banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• HunAnFionn
    A te szemszögödből persze, nincs semmi különbség, ugyanúgy kilőhetlek. Persze, csakhogy nekem legalább 1.5x több ideig tart míg kifejlesztek egy tankot. Barátom, te azért fizetsz, hogy engem kilőhess! Elvileg ugyanannyi esélyünk van egymás ellen, de amíg én elérem a te szinted, te már rég eliteleted a kis tankod és mindenféle cuccossal tele raktad, nekem erre nincs lehetőségem. Nem rovom fel senkinek sem, hogy premet használ, de akkor ismerje el, hogy előnyhöz jut azokkal szemben akiknek nincs premjük. De ne anyázza a sima arty játékosokat, mert nincs joga hozzá!
    Amúgy pedig: IS, T-50, KV-3, KV-13, T-34-85, Su-100, Vk 3601, Pz III/IV, Tiger P, Stug III, T29, Jumbo, Slugger tudod ez mi? Azoknak a tankoknak a listája amiket feloldottam, szemben a Hummellel, az M41-gyel és az S-51-sel, melyek közül már csak a Hummel van meg. Úgyhogy nem kéne engem arty buzinak nevezni. Főleg, hogy míg a magadfajta elegánsan átugrotta az olyan förmedvényeket mint a Grant, T1, T28, Pz III, Su-76 stb. addig én vért izzadtam minden egyes xp pontért ezeken.
    S bevallom, mikor még csak közepes harckocsijaim voltak, öröm volt bele durrantani egy KT-ba vagy egy Is-3ba, még ha csak 200 Hp sebzettem is. Mostmár persze nem olyan vicces, mert általában belém durrogtatnak az artyk, de én nem dühöngök ezen.