418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Ravasak

Aztán csak óvatosan már upgradelte a tigrincses accot Königstigrincsre ez már nem piskóta
  • Bmsrt
    Pont ez volt forgatáson.
  • Nazarov77
    Persze az is lehet hogy azért ezt a típust vette mert a T-54/55ből vagy 100 000 készült, volt fölösleg :D
  • Nazarov77
    Közben utánaolvastam, 2001ben törölték a programot és nem folytatták, a képen látható prototípusnak meg üres tornya volt.
  • Nazarov77
    Ráadásul T-54et, biztos wotozik.
  • Szakesz
    Látod? Egy szempillantás alatt leleplezted fondorlatos tervét, - amelyet már több hete szövögetett a saját kezével eszkábált tölgyfaajtós vityillójában - miszerint egy kiismerhetetlen álnévvel újra regisztrál SG-re, és lehengerlő sármját, éles eszét és pontos haditechnikai ismereteit latba vetve az őrületbe kerget minket, ostoba, naiv kis WoT-os, mezei játékosokat.

Szégyelld magad lammaer! Vigyázz, különben itt félés lesz!
  • flashpointer
    5 arti rajtam, faluban védek, gyorsabban bontották a házakat mint ahogy menni tudtam a következőhöz. És csak állni tudok mint egy fasz. Komolyan a tehetetlenség a legrosszabb, legalább valami esélyt adnának, de nem.
  • Armisael
    De egyébként ha megnézitek a képeket a toronyról - ami mellesleg baromi jól néz ki szép lapos. De ide egy 152-s ágyút hogy a ménkűbe lehetne belepasszírozni egy ilyen ágyú zárszerkezete sem lehet kicsi +lőszerek ilyen méretnél már gondolom2 részes löszere van.... egyszerűen nincs hely.
    De ha valahogy mégis sikerül akkor verikálissan gyakorlatilag semmit nem lehetne mozgatni felfelé.
  • lammaer
    "Nekünk magyaroknak Iránnnal kellene tartani már csak a rokoni szálak végett"

Tigrincses visszatért :(
  • patchaou
    off: Brad Pitt vett egy tankot a kölykeinek :D
  • Armisael
    De törölve lett! Helyette a T95-t részesítették előnyben az fejlesztik tovább és fogják alkalmazni. Később az oroszok bevallották, hogy a hadászati bemutatón látott Black Eagle egy "fake" cucc volt a torony nem volt valódi fából készült és az alváz egy módósított T-80 alváz volt.
  • Bmsrt
    Arra emlékszem hogy 125-ös és 152-es ágyúval is tervezték de végül hogy melyik lett rajta az passz és mintha csak a tornya az dísz lett volna belülről semmi elektronika(a megépült protóban),de már régen volt azóta lehet hogy van készen is,de úgy emlékszem törölték...
  • Nazarov77
    Nem tudok részleteket.
  • Bmsrt
    Ezt nem törölték már egyszer?Mármit a projectet?
  • Nazarov77
    Mondjuk ez nem biztos hogy 152es vastagságot elnézve, wiki 2 ágyút említ:

125 mm 2A46 gun - 152 mm possible
  • Nazarov77
    Kicsit OFF de itt van pl az új orosz T-95 black Eagle 152mmes ágyúval ( op :D )

• Bmsrt
    Na a francia heavy-m élvezetét is kik teszik tönkre vajon???Hát beszarok a tankok nem bírnak velem de az arty az bizony mindig kiszed már röhej vettem rá spall-t is most először tankra de ez nem véd meg csak a tank kisderpektől(de attól viszonylag efektíven),itt is az van mint high tierben csak itt T3-as arty szed szét két találattal,és ha villanok az összes kis pióca rám recskázik az tuti!
  • virkir
    Ha így játszol mint ahogy a gondolataid megosztod velünk akkor nem csodálkozom, hogy ennyire keveset kapsz még egy nyertes körért is.
    A teszt szerveren 10x szorzó van xp-re és kreditre.
    tehát ha te egy nyert körre a type59-el kapsz 250k creditet az az élesben csak 25k ami még T5-ös tankkal sem egy ritka dolog.
    Valamit nagyon nem jól csinálsz szerintem gyakorolj még.
  • Königstigrincs
    ha ne adj Isten kitör egy háború Irán-orosz- kína pakisztán és Izrael-usa eu közt akkor az irán Zulfiqar harckocsit élesben is kipróbálhatják majd ami megmutatná gyakorlatban is magát hogy mit tud egy abrams vagy egy merkava ellen, mert papíron felveszi velük a versenyt, Irán*. Nekünk magyaroknak Iránnnal kellene tartani már csak a rokoni szálak végett is ha lesz háború én nem akarom magam az usa terrorállama részesekén képviseltetni magam a világon.

Ha a wot- nak lenne egy oylan része hogy 52 . utáni tankok pl akkor ott egy új tier bontakozhatna ki 11. tiertől folyt köv.
    merkava. csak a neve hangzik jól.
    abrams. csak t-72 ellen bizonyított, sokat eszik,
    t-90. a tornya fejlett de maga a harckocsi az oroszok által is jóváhagyott információ szerint egy alkalmatlan konstukció.
    leopardok. van jövője, igényes jószág.
    challenger. túl drága és túl kevés van belőlle.
    ott vannak kína japán és Irán saját tervezésű harckocsijai amik nem hagynak kivetnivalót,
  • HunAnFionn

Egyik szemem sír másik nevet, nevet mert majdnem egyedül nyertem meg a meccset, és sír mert a csapatom semmilyen támogatást nem nyújtott ehhez!
  • Nazarov77
    Már dolgoznak rajta :D
  • Renegade
    xp
  • DummyBoy
    Tudom már ... Ha lesz duda meg kamó végre, a következő extra ekvipment az "umbrella" lesz ...

Felrakod a tankra, és megy veled a fedezék, véd az artyk ellen ...
  • lammaer
    Hát, pedig nagyon úgy jött le, hogy mindenáron ellenkezni akarsz, védendő az artikkal kapcsolatos álláspontod. Na, menjünk is tovább, nincs miről beszélni.
  • brasco84
    arty mentes csata, top tankként.. meg tudnám szokni :( a top gunt sajnálom, ilyenkor mi dönti el kié lesz? nekem előbb megvolt a 6.
  • Metalmilitiakid
    Nem, kolléga nem példálózik stpz2 vel, az én voltam és csak poénból :D
  • Met
  • TDantes
    Noob vagy, hülye nehéz tankos. Nem érted mit kéne csinálni. Elmagyarázom.
    Először is bújj el. Aztán mozogj. A kettőt egyszerre. Maradj fedezékben a pálya végében valahol. Közben támogasd előlről a csapatot. Lődd ki a mediumokat, és ne engedd hogy bekerítsenek. Szedd le a nehéz tankokat. Védd a saját arty-s csapatásaidat. Természetesen derítsd is fel az ellenséget.
    Aztán persze kapd el az ellen top nehéz tankjait, valamint törj át a TD-k vonalán.

Közben pedig bújj el, mozogj, hirtelen válts irányt, ha belő az arty gyorsan vonulj fedezékbe.

Ja, és persze védd a bázist, és foglald el az ellenségét.

Ha ennyit nem tudsz megcsinálni, akkor szar noob vagy. Sajnálom de ez az igazság.
  • maniac78
    BAkker nem voltam akkor pontos.
    Orosz teszt szerón kapok annyit utána, de volt nyertes esetében amikor majd 250 000 volt a kereset. Ami már ugye soknak tűnik, ezért kérdezem, hogy most akkor ott mi is van ezekkel. Normál szerveren nincsenek ilyen tankjaim és mivel szeretnék venni most tesztelném őket. Ezért kérdem mi van most ezekkel. Mert a 100k az okés, de a 200k az már sok.
  • lammaer
    High tier... áh, hummel meg S51 még csak nem is high tier, és minden igaz rá amit írtam.

Most az hogy a kolléga az stpz2-vel példálózik, az ő baja.
  • patchaou
    Az előbb komoly volt, T-50-el megindultam az egy szem artyért, út közben szembe találtam magam az ellen leojával. Barátságosan lepattantunk egymásról és ki ki ment a saját dolgára tovább :D
  • Metalmilitiakid
    Én az elmúlt időkben a Sluggerrekkel vagyok így, mert most 3 ágat viszek T5 mind a 3 és mindig az van, hogy megyek és ha van a csatában Slugger az megtalál és engem céltudatosan egy hitel, mindegy mennyi HP m van, vagy hanyan vannak mellettem. Már idegbajom van ha meglátom, hogy van az ellennél Slugger.
  • brasco84
    na jó tényleg tele a faszom az egésszel... Is 3 al voltam, kempinovkán várunk a templomnál h jöjjenek a malom felől, kinyírtuk, erre telibebasz egy kurva maxos arty, 1500 hp, pedig teljesen takarásban voltam, nem tudom milyen szöget találhatott, szarjon sünt. és megint egy olyan csata ahol semmit nem sikerült alkotnom, az ilyenek miatt
  • HunAnFionn
    Igazad van! Nem tudtam, hogy itt ki pro és ki nem! Tényleg nem akartam osztani az észt, nem képzelem magamat annyira királynak, csak azért írtam mert ha tudok szívesen segítek. Nem is tudom, miből gondoltátok, hogy én imádom az artykat, vagy csak azokkal játszom.
    De tényleg inkább hagyjuk az egészet! Fáraszt már ez a vita. Nem hiszem, hogy meg tudlak győzni titeket, hogy ne gyűlöljétek az összes artyt vagy azokat akik azzal játszanak hébe-hóba. Ti meg úgyse győztök meg az ellenkezőjéről. Szerintem az arty is egy kellemes élmény, s az aki csak azért nem játszik vele mert erkölcstelennek tartja, az csak a maga lehetőségeit szűkíti. Ennyit akartam mondani, nyugodtan folytassátok az arty gyalázást, ha akarjátok. De sokat nem fogtok vele elérni. Inkább fogadjátok el, hogy voltak és lesznek artyk a Wotban. Remélhetőleg a tracerek segítenek majd az ügyön, de ha nem hát az se baj.
    Mindegy! Jó vitatkozást!
  • Gunslinger
    Nyilván a high tier SPG-kről van szó. :-)
  • Bmsrt
    Korrekt!
  • Metalmilitiakid
    Igen, nagy Tierben, próbáld ugyanezt Stpz2 vel :D az semmire nem jó :D Nem ér el messzire, nem sebzi már a T5 öt se rendesen, illetve 1% ha sebez ha 1 centivel is mellé lövök. Illetve szinte bármi kilő egy lövésből :D
  • Nazarov77
  • lammaer
    Nézd, SPGket nem kell védeni, a legtöbbünknek - bármennyire is utáljuk - van, és tudjuk mire képes.
    Leginkább azért táposak mert:

- a világ végére elérnek
    - akár 4-5 tierrel magasabb célpontokat is bármilyen szögből sebeznek (ezt csináld meg más tankkal)
    - büntetlenül oszhatják az áldást, egészen a meccs végéig az esetek többségében érinthetetlenek
    - ha nem találnak el, nagy eséllyel akkor is okozhatnak kárt
    - pénznyomdák, fenttartásuk nem veszteséges
    - mire sebesülten eljutsz hozzájuk, az első lövés az övék mert bokorban láthatatlanok amig nem lőnek
    - nagy eséllyel még 1 lövésből se tudod kiszedni, még ha HE-t is raksz be

Innentől kezdve lehet bizonygatni hogy milyen nehéz játszani velük meg milyen ellenszerek vannak (de a bújkáláson kívül más nincs), azért te is érzed hogy valami nincs kiegyensúlyozva.
  • Gunslinger
    Bázisfoglaló sziréna tényleg mehetne a kukába, de a dudával semmi bajom. Azért az sokat elárul a dudálási kedvről, hogy tesztszerveren ingyen van az arany és így sem vett szinte senki sem. Kb. ha összesen háromszor hallottam csatában, akkor is csak kezdésnél. IS-7-re vettem egyet kipróbálni, hogy milyen a hangja, milyen hosszan lehet nyomni meg letilt-e, ha sokat dudálok és teljesen baráti a működése, nem engedi a játék a duda spamet. Még kicsit jópofa is volt, mert kezdéskor dudáltam egyet és az egyik ruszki jópofán visszadudált két rövidet, hogy "helló". :-) Többet duda szó nem hallatszott egész játék alatt. Tőlem nyugodtan maradhat.