevinni távolról is, hogy megmondom őszintén, ha emellett még láthatatlanok is lesznek, akkor játsszon ellenük az akinek két anyja van (vagy 3 artyja)
    szó se róla, egy kicsi állítás rájuk férne és mint tulajdonos támogatom a buffolást, de nem alaptalan a kifogásuk
  • peremezo
    köszi az infot:-)sziasztok
  • Nazarov77
    arról semmi, a teszt szeró általában 1-2 hétig szokott menni, inkább 2. Novemberben már nem jön ki szerintem.
  • peremezo
    Az élesröl tehát semmi info?
  • Nazarov77
    arra gondoltam, vagy nem az volt a kérdés?
  • Gunslinger
    Csak a teszt szervert ígérték mára, az éles 0.7.0-át nem.
  • Nazarov77
    Elvileg ma, hogy pontosan mikor azt nem lehet tudni.
  • peremezo
    Sziasztok.Hallottatok valamit a 7.0 patch-röl?mikor jön?már nagyon várjuk...
  • ilsalon
    Ezek szerintem nem veszik le az "ide lőjjetek" nagy piros nyilat a német TDk feje fölül.
  • bgabor
    Lol. Hivatalos fórumon megkérdeztem Overlordot, miért van a Tier 7-8-9 német TD-knek olyan láthatóságuk, mint a nehéztankoknak. Overlord azt mondta, ez játékegyensúlyi okokból van így, és nem tervezik javítani.

bgabor911: Do you plan to give the Jagdpanther/Ferdinand/Jagdtiger trio similar invisibility factors like the other two nation's high tier TDs have?

Currently, for some unknown reason, these three german Tank Destroyers have similar invisibility factors like the Heavy tanks of the same tier. What are the reasons behind this handicap of the high tier german TDs? For example, high tier american TDs are bigger and heavyer than the german TDs. The Jagdpanther is almost the lightest of all Tier 7-8-9 TDs.

Arent the TD's main purposes are hiding and ambushing?

Overlord: All of them have exactly those "invisibility factors" that are required for balancing purposes, not planning to adjust them.
  • Oddball29
    A rendszer tovább is számolja, csak spottolni nem tudsz 500 felett, de ha van álcázása az ellenfélnek, az ebből az 500 feletti értékből is levon.
  • Sippie
    ja persze ugyanazzal az ágyúval az artyba is 150-et sebzek, meg a többi tankba is...
  • Sippie
    nerfelni a HE-t... ha belegondolok hogy most toptankommal IS4-ből 100-akat csipeget a HE... hát nem is tudom.
  • DummyBoy
    Elvileg a kompenzáció az AP kompenzáció - szóval HE lövedénél nincs ilyen ...

Mellesleg NE buffolják a HE-t ... nerfeljék ...

@MuldR: Sokat számít ... való igaz, hogy max 500 méterig látsz el maximum, viszont nagyobb távolságból felfedezed a camo-val bokorban álló ellent!
  • MuldR
    Annak mi ertelme? 500 meter a max, azt meg a "csigaval" elered. Nincs ertelme a masiknak is.
  • hellokitty92
    Arra lenne jó ha a tornasorban veled szemben lévő tanknak is közel hasonló modulfelszereltsége legyen, de ezek szerint ezt nem valósítják meg. Nincs rosszabb amikor végig nézek csatakezdéskor a társaimon és látom h a top 5 tankunkból 4 stock, az ellennél meg 100% h fullos tankok lesznek velük szenben.:(
  • Oddball29
    Én nem használok álcahálót egyik TD-men sem, inkább mindkét optikára esküszöm egyszerre.
  • bekescsaba
    Köszönöm.
  • bekescsaba
    Köszönöm.
  • Renegade
    a tűzoltópalacknál nagyon látszik a kiegészítők előnye:

100% skill + palack: 1-2 mp égés
    100% skill palack nélkül 3-5 mp égés

a háló azért kell, hogy a 100+25% erősebb legyen mint az ellen 100%-a, így később vegyen észre, vagy csak kukkerral lesz a dagi leo max látótávos, a sima még úgy sem: 400 *1,25*0,92

de tényleg kismiliószor le lett már írva, többek között ott a faq-ban is
  • Gunslinger
    Modul figyelés csak a historical battle-ben lesz, random MM nem fogja tudni.
  • Adjunktus
    Az értékek össze adódnak.
    TD-ken alap felszerelés az álcaháló.
    Kivéve a Ferdinándot meg a JagdTigert.Azokra fölösleges.