A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ohyner #76716 Figyelj! Azt felfogta mindenki szerintem, hoyg te tippeket akarsz adni, csak az baj, hogy ezekkel mindenki tisztában van, de az esetek 10%-ban használnak.
Tudom, vannak akik megállnak a pusztán, de számítsuk le az idiótákat, azokon semmi nem segít.
Az a baj, hogy a főként artyval játszók abból indulnak ki, hogy ők ott vannak hátul és állnak, és amikor ők lőnek, akkor van a tank akire lőttek és van ő! Ebből áll a csata.
De ez nem így van. Játszottam artyval, van egy hummelem, bár már jó ideje eladtam, abban is van elég sok csatám. Nevetségesen írtja már ő is a T9-t10 tankokat.
Nagyjából tudom, hoyg az arty hol nem találna el de, itt jön a lényeg.
A csatatér nem van az arty és a célpont, ha a célpont elbújik túléli. Neked mint artynak lehet ennyi, de mi közben közelharcban is vagyunk. Nekünk nem annyi, hoyg ott a ház ami megvéd az artytól, ha közben két td belátja a helyet. Nem mozoghatunk ész nélkül, mert van, hogy csak vékony sáv az ahol az ellenfél tankjaitól biztonságban vagyunk.
Te lehet azt látod, hogy nézd megint egy hülye hevy, aki nem bújik el, közben meg épp onnan jött el mert ha ott marad két med bekeríti, vagy egy oldalt lévő hevy beledurrant.
Épp elég néha két három irányba is figyelni. És ekkor jön az arty, akit még nem is látsz és a pálya 96%ban elatlál. ÉS náluk már csak az első lövés után jössz rá, hogy lát. Még esetleg ha egy közeledő ellenfelet meglátsz el tudsz kezdeni mozogni\forogni.
Azon a szinten vagyok, azt hiszem sokan mások is, hogy ha kapok egy találatot, már nyomom a mozgást, mert ha valaki lát akkor az arty is, és ez nem elég. de ennél hamarabb hogy reagáljak? Kóvályogjak a pályán végig, és lövessem ki magam a tankokkal? Álljak egész meccsen egy ház mögött?
Tehát nem azzal van a baj, hogy segíteni akarsz, hanem azzal, hogy amiket mondasz, azokat mindenki igyekszik csinálni, de nem segítenek.
Mert nem csak az arty és a célpont van, még ha sok arty így is hiszi.