A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
MEGTALÁLTAM A MEGOLDÁST AZ ARTYK ELLEN !!! :-)
Srácok,hogy én mekkora egy lángelme vagyok. :-)(bár lehet hogy egyesek szerint ez nem igazán korrekt de leszarom mert nagyon jól esik.:-)
A következő a megoldás,ami egyben válasz is egy régebbi kérdésre,mégpedig hogy minek egy 2. karakter.
Szóval ha néhányszor felhúzom magam a "kedves" artyk miatt,átlépek pár percre az artygyilkosnak kinevezett karakteremhez,ahol 7-es szintű tankok vannak és a csaták elején addig irtom a saját artykat míg nem bannolnak.(ez általában 3-4 csata)
Igaz hogy utána két nap tiltás következik de mire megint felhúzom magam,már újra játszhatok és irthatom őket. :-) Nagyon nagy élmény,ajánlom mindenkinek !! Ha elég sokan csinálnák,el lehetne venni a kedvet az artyval való szerepléstől.
Hát nem zseniális ??? :-D