418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nazarov77 #76718 hát ennyi volt, hiányozni fog
mondtam már máskor is hogy hazug egy bagázs mindig elferdítik a valóságot -
Köszönöm szépen! Végre egy vitapartner, kivel lehet normális eszmecserét folytatni.
Ez mind igaz, csakhogy egy szikla vagy ház mögött kisebb a sebzése, mintha telibe kapná. S őszintén szólva egy Tier V artynak se sokkal kisebb a sebzése mint egy tier 10nek. Pl. M41 3135, T92 3307.
Persze a Tier 8 használhat Ap lövedéket, nagyobb a Hpja, páncélzata, nagyobb a sebzési rádiusz is. Viszont a tier v kisebb, gyorsabb, pontosabb, többet lő, nagyobb a lövési sávja is. Stb. A tier 8-ban igazából csak a járulékos károk számítanak igazán, de hogy nagy pusztítást végezzünk telibe is kell találni a tankot, ami egy ilyen lomha, pontatlan döggel nehezebb mint a tier 5-tel. -
Ohyner #76716 Figyelj! Azt felfogta mindenki szerintem, hoyg te tippeket akarsz adni, csak az baj, hogy ezekkel mindenki tisztában van, de az esetek 10%-ban használnak.
Tudom, vannak akik megállnak a pusztán, de számítsuk le az idiótákat, azokon semmi nem segít.
Az a baj, hogy a főként artyval játszók abból indulnak ki, hogy ők ott vannak hátul és állnak, és amikor ők lőnek, akkor van a tank akire lőttek és van ő! Ebből áll a csata.
De ez nem így van. Játszottam artyval, van egy hummelem, bár már jó ideje eladtam, abban is van elég sok csatám. Nevetségesen írtja már ő is a T9-t10 tankokat.
Nagyjából tudom, hoyg az arty hol nem találna el de, itt jön a lényeg.
A csatatér nem van az arty és a célpont, ha a célpont elbújik túléli. Neked mint artynak lehet ennyi, de mi közben közelharcban is vagyunk. Nekünk nem annyi, hoyg ott a ház ami megvéd az artytól, ha közben két td belátja a helyet. Nem mozoghatunk ész nélkül, mert van, hogy csak vékony sáv az ahol az ellenfél tankjaitól biztonságban vagyunk.
Te lehet azt látod, hogy nézd megint egy hülye hevy, aki nem bújik el, közben meg épp onnan jött el mert ha ott marad két med bekeríti, vagy egy oldalt lévő hevy beledurrant.
Épp elég néha két három irányba is figyelni. És ekkor jön az arty, akit még nem is látsz és a pálya 96%ban elatlál. ÉS náluk már csak az első lövés után jössz rá, hogy lát. Még esetleg ha egy közeledő ellenfelet meglátsz el tudsz kezdeni mozogni\forogni.
Azon a szinten vagyok, azt hiszem sokan mások is, hogy ha kapok egy találatot, már nyomom a mozgást, mert ha valaki lát akkor az arty is, és ez nem elég. de ennél hamarabb hogy reagáljak? Kóvályogjak a pályán végig, és lövessem ki magam a tankokkal? Álljak egész meccsen egy ház mögött?
Tehát nem azzal van a baj, hogy segíteni akarsz, hanem azzal, hogy amiket mondasz, azokat mindenki igyekszik csinálni, de nem segítenek.
Mert nem csak az arty és a célpont van, még ha sok arty így is hiszi. -
Gunslinger #76715 Ezt hol írták? Eleve nem 276 volt, hanem 279. -
Nazarov77 #76714 Lehet szavazni a dudákról:
link
Szavazzuk le hátha kiveszik, nem akarom vasúti pályaudvaron érezni magam.
Mindenesetre teszt szerón nem hallottam még csatában de nem is akarom :D
Azt a bázis foglalós szirénázást kéne kiszedni, engem nagyon zavar. -
Gunslinger #76713 Kamu. Ki van írva OTM topicba, hogy a WG miatt nem lesz több update. -
lammaer #76712 "T29, T34 and T30 frontal armor on all turrets will be heavily nerfed to the same value for all tanks. From 276 to 178. "
Ezt magyarázd meg akkor :) -
Nazarov77 #76711 ezt írta OTMre:
It's not intentional, the mod is just not compatible with the new version. We weren't planning to disable it on purpose.
De volt olyan is hogy megkérték a gazdáját hogy ne fejlessze tovább. Gyanús nekem ez, WG KGB. OTM készítője háza előtt megállt a fekete volga az ajtaján meg wot logó volt. -
Nazarov77 #76710 Szóval jól emlékeztem hogy lesz átjárás NA/EU/RU között majd. ( account transfering )
Moreover multi-cluter technology will enable future CW merge, roaming and account transfering, so it's extremely useful for all servers. -
Gunslinger #76709 Nem írtak nerfet, hitbox rework volt az. -
Bmsrt #76708 Na talán életképes marad a Derp mégis?Én remélem!(Kv trolgun,pufileó és Su 152-fan)A tankok és a td-k visszakapják ami eddig volt és marad ez a csökkentett splash bokorhuszár "barátainknak" ez jó lenne. -
Nazarov77 #76707 ja négyen voltak, kéne szerkesztés gomb SGre :) -
lammaer #76706 nem 2.. négy :)
Hiszennyilván platoonban voltak, tehát minimum 4 majom volt a meccsen :) -
lammaer #76705 "hogy visszarakják a korábbi US heavy torony adatokat,"
Én csak az nem értem, ha csak a kiirt adatot változtatták meg, miért írtak heavy nerfet?
Mert az nem nerf ha csak a kiirást változtatják :) -
Nazarov77 #76704 Csodálatos, T9 csata és nálunk is meg ellenségnél is volt 1-1 loltraktor. Ez is ritka hogy két ilyen kaliberű idióta 1 mapra kerül. -
Gunslinger #76703 Na Overlord elkezdett válaszolgatni. A HE issue az nem végleges, változhat a public test függvényében, akármit is jelentsen ez.
Megfontolják, hogy visszarakják a korábbi US heavy torony adatokat, mert a userek nagy %-a nem képes értelmezni.
Külön angol verzió nem lesz a teszt kliensből. -
Oddball29 #76702 Nyugodtan csinálj csak továbbra is magadból bohócot ezzel a sóderrel. Szerintem se baromságokra, sem önérzeteskedésre nem vevő, aki tényleg átlátja a problémát,
9k+csata után pedig sem segítség, sem értéktelen jótanács nem kell zöldfülűektől, sem artistáktól. -
Persze ideig-óráig elbújhatok akárhol, de én nem vagyok camper, max. mikor artyzom. S meddig tart az én tier 7 camóm, ameddig nem kezdek el lőni, s valljuk be a Wotban lehetetlen nem lőni. -
Szakesz #76700 Ha a tier 1-es Loltraktor azzal nyit, hogy szerinte mennyire OP-k, utálatosak és gerinctelenek az artyk, akkor az elért eredményeitől függetlenül mindenki igazat ad neki. Fordított esetben lehetne akár tier 11-es tankja is, akkor se lenne joga azt mondani, hogy szerinte jó, hogy van a játékban arty. :) -
Ry0K3N #76699 elég ha mellé megy hopp track -
bgabor #76698 Azt azért remélem tudod, hogy a magas tierű artyk sebzése területre hat. Tehát beállhat az ember a nehéztankal a szikla, ház mögé, akkor is kilövik. Ugyanis távolról sem kell nekik telitalálat a killhez. Ráadásul a magas tierű artyknak a hatótávolsága is nagyon nagy.
Összegezve, am agas tierű artyk gyakorlatilag oda lőnek, ahová akarnak, és a területre ható 1800 körüli sebzéseik miatt célozniuk se kell különösebben. Ahhoz hogy biztonságban legyél az artyktól, legalábbis egy hegyre vagy magas tömbházra van szükséged.
Ehhez jön még hozzá, hogy a nehéztankok gyakorlatilag vánszorogni tudnak csak, különösen hegynek fölfelé. Ráadásul az arty lövés gyakran kapja le mindkét lánctalpat egyszerre, tehát még csak gyorsan kijavítani se tudod hogy arrébbmehess, mert a repair kit ugye csak egyet javít meg. Az arty gyakorlatilag akkor lövik ki a heavyket amikor csak akarják.
Az olyan pályákon, ahol van város, még tudsz az artykat kijátszva tevákenykedni, de az általam felsorolt, totál nyitott és akadálymentes térképeken, mint Malinovka, Komarin, Steppes, a magas tierű csatákban a heavy tankok addig élnek csak amíg spottolják őket. -
Mondjuk artynál nagyon idegesítő, mikor a tank egyszerűen megáll, vagy tolat, vagy akár egy enyhe fordulatot csinál. Ilyenkor nagyon nehéz telibe találni. Csak egy tipp... -
Sajna nem láttam a fórum szabályzatot, nem tudtam, hogy csak tier 8 felett lehet hozzászólni a témához. Ha ez így van akkor bocs, hogy bele mert szerénységem pofázni az x csatás veteránok fennkölt eszmecseréjébe!
Ha elolvastad volna azokat amiket írtam beláthatod, hogy csak tanácsokat akartam adni, hogy ne lőjenek titeket xarrá. Nem tudom, hogy kinek van-e artyja vagy kinek nincs, de ti annyira utálkozva beszéltetek az artykról, hogy gondoltam, egyikőtök se játszott még artyval vagy legalábbis nem sokat. Vita helyett viszont csak sértéseket kaptam. S csak azért mondtam, hogy próbáld ki az artyt, mert talán jobban tudnál ellenük védekezni, talán meg is szeretnéd az artykat. -
Ry0K3N #76695 Arra nehezen képesek hogy kimanőverezzenek egy artyt, medekkel is gyakran nehéz simán kiszámítja az artista az útvonalat ha mozog heavyvel meg esélytelen mozoghatsz akárhogy. -
Csak arra próbáltam utalni, hogy voltak már magasabb tierű tankjaim is! Kb. tudom mikre képesek és mikre nem. Bár az igaz, hogy tier 8-as artyk nem voltak még akkor. -
Oddball29 #76693 Van t8-9 -10 nem arti tankod?
Ha nincs, akkor pofa alapállásba, francnak szórod már itt a hülyeségeidet. A legtöbb fórumozó itt multi-k csatás veterán, de mindig akad olyan gyógyegér, aki max középtierből osztja az észt, mennyire is jó dolog az arti. Hát a nagy illatos lószerszámot. -
Gunslinger #76692 Én egyáltalán nem vagyok abban biztos, hogy ez nem elírás, lásd a torony témát. Ott sem változott semmi, a userek még is nyafognak miatta a hivatalos fórumon még azok után is, hogy tucatnyian beírták, hogy letesztelték és nem változott. -
TDantes #76691 Hát több cseszed. Igen szerintem is érdekes, de például mennyivel van több camo-ja a Maus-nál, vagy a Jagdtiger-nél, Ez még érdekesebb. -
Én is azt mondom, hogy 2 arty/csapat lenne az ideális meccsenként. Dinamikusabb lenne a játék. S a nehéz tankoknak se lenne személyiségzavara, hogy végig campelik az egész meccset, hanem vezetnék a támadást, ahogy kell! -
Hmmm.. érdekes, mennyivel lehet több a camója egy T29esnek egy Is-7nél? Vagy mennyivel alacsonyabb egy Tiger P egy IS4-nél? Egyik nehéz tank sem tud úgy bújócskázni mint a Td-k és egyik se olyan kcisi mint egy med. Csakhogy egy Tier 9-10-es tanknak nagyobb esélye van túlélésre mint egy Tier 7-snek. Nem beszélve arról, hogy általában a kisebb tankoktól szabadulnak meg a leggyorsabban a tier 10-ek.
Amúgy nyugodtan lekezelhetsz, ha már kifogytál az érvekből! -
hellokitty92 #76688 Ez nem poén, ez egy cinikus megjegyzés. És igaz h gyakorlati hatása nincs különösebben a játékra, de azért nevetséges, h mit meg nem tesznek még a leggyengébb t10-es tankkal. A pofátlanságnak nincs határa és ez a lényeg!
Am ebből a test patchből a jelenlegi formájában valószínüleg semmi sem fog megvalósulni. Valószínűleg pont mint a német patchnél, itt is 3 felvonás lesz. Először a végleteket próbálgatják, aztán kapunk végül egy arany középutat. 100%. -
garaib #76687 aha értem :) -
Gunslinger #76686 Az nem lett vékonyabb, eddig is ennyi volt a lövegpajzs mellett, annyi változott, hogy már nem a lövegpajzs adatát írják ki, de a toronyhoz nem nyúltak hozzá. -
garaib #76685 Ja csak még a torony eleje lett egy 100mm-rel vékonyabb, most még a KT is simán átlőheti. :( -
eddig is siralmas volt az amcsi tankok teste, de ha ez lesz a tendencia hogy még tovább nerfelik őket, akkor teljesen felesleges arra gyúrni. -
Amúgy az artyknál sokkal idegesítőbb egy camper csapat. 5 perce Komarinon szépen beállok védeni a saját bázisom, egy azaz egy nyavalyás Ferdi társaságában, persze annak is csak egy 88-a volt, de mind egy. Felbukkannak az első ellenséges medek, T-44, E-50, és egy KT, na meg egy Is-7 és persze az arty is célba vesz. A tornyom kifog mindent szerencsére, de 2 gw panther lövés után lementem kb. 100 HPra. De még mindig tartom a frontot, míg egy tank repesz gránáttal ki nem lő.
Mit nem látnak szemeim, egész csapatom, campel az ellenség bázisa előtt. E-100-asok, Jagdt-k, stb. nem csinálnak az ég világon semmit. Miközben egyik se mozdítaná meg a seggét, hogy segítsen nekünk a bal szélen. A nehéz tankokban sincs több becsület mint az artykban. Az artyk legalább azokra a tankokra céloznak, melyek a legtöbb kárt tudják okozni a saját csapatnak. A nehéz tankok pedig mindig a leggyengébbeket pécézik ki, majdnem mindig. Szóval ennyit a nehéztank, td fényezésből! -
SZU #76682 A nagyobb tank lassabb is és szarabb álcázhatósága van.
Szóval búj el arty elől egy T5-7ossal, vagy egy T8-10el Fail
Akkor manőverezve kerülj az arty közelébe egy T5-7-el, vagy egy T8-10-el Fail.
Viszont az artynak mindegy, hogy egy lövés, vagy három hogy kipukkantson. Mostanában 3-4 arty jár egy oldalra. -
Ry0K3N #76681 Nem nem tudod, ez már korántsem a béta. Bétában nem volt tier 8 és felette 5 ből 4 csata tier 7+ artykkal megtömve. -
TDantes #76680 Nem ugyanazt kapod. Mert: A magasabb tierű tankok fontosabb célpontok, a magasabb tierűeket többe kerül fenntartani, és egy tier 7-es tank még csak-csak elbújik, addig a tier X nem.
De nem baj, mondjál már még ilyeneket. -
Gunslinger #76679 Most komolyan a hátsó páncél miatt írod ezt? Az az 51mm milyen tanknak volt eddig akadály? Még szemből is átlövi minden t5-től felfele. A T30 ettől nem lett rosszabb, ahogy én észrevettem a játékban még HE-vel szemben sem lett sérülékenyebb, azzal meg relatíve ritkán lőnek rá.
Úgy érzem ennek a nerfnek (már ha nem elírás) csak a pszichikai faktora erőteljes, gyakorlati szempontból tök lényegtelen.