418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• szabii98
    mik ezek a traktorok? én el fogom magam röhögni ha ezekre kell majd lőni XD
  • Gunslinger
    Pedig ez sokkal ütősebbnek néz ki, mint egy T2 Light, 4-es szintű t5-ös ágyúval. De nem ismerem fel a típust.
  • Gunslinger
    A pénzes camo semmi bónuszt nem fog adni, nem azért kell, hanem azért amit írtam.
  • Gunslinger
    Akkor meg átlátszóak lesznek a tankok.
  • Met
    Minek a camo?
    Áll tőlem a Stug pár méterre, lődöz és egyszer csak eltűnik, de közben tovább lő
  • Nazarov77
    Én ezt akkor láttam mikor reklámozták az amcsi dobozos verziót csak ez is arra a sorsra jutott mint a BT-SV és panzer II J, valamit szívtak a fejlesztők és helyette egy gagyi T2 lightot kaptak a dobozoshoz, ez meg maradt rohadni.
  • ZzoleE
    Nekem KV-val majd egy kicsit több kör kell hozzá :D
  • Ohyner
    lol már, 4szer pattantam le az object seggéről. Nem tudom mi van most. VÉgre jól ment a játék erre halálra szopat a gép.
  • Gunslinger
    Wow, köszi, van benen egy csomó kép ami eddig még nem volt, van garázskép a Pz IV Hydro-ról is, frankón beletaláltam 600 lesz a max hp-ja, bár a 48-as max sebességet keveslem.

Ez milyen tank?
    http://cs10952.vkontakte.ru/u74685853/143188688/x_d84e610a.jpg
  • Sippie
    középárfolyam erstenél minden valutavásárlás, de lehet a többi banknál máshogy van.
  • Nazarov77
    Igen, a 150es ágyú új modellt kapott.
  • Nazarov77
    Nem probléma, 1 heti camo ára 2 kör Löwével :D
  • szabii98
    húha az várós akkor :P
  • ximix #76025
    :) a WoTTweaker meg kibővül egy új sorral
    Camouflage Disabled
  • Gunslinger
    Igen, egy hétre és egy hónapra is. Nagyon baráti áron lesz, sztem nem sok tank fog mászkálni camo nélkül. Én tuti az összesre veszek, hogy az én tankomat aztán ne célozgassák bohóc skinnel.
  • flashpointer
    kiírja előtte hogy épp hány forintot vonna le, és utána kell agree
  • Ohyner
    Óhhh hát már tényleg nem tudja a játék, hogy rúgjon belém
    100m oldalát mutatja a JP megváro ma célkereszt beszűkülését mellé
    Rámfordul lövök neki 3critikalt 0 dam
    majd két lövés lepattan
  • szabii98
    Camot lehet majd creditért is venni?
  • xblades
    Tudom láma kérdés. Nem nagyon csináltam még ilyent.

De aki vett már Master kártyával (banki levonással) aranyat az az árfolyamot hogyan számolja?
    Közép vagy vételi árfolyamon? Tehát most 303 vagy 312 egy euro?
  • zsupeti
    Csőszájfékes ágyú az E100 on?Csak nem?0:47 nél jól látható
  • Ohyner
    Igen van! Látjátok ezt a tankot? Ha igen akkor már csak 2 évet kell rá várnotok!
    Röviden ennyi a jelentése.
  • ximix #76017
    Pár kép vannak köztük régiek is
    (csak bal egérgombot nyomogatod és jön a következő)

http://vkontakte.ru/photo-9159189_267921496
  • Toby0501
    Van-e valami jelentősége, hogy a 0.7.0-s patch trailerének végén egy francia tankot is mutogatnak?
  • ZzoleE
    Találtam még 2 videót. 1. rész és 2. rész. . A második részben 1:15-től mutatja a camo-t, ha jól látom a sima camo 125 gold, a másik (gondolom ami bónuszt is ad) az 250 gold, 7 napra 150k credit, 30 napra 300k. Szép árak :/
  • Nazarov77
    Akkor úgy néz ki ma már nem fogom kipróbálni.
  • Gunslinger
    Most írta az überlord, hogy még pár óra és nyomatják a klienst.
  • Nazarov77
    Az az Abbey 2.0 pálya jól néz ki, remélem lesz olyan jó mint Abbey és lesz elég fedezék arty ellen.
  • Gunslinger
    Tudom, hogy volt róla kép, ide a fórumba én nyomtam be először, de akkor még csak azaz egy volt publikus.
  • Dean108
    Ki tudja?
    Mire nekem 10 k csata lesz, addigra már lehet 2015-öt írunk ha ilyen ütemben haladok.

Nem tudsz lebeszélni az időspórolásról, mert ez a stílus nekem már bevált.
    Ha néha stílust váltok, akkor tisztán látszik hogy előbb fogom letörölni a gépről a WoT-ot, minthogy istentudja mennyi elcseszett 10 percet szánjak rá.
    Mindig úgy próbálok játszani mintha egy CW lenne.
    Vagy mindenki teszi a dolgát és akkor nyerünk, vagy ha nem, akkor nem próbálok együtt bukni a csapattal mikor baromságot csinál.
    Húzhatnám az időt. Ha odatenném magam, akkor 5 perc helyett 10 perc alatt kapnának csak ki.
    Mindig a lehető legjobbat próbálom kihozni a dologból.
    1., Azonnal a stratégiai pontok felé még egyedül is.
    2., ha 10-en mennek balra és csak 2-en jobbra, akkor csatlakozom a 2-höz harmadiknak
    3., Arty tűz magamra ha meddel vagyok
    stb., stb.

Azt viszont ne várja tőlem senki, hogy beállok a kempelők közé hátul, mert abban a helyzetben ezzel a stílussal lehet a legtovább húzni.
    50% esélyed van hogy így is sikeres leszel, mert az ellenfél még nálatok is hülyébb, de én inkább ezt kihagyom.
    Túl sokszor lettek ebből 15 perces döntetlenek, meg hasonló random battle ökörségek. Sorry erre én nem érek rá.
  • Nazarov77
    Amúgy mikor szétpukkant a T30 én azt hittem úgy lesz vége hogy egy arty vigyorog a háttérben erre jött a meglepetés francia tank. Én verzióm jobb lett volna de hát szerintük teljesen korrektül van megcsinálva az arty és ritka eset mikor sok van belőle. ( aha persze )
  • Eagle16
    Én olyan trailer-t szeretnék látni ahova begurul az összes Tier 5+ SPG és egyszerre felrobban az összes. Majd kiírják: no more SPGs above Tier 5!

Na egyből megjönne a kedvem játszani. Most ezzel hogy kicsit szebb lesz, de a játékélmény nem fog javulni.

Vagy ha esetleg lenne valami új játékmód, de persze az sem. A random csaták meg már mindenkinek a könyökén jönnek ki.
  • Nazarov77
    LOL találtam Wot oldalon egy Komarin is good topikot, szegény gyerek reputációja már -50ben jár :D
  • DummyBoy
    Amikor hirtelen terepszínűvé válnak a tankok, 0:47 után.
  • Trabant93
    Gondolom azért késett,mert a legénység épp hörpintett egy pohár bort szíverősítő gyanánt:D
  • Nazarov77
    Hol a videóban? Most nem vagyok otthon és itt nincs hangszóró :D
  • Nazarov77
    Duda szerencsére nem jön. Amúgy a francia tank betrollkodott a videó végére :D
  • DummyBoy
    És van benne duda ...
  • Nazarov77
    Jópofa camok vannak. Majd keresek valami faszát a Löwének.
  • Eagle16
    Jaj de szép is lenne ha így nézne ki egy csata...kár hogy a játéknak ehhez semmi köze. Na meg a duda...
  • Nazarov77
    SU-85Iről már van régóta kép, amúgy tuti tier 5 lesz. Remélem kitalálták már miért jár ez meg a hydro, nehogy olyan sorsra jusson mint a BT-SV meg a Pz II J. Azok Tavasz óta ott rohadnak a játék mappájában.