418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sippie
    mivan? :D:D:D attyaisten... T34-emmel most fejeztem be. Megvárom míg prém lesz, aztán jóccakát, erre nincs szükségem T10-ben.
  • Gunslinger
    Vicces, hogy mindenki ezzel a tier 1 poénnal jön. Az a korábbi 51mm eddig sem volt semmilyen tanknak akadály, amivel eddig összefuthatott, tier 1-el meg relatíve ritkán futni össze t10 csatában.
  • HunAnFionn
    Gyorsabb fejlődés = nagyobb tank = nagyobb löveg + több HP = nagyobb + több sebzés. Valamit kihagytam? De igazad lehet, egyik se előny a WoTban. Minél gyengébb egy tank annál jobb!
    Csak úgy mondom, hogy Tier 7-nél is vígan beraknak egy 10 artys játszmába. Ugyan azt kapom mint a Tier 8 vagy feletti emberek, mint te, csak kevesebb HP-val, páncélzattal, kisebb löveggel stb. Régen járhattál az alacsonyabb szinteken, vagy pedig nem játszasz az alacsonyabb tankokkal eleget.
    Bétában volt KT-m és Ferdim is, szóval tudom miről beszélek.
  • baly94
    Jaja, az orosz tankoknak meg van egy olyan különleges képességük, hogy ha időben lőnek a velük szemben álló tankra, akkor az ő és az elenség lövedéke együtt csapódik az ellenségbe kétszeres sebzést okozva.
  • hellokitty92
    Ez biztos h csak elírás lehet. Leteszteltétek h valóban annyi?

Ez egy vicc, bármelyik stock tier 1-es tank ki tudja lőni.:D
  • Met
    nyilván a sok lövedék egymásnak csapódott és ezért nem sérült a Patton
  • MatchDiabolo
    lol az Artyfun klub leszavazott
  • Gunslinger
    Ha valakinek van T30-a ezt le kéne tesztelni, hogy a valóságban is annyi-e. E-50-el Murovankán direkt rákészültem, hogy HE-vel seggbelövöm, minimum átütés 45mm, minimum sebzés 383hp, ehhez képest 200-250 környékén sebzett mindkét lövésem (egyik 9% volt, a másik 11), utána inkább visszaálltam AP-ra. A 19mm miatt én inkább olyan 500hp sebzés körül számítottam magam, mivel simán át kellett volna mennie, a célkereszt is zöld volt amúgy, 638-at tudna maximum, de a harmadát produkálta, sajna az OTM mod nem müxik, de azért nagyjából ki lehet számolni a %-ból.
  • DummyBoy
    Na az összeesküvéselméletek híveinek ...

248-as pennel becéloztam egy Tigris P tornyát ... talált, de didnátgótrú ...

15:3-ra nyert az enemy ... és nem volt balfasz a team, mindenki mindent jól csinált ...

A legszebb mozzanat az volt, mikor T30, T34, KT és T-54 egyszerre lőtt egy előbukkanó Pattont oldalba ... ami 0 HP veszteséggel megúszva visszabújt a fedezékbe ...
  • brasco84
    ha blow up, akkor nem tudod javítani.. én mindig a töltést javítom, IS 3 al elég cink, ha duplájára ( kb 20secre) nő a töltési idő.. lánctalpat úgyis leszedi mindig az arty többször is..
  • virkir
    Pedig egyszerű, motort javítod a sofőrt meg gyógyítod utána meg imádkozol, hogy több modulsérülésed már ne legyen abba a körbe :)
  • TDantes
    Megint okos vagy...és olyankor mi van mikor egy arty lövés leszedi a két lánctalpat, a motort meg megöli a vezetőt? Mit javítsak ilyenkor? Meséld már el, ilyenkor mit kell tenni?

Hátha tanulok valamit .
  • virkir
    Na tegnap volt egy-két szép pillanat ilyenre :) szerencsére nem mi kaptuk.
    Arctic lent délkelet Löwe nem bír magával és kiáll az útra alig bírtam egyet belelőni mert a 3 arty mind oda nézett. A hab a tortán, hogy egy IS-7 ugyan ezt eljátszotta fél percen belül ugyan ott.
  • TDantes
    Nem azért fizetek. Azért fizetek mert gyorsabban akarok fejlődni. De attól még nem leszek erősebb, nem lövök nagyobbat. Amúgy már rég nincs prémiumom ,de mindegy.

Tyű, nagyszerű tankjaid vannak, de amint látom tier 8 vagy felette lévő TD / nehéz tank nincs.

De azért megmagyarázod...majd ha 100 kört lenyomtál mondjuk Ferdi-vel, Jagdtigerrel, Maus-al, akkor utána beszéljük már meg, mi is van arty-kkal? Hogy kell előlük elbújni meg elszaladni?
    Erre úgy kiváncsi lennék.

Ja, és nem ugrottam át semmit. A bétában sem ,és most sem. A bétában is végig mentem mindegyiken. Most is. Szóval csak-csak hülyeséget beszélsz

• Eagle16
    19mm-re csökkentették a hátsó páncélzatot. Ezen kívül nem csináltak vele semmit most.
  • garaib
    Valaki tud ésszerű magyarázatot adni arra, hogy az amcsi tankok miért lettek ekkora mértékben legyengítve. Nevetséges, hogy mit műveltek a t30-al TD-nek is gyenge.
  • virkir
    Ha rád van állva egynél több akkor úgy is mind1 ha meg fordulnia kell akkor van idő felrakni a láncot. E-75 kb 10 mp alat felrakja 100% javítás skil-lel meg toolbox-al, akkor minek pazaroljak el egy javítást mikor 90%, hogy a következő lövést egy tanktól kapom HE-vel toronyra és az meg viszi az ágyút.
  • Szakesz
    Értem. Ezek szerint Löwével 10K kreditet kapnál normál szerveren, akárcsak a Type-59-cel. Igazából ezen nincs nagyon mit magyarázni.
  • HunAnFionn
    Javítsd meg papuskám, vagy Toolbox, vagy legénység képességét fejleszd. Nekem kb. 5-10 mp. alatt kész van a legjobb tankjaimon. De kb. 5 meccsből jó ha 2x lövik ki a lánctalpam.
  • virkir
    Talán rájöttek, hogy nem elég ha vérpisti megveszi de használni nem tudja.
    Tanuljon meg velük menni és majd akkor jön a profit is.
    Tegnap én is megvettem a T59-et és még vesztes körre is kijött ~50k bruttó akkor hol itt a gond.
  • baly94
    Amennyi arty van egy meccsen néha, a végén zárótűz lesz belőle:D
  • HunAnFionn
    Nem tudom mit szóltak volna, az artyfóbok, ha a Katyusát hozták volna be a játékba? Vagy mi lesz akkor, mikor bejön a sturmtiger, egy prem arty, talán a 380mm-es ágyúval (elvileg azzal kellene felszerelni). Agyvérzés garantált!
  • Met
    az lehet de ha kint ragadsz a placcon és nem tudsz eltűnni onnan mert leesett a lánc a buzkiköcsög artik szétszednek :D
  • maniac78
    És mivel nincs összehasonlítási alapom, azért fordultam többek között hozzád is ó főistenség.
  • virkir
    Lassú med-re minek javítás a track-re?
    Láncot még az életben nem javítottam mert egy motor/ágyú sokkal fontosabb.
  • maniac78
    Ez mind a teszt szerón készült, minek mutassak képeket ha qrvára megerőltető egyetlen számadatot megjegyeznem.
  • virkir
    Viszont volt 20-50 löveggel zárótűz fél négyzetkilométernyi területre percenként 2-3 lövéssel.
    Melyik a jobb szerinted?
  • HunAnFionn
    A magatehetetlent pedig úgy értettem, hogy kilőtték a lánctalpát vagy a motorját! Amúgy próbálj felderíteni és körözni a T-34-gyel, sok szerencsét hozzá!
  • HunAnFionn
    A te szemszögödből persze, nincs semmi különbség, ugyanúgy kilőhetlek. Persze, csakhogy nekem legalább 1.5x több ideig tart míg kifejlesztek egy tankot. Barátom, te azért fizetsz, hogy engem kilőhess! Elvileg ugyanannyi esélyünk van egymás ellen, de amíg én elérem a te szinted, te már rég eliteleted a kis tankod és mindenféle cuccossal tele raktad, nekem erre nincs lehetőségem. Nem rovom fel senkinek sem, hogy premet használ, de akkor ismerje el, hogy előnyhöz jut azokkal szemben akiknek nincs premjük. De ne anyázza a sima arty játékosokat, mert nincs joga hozzá!
    Amúgy pedig: IS, T-50, KV-3, KV-13, T-34-85, Su-100, Vk 3601, Pz III/IV, Tiger P, Stug III, T29, Jumbo, Slugger tudod ez mi? Azoknak a tankoknak a listája amiket feloldottam, szemben a Hummellel, az M41-gyel és az S-51-sel, melyek közül már csak a Hummel van meg. Úgyhogy nem kéne engem arty buzinak nevezni. Főleg, hogy míg a magadfajta elegánsan átugrotta az olyan förmedvényeket mint a Grant, T1, T28, Pz III, Su-76 stb. addig én vért izzadtam minden egyes xp pontért ezeken.
    S bevallom, mikor még csak közepes harckocsijaim voltak, öröm volt bele durrantani egy KT-ba vagy egy Is-3ba, még ha csak 200 Hp sebzettem is. Mostmár persze nem olyan vicces, mert általában belém durrogtatnak az artyk, de én nem dühöngök ezen.
  • Szakesz
    Biztos nagyon nehéz, megerőltető és összetett művelet összehasonlítani a teszt szerveren elért 10x szorzó melletti eredményeket a normál szerver értékeivel.

Mutass képeket!
  • maniac78
    Most akkor vki mondja már meg a tuti.
    Löwe-vel kapok átlag 100-at, T59-el szintén vesztes csatában is, amikor elsőre befog az arty. És ez lenne 10-es szorzóval?
    Akkor hol a prémium, ha kapok 10-et vereség esetén is?
  • Ry0K3N
    VK3601 arty lő track le javítókészlet harcolok tovább arty lő track megint le...................
  • Nazarov77
    Ja az. Én ma prémiummal annyira kedvező csatát kaptam hogy: ellenségnél volt 1 T10 és 3 T9. Nálunk volt 1 T10 és én egyedül T34el T9. Ráadásul nincs meg a 120as ágyú.
  • baly94
    Ez is igaz, de erről ugyancsak nem a játékos tehet. Én nem azt mondom, hogy artyk ahogy most vannak a játékban rendben vannak, csak az zavar, mikor valaki a másik embert szidja, mert képes és artyval játszik. Valószínüleg félreérthetően fogalmaztam, nem azoknak szólt a HSZ akik az artyk nayg száma/jelenlegi megoldása ellen tiltakoztak.
  • DummyBoy
    Jézus atyám ... ezt a baromságot hol olvastad?

Mellesleg az arany lőszer is pattog ... ráadásul semmiben sem sérti a fair playt, ugyanis te is ugyanúgy megveheted, mint mindenki más ... Ugyanúgy mint a prémium tankokat a prémium ellátmányt, ésatöbbi ... Szóval ez bukó ...

@hNeo: Nekem is van artym, és artyval KÖNNYŰ. Nem kell fedezékről fedezékre sunnyogni, nem kell fosni a felbukkanó piros pöttyöktől, stb ...

Az hogy nem talál, az idegőrlő, de mivel van orosz heavym és TDm is, hozzászoktam már ehhez az érzéshez ...

Az hogy bejön egy scout ... Nos, az ritka ... medek mégritkábbak... zavaró, de előfordul.

A többi tankkal viszont sokkal szarabb, hogy amint meglátsz valahol egy enemy tankot, azonnal ott van lelki szemeid előtt, hogy a sat view épp most áll rád, és 6-8 másodpercen belül már rád is szűkült a célkereszt.

Artyal a legkönnyebb a játék.
  • MatchDiabolo
    Na öcsém kaptál is egy - remélem begyűjtesz még párat és nem kell látni a hszeidet se
  • Gunslinger
    Igen, én is nagyon reménykedek abban, hogy ez csak teszt állapot vagy egy rossz tréfa. Hiába van IS-7-em, ez így nem fair.
  • flashpointer
    ja, kilőtt lánctalpú td mögé menve 10m-el eltűnik, pont mint irl
  • Gunslinger
    Ez mekkora baromság, hogy prémmel kedvező csapatba sorol be.
  • tbundy
    tdantesnek ment volna...