banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Dean108
    Ki tudja?
    Mire nekem 10 k csata lesz, addigra már lehet 2015-öt írunk ha ilyen ütemben haladok.

Nem tudsz lebeszélni az időspórolásról, mert ez a stílus nekem már bevált.
    Ha néha stílust váltok, akkor tisztán látszik hogy előbb fogom letörölni a gépről a WoT-ot, minthogy istentudja mennyi elcseszett 10 percet szánjak rá.
    Mindig úgy próbálok játszani mintha egy CW lenne.
    Vagy mindenki teszi a dolgát és akkor nyerünk, vagy ha nem, akkor nem próbálok együtt bukni a csapattal mikor baromságot csinál.
    Húzhatnám az időt. Ha odatenném magam, akkor 5 perc helyett 10 perc alatt kapnának csak ki.
    Mindig a lehető legjobbat próbálom kihozni a dologból.
    1., Azonnal a stratégiai pontok felé még egyedül is.
    2., ha 10-en mennek balra és csak 2-en jobbra, akkor csatlakozom a 2-höz harmadiknak
    3., Arty tűz magamra ha meddel vagyok
    stb., stb.

Azt viszont ne várja tőlem senki, hogy beállok a kempelők közé hátul, mert abban a helyzetben ezzel a stílussal lehet a legtovább húzni.
    50% esélyed van hogy így is sikeres leszel, mert az ellenfél még nálatok is hülyébb, de én inkább ezt kihagyom.
    Túl sokszor lettek ebből 15 perces döntetlenek, meg hasonló random battle ökörségek. Sorry erre én nem érek rá.