418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gottfried
    MEGTALÁLTAM A MEGOLDÁST AZ ARTYK ELLEN !!! :-)

Srácok,hogy én mekkora egy lángelme vagyok. :-)(bár lehet hogy egyesek szerint ez nem igazán korrekt de leszarom mert nagyon jól esik.:-)

A következő a megoldás,ami egyben válasz is egy régebbi kérdésre,mégpedig hogy minek egy 2. karakter.
    Szóval ha néhányszor felhúzom magam a "kedves" artyk miatt,átlépek pár percre az artygyilkosnak kinevezett karakteremhez,ahol 7-es szintű tankok vannak és a csaták elején addig irtom a saját artykat míg nem bannolnak.(ez általában 3-4 csata)
    Igaz hogy utána két nap tiltás következik de mire megint felhúzom magam,már újra játszhatok és irthatom őket. :-) Nagyon nagy élmény,ajánlom mindenkinek !! Ha elég sokan csinálnák,el lehetne venni a kedvet az artyval való szerepléstől.
    Hát nem zseniális ??? :-D
  • Gunslinger
    Érdemes, persze. Mondjuk én E-50-ből hoztam magammal, de még azzal sem egy gyorsvonat, képzelem milyen lehet nélküle.
  • charlie0930
    Sziasztok, meg tudja nekem mondani valaki hogy e-75-re érdemes megvenni a nagy motort 50000 xp-ért.Előre is thx.
  • Gunslinger
    Nem kell.
  • Plata
    Mindegy most már letöltöm,de akkor nem kell lemásolnom a wot mappám?
  • Gunslinger
    Most nem müxik a teszt szerver így nem tudom megnézni a pontos értéket, de szemből 240mm-t, oldalról meg 190 valamennyit ír ki a játék, viszont segge 100mm lett a 60 helyett. Mozgékonysága maradt fos sajnos.
  • virkir
    Nem megy
  • virkir
    Nem patch hanem full kliens mert annyit változtattak a gyökerek, hogy patch-el nem lehetett volna megoldani.
  • davidbog
    Az torony oldalán mit változtattak?
  • Ohyner
    Bassza meg a rohadt csaló játékot, ilyen már tényleg nincs, ha top tank vagyok nem találok el senkit. Mindig akkor maikor top tnak vagyok. 80% találati arányom van ha top tnak vagyok 50% zárok úgy, hogy mindig megváro ma beszűkölő kört.

Ekkora szart már. Nem hiszem el. Végre jó helyre kerültem, és sorra ment mellé minden lövésem. Ez a játék egyre inkább hulladék. Senki ne mondja nekem, hogy ez véletlen. Délelőtt is megfiygeltem, de mondom véletlen. Délutántól írtam a hit ratiom amikor top tnak vagyok, és érzékelhetően rosszabb, ráadásul ha találok 0damos kritikal, pl most oldalát mutató stug három két telitalálatot kaptt null dammal.
  • mijki
    NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!
  • Gunslinger
    Lelőtték a teszt szervert? Megy valakinek?
  • Koridor
    Na most egy darabig biztos nem játszon ezzel.
    Háromszor löttem a KV 107-ével a Type59 lánctalpának a végére, mi az eredménye: "good shot", nulla sebzés, ö meg egyel kivégzett.
  • Eagle16
    De még a tesztszerver is tele van ezekkel a szerencsétlenekkel, majdnem mindegyik csatában 4-5 Tier 7-8-as van...

Az új pályákon meg azt se tudom hova álljak, aztán 2 lövésből kiszednek.
  • mijki
    Leállt a teszt szeró. Miért?
  • flashpointer
    Pont ez jutott eszembe 10 perce fürdés közben! Előbb nem volt arti, hát oylan felszabadultam játszottam, mintha csak nem is wot lett volna.
    Kékülés pár meccs alatt lejár.
  • Gunslinger
    Most nézem az IS-7 tornyának oldalát és a teknő oldalát is nerfelték, de elölről és hátulról buffolták a dögöt. Kíváncsi vagyok ebből mennyi marad meg az éles verzióra, így már egész használható lett.
  • Nazarov77
    Extended verziót szedd le, mert a simába hiányosak a hangok pl lepattanásnál nem mond semmit, extendedben meg van a német szinkronból pár hang berakva ( persze ha a német verziót szeded le )
  • mozesapo
    Ma megint blokkolt egy köcsög arty induláskor, és még én voltam retardált. Hát kilőttem a tetűt, meg elküldtem a román cigány a....ba. Erre bekékültem, + eltiltottak a chattől 3 napra. Röhej az egész. Lehetne már egy kapcsoló, hogy akarok-e arty-t a pályán v. nem, ha már fizetek is érte.
    Tényleg a kékülés meddig tart?
  • mijki
    Köszönöm. :)
  • flashpointer
    http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/49353-voice-over-pack-company-of-heroes/

Van 5 féle nemzettől
  • Plata
    Te jó isten 2,5 giga a patch?
  • mijki
    Ezt a módot valaki tudná linkelni?
  • flashpointer
    hú ez a coh sound addon, mikor meghallottam 2 percre kiestem a csatából úgy nevettem. kill után: 88 fucking mm telegram for you!
  • Koridor
    Van értelme belépni egy klánba? Ad valami pluszt?
  • Ohyner
    Végigszenvedem a pályát, három irányból lőttek, kimanővereztem, közben sebeztem őket, kitörök a katlanból, és ki lő ki? a rohadt arty, fasz kivan már az összessel. Lehet ezeknek mozogni, lehet ezek elöl fedezéket keresni akkor is kilőnek.

Csináljanak nekik külön realmet, és rohadjon meg ott magával az összes. Egyszerűen nem tudom őket tolerálni.
  • patchaou
    Hogy utálom ezeket a csapatba verődő tájpokat
  • Looserke
    T34el csörtetek, 1 lövés betalál...5 crew member halott, 3 modul oda és -900HP...mennyenek a picsába az artyk...
  • Nazarov77
    Nálam is, C meghajtón van 200 giga az csak elég lesz programokra meg rendszernek, oda nem rakok semmi mást, kivéve a wot tesztet, a maradék 800 giga meg a többinek. és még van 250 giga rackben biztonsági mentésnek és archiválásnak.
  • patchaou
    Ja az lehet :) Rendszer meghajtón mindig van hely, így lettem nevelve :D
  • virkir
    Nem kerül mert csak átmeneti tárba tömöríti ki a telepítőt.
    Ma korábban volt akinek ez gondot okozott mert kevés volt a helye.
  • SZU
    A baj csak az, hogy ennek lesz hitboxa szemből és hátulról is. Azaz a torony szélesebb, mint valójában. Mert ha szemből a kötényezést lőtték át, az a toronyban lényegi sérülést nem okozott.

Itt meg fog. Talán még gyengítik is a tornyot, hisz a kötény csak 10mm-s volt, akkor legyen gyenge pont...
  • patchaou
    Nekem furcsa módon semmi nem került a c-re.
  • virkir
    Nem kell másolni semmit sehova.
    A jelenlegi teszt nem update hanem a teljes játék.
    Tehát... Letölt-.exe indít-telepít-játszik
    Csak a c:\-re hajlandó kicsomagolni (retardált fejlesztők) de utána bárhova telepítheted.
  • bardocz
    Nyugi, a top kv-3-ról, és a top is-ről is ezt gondolják.
  • rudii
    Sziasztok! Egy kis segitseget szeretnek kerni.

Baratomnak a porblema a kovetkezo: Teszt szervert szeretne kiprobalni masolta is a WOT mappat. Leszedte az update-et, de sajnos nem tudja allitani hova telepitse. Valaki leirna teszt szerver lepeseit? Elore is koszi

rudii
  • patchaou
    Miért gondolják sokan azt, hogy a top KV-t szerencsés dolog magára hagyni?
  • Gerifinuccsi
    Igazából az ágyúra gondoltam, mivel a KV-5öt és a Königtigert is lazán átüti most szemből, vagyis ez jött le ebből a pár meccsból le nekem. Lehet, hogy csak szerencsém volt. De viszont igen, pattogósabb is.
  • mozesapo
    Nem, vesztettünk, kaptam 79xp-t 0 kreditet, levonni meg csak xp-t vont le, kreditet semmit se.
  • Szakesz
    Nem inkább 19XP-t és 0 kreditet kaptál? :)