A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Igazad van! Nem tudtam, hogy itt ki pro és ki nem! Tényleg nem akartam osztani az észt, nem képzelem magamat annyira királynak, csak azért írtam mert ha tudok szívesen segítek. Nem is tudom, miből gondoltátok, hogy én imádom az artykat, vagy csak azokkal játszom.
De tényleg inkább hagyjuk az egészet! Fáraszt már ez a vita. Nem hiszem, hogy meg tudlak győzni titeket, hogy ne gyűlöljétek az összes artyt vagy azokat akik azzal játszanak hébe-hóba. Ti meg úgyse győztök meg az ellenkezőjéről. Szerintem az arty is egy kellemes élmény, s az aki csak azért nem játszik vele mert erkölcstelennek tartja, az csak a maga lehetőségeit szűkíti. Ennyit akartam mondani, nyugodtan folytassátok az arty gyalázást, ha akarjátok. De sokat nem fogtok vele elérni. Inkább fogadjátok el, hogy voltak és lesznek artyk a Wotban. Remélhetőleg a tracerek segítenek majd az ügyön, de ha nem hát az se baj.
Mindegy! Jó vitatkozást!