418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #77198 A patch notes nem azt írja hogy akkor van csak ha arty módban lőnek.
"- Added display of enemy tracers in the narrow sector of player’s gun direction.
Azt írja, hogy akkor látod a tracert, ha kb arra nézel (arra áll az ágyúd csöve) amerről az adott arty lő.
- Added display of tracers for SPG mode when the firing tank’s position is within SPG player’s view."
Illetve ha arty vagy, akkor SPG nézedben akkor látod ha az illető arty látótávolságon belül van és úgy lő.
Ez persze még mindíg egy csomó kérdést vet fel, de majd kitapasztaljuk.
-
Nazarov77 #77197 Mindenesetre én ebből a válaszból azt veszem ki hogy még nincs veszve minden az OTMnek, tehát lehet csak fog majd működni. -
lammaer #77196 Sztem mindkettőnek igaza van:
Nyilvánvalóan változott annyit a játék a 7.0-ban, hogy a 6.7-es OTM nem működött volna - ez normális, sok játékban van ilyen, hogy egy patch elront egy modot, NEM jellemzően szándékosan. Ilyenkor a modderek szokták villámgyorsan updatelni a modot és kész.
Jelen esetben viszont ezután a WG szólt neki, hogy ha már elromlott, nem muszáj erőlködni hogy megjavítsa :)
Szar ügy, én is szerettem az OTMet, de volt élet előtte, lesz utána is. -
Nazarov77 #77195 Na most már tényleg nem tudom mi van, overlord azzal etet hogy nem direkt nem működik az OTM, a fejlesztő szerint meg direkt, és WG leállította.
q2: Will WG consider supporting the author of OTM (even if that only means official green light to continue his work on OTM)?
Yes, we are considering some kind of support for this mode. From where I stand the most suitable way would be to implement it to the game in one way or another. -
Nazarov77 #77194 Schwerer Gustav vasúti ágyú lövedéke, ez kb 7 tonnás :D
kaliber: 800mm
-
Lol, a 862kg már egy kocsi tömege. Szép nagyot durranhat. -
davidbog #77192 "Normandiában,partközelben a hajó tüzérség pl elég brutális tűzerővel bírt.Bár nem tudom,hogy közvetlenül a tankokra milyen hatással volt."
A koreai vagy vietnámi háborúban az egyik Iowa-osztályú BB állítólag eltalált egy T-34/85-öst. Valószínűleg HE-vel, mert nem volt semmi amire AP-vel kellett volna lőni. A történet szerint a T-34/85 darabokra szakadt. Még ha nem is igaz a történet akkor is kb ilyen hatása lehet, ha egy 862 kg-os 16"-es HE becsapódik olyan 460-480 m/s-os sebességgel egy 2. vh-s közepes harckocsiba. -
Nazarov77 #77191 Én mikor artyzok jelen esetben GW tigerezek az kb napi duplázásig szokott tartani, játék elején, vagy mikor áll a játék és megy a kemp, időtöltésnek szoktam lövöldözni bevált arty pontokat ahova bújnak, bokrok stb. be szokott jönni néha, és kiszeddem random shottal az ellen artyját, és akkor jön a rage hogy nice hack stb :D
Legutoljára egy GW tigert mákoltam be, az előtt meg egy M41et a játék első 30 másodpercében campshire mapon :D -
Kondorwot #77190 Ez így van. Nem paranoia, ez a WG artybarát smart mm. -
Renegade #77189 akkor lehet ideje visszavenni a GWPanthert :-) -
Kíváncsi vagyok, hogy spall liner mennyit segít a splash ellen. Na meg az is kérdés, hogy segít e bármit a közvetlen találat esetén. -
virkir #77187 Na mentem egy gyors kört GWPanther-rel.
A rossz hírek... közvetlen találatra semmit nem változott, meg merem kockáztatni még erősebb lett, KT -40%, E-75 -25%+, T28 oneshot szemből T95 35%+ szemből, VK3001P oneshot.
A splash is megvan a fenti E-75-öt 10%-ról vitte a splash.
Jó hír csak annyi, hogy a tracer működik az meg, hogy oda kell nézni nem akkora gond mert a gyakorlott artysták úgy is tudják merre kell figyelni. -
Gunslinger #77186 Panther II-ért nem járt, hanem akinek volt tier 8 Pantherja az kapott egy új stock t7 Panthert + 100% legénységet + garázshelyet és a felszereltségnek megfelelő t8 Panther II-t. Akinek pedig volt Panther II-je annak az átalakult E-50-re. Erről már lemaradtál, mert ez augusztusban volt, a 6.6 patch-el. A következő ingyen tankos garázsos történet a T34 lesz. -
Szóval trészer és káunter ...
Sajnos 7.0 után minimum megduplázódik az artyk száma :(
Ugyanis mindenki, akit eddig halálba szivattak az artyk, most artyzni és counterezni fog :)
A trészerről: Elvileg csak akkor látod, ha abba a négyzetbe nézel, ahonnan az arty lő ... Régen ugye az egész pályán keresztül látható volt a tracer csík, most csak akkor látni arty nézetből, ha épp abba négyzetbe nézel ... Akkor viszont simán :)
Kiváncsian várom, hogyan oldják meg, hogy ne legyen ez olyan rossz az artyknak. -
virkir #77184 Artyval van tracer vasárnap már csak counter-elni mentem a GWPanther-el.
Volt is szép pillanat mikor úgy lőttem ki egyet, hogy mire fel engedtem az egérgombot már én is füstöltem. -
Én ilyen fél-tracert vettem észre. Ha egy csapattársam elég közel van az ellen artyhoz, akkor látszik a tracer, viszont ha senkinek sincs a látótávolságában, akkor nem látszik. -
Nazarov77 #77182 Ja, én se sérültem, ha ez EUn lett volna repült volna a -500-600 HP. Jó esetben. -
Redmaster #77181 Prohardver fórumon olvastam hogy elvileg van tracer a tesztszerón. De a patch notesban az van írva hogy csak akkor hogyha arty módban lődöznek de a valóságban viszont van mindenhogy. -
Hopp, ez jól hangzik! -
Hát nem. A legemlékezetesebb az, amikor én mentem Is-3-al, te közvetlen mögöttem Tigris I-el. Jött a felderítő, Object 212 meg pont közénk lőtt. És én nem sérültem azt tudom, de azt hiszem azt mondtad hogy te sem...pedig olyan közel robbant, hogy ha közelebb lett volna akkor már közvetlenül eltalál.
Nem tudom van-e tracer, majd ha hazaérek akkor letesztelem, valaki azt mondja hogy nem lát semmit, valaki meg azt hogy látszanak...pedig én is észrevettem, hogy néha csak úgy a semmiből lövik egymást ki, de az lehet szerencse is, ahogy most is, tracer nélkül belövöldöznek a bokorba és vagy talál, vagy nem. -
Nazarov77 #77178 ami persze nem baj :) -
Ez a tesztszerveren volt. Ott a HE-vel csináltak valamit, mert sokszor a splash is alig sebez. Olyan közeli találatoktól nem is sérülök egyáltalán, amiktől a másik szerveren 600-1000 HP mínusz lenne rögtön. -
Redmaster #77176 És a legszebb az egészben hogy még kb 20k XP kell az s-51hez és utána sírásig szivatom az artykat ha már ők eddig ezt tették velem. Csak azt kéne kitalálni melyik tankomat adjam el.
Mert így meglesz ugyan az Elit KV de azt nem akartam eladni amiben a tegnap esti zsinórban 3 top gun csatám is megerősített. A Kv-3 122-essel még nagyobb fun számomra. Az IS-sel megyek az IS-3 ért (már csak 80k XP :D) DB-vel még nem tudom hogy a tigrist vagy a panthert vagy mindkettőt kifejlesszem-e (mert ez volt az eredeti tervem azért is mentem felé) Jgpanthernél még vagy 30K XP a Ferdi. A SU-85 lesz az esélyes csak akkor meg már megint nem jutok el a SU-100ig úgy ahogy a bétában se emg amikor először amcsi szerverre regeltem a wipe után.
Hátha lesz hétvégén fél áru tankhely és akkor max veszek mert még megvan az IGN-es arany direkt az ilyen alkalmakra.
Ja tényleg villámkérdés. Volt régen az hogy az új tankok miatt lesz szabad hely meg új tank. Jól emlékszek hogy abban volt Panther II-is? Hogy az ha van nekem akkor azért is jár majd egy hely. Mert ez már olyan régen volt hogy akkor kezdtem a német ágat és eddig jutottam. Asszem otthon megvan a köynvjelzőbe Csak most melóban nem állok neki keresni mert mire megtalálom és be is tölt ez a világmegváltó gép addigra lejár a müszakom :D. -
lammaer #77175 Kettőnél többen lőnek rád az szinte biztos halállal végződik, nem olyan nehéz ellőni azért akármennyire is gyors. Főleg ha olyanok használják mint tegnap, aki full szembe jött a csapattal.
Be is írtam neki, hogy pubi, sokat érsz vele hogy 80-nal mész ha nyilegyenesen szembe jössz velünk :)
-
Nem létezik, hogy közvetlen találattal csak 400-at sebezze a GW Tiger az IS-7-et. Egy T8-as heavy-t simán kinyír közvetlen találattal. Vagy az IS-7-nek van valami extra védelme ellene? -
Akkor valamit te csinálsz rosszul, ha 2-3 perc múlva már halott vagy, és csak 70-80 TP-t kapsz. Ezen a prémium csak annyit változtatna, hogy 110 TP-t kapnál. -
© egonn ma 11:10 | válasz | #77119
ha prém nélkül játszol állj be 1-2 olyan tankra ami neked fexik,max T5-ös és csak azokkal told 2-3-400csatán keresztül! meglátod ,mire a crew 100%fölé megy összeszoksz a tankjaiddal, és jobb lessz a statod is. ha csak a "minnél nagyobb " tankra hajtasz (páne prém nélkül)ne sok sikerélményed lessz!
Válasz 'Koridor' üzenetére (#77118)
azalatt a 2-3p alatt amig kilönek össze is tudok szokni, arrol a 70-80 tp-röl nem is beszélve amit kapok ha még vesztek is. -
Ja igen, meg egyszer egy 3%-os Is-7-et is kilőttem :DD Ilyenkor örülök hogy ilyen nagy a HE sebzés, de amúgy meg nem örülnék neki ha a 150-200 HP-s Maus-omat kiszedné egy T5-ös könnyűtank...nem is reális. Szerintem a tesztverziós HE sebzés jobb, főleg hogy az SPG-k is kisebbet sebeznek nagyrészt. GW Tiger az Is-7-esről 400 HP-t vett le, bár szerintem ez csak a 170-es ágyú volt. Közvetlen találattal. -
Én T-54-essel múltkor alig bírtam elkapni egyet...ugye a végsebesség miatt el tud húzni előlem, eltalálni menet közben meg nem egyszerű, néha még akkor sem ha ott vagyok a seggében.
Nekem is van egy, elég vicces vele menni, bár valamiért mindig kifogok valami mesterlövészt aki 500m-ről eltalál miközben össze-vissza kanyargok...nem tudom fogok e vele ölni valami nagyot, a nagy Leo-val sikerült már T95-öst hátulról :) 400-asával ment le a HP-ja. -
Ez így van. A T-50-2 kockáztat, és igazából nem annyira nehéz kiszedni, mint azt sokan gondolják. Különben is egy heavy ne mászkáljon egyedül. -
Seriallkillah #77168 épp akartam kérdezni hogy artyk-nál mi az a tracer :) -
lammaer #77167 Azért erősen sarkítasz: az hogy a T7 arty egylővésez egy KT-t messze nem ugyanaz mint hogy egy T50-2 megöl egy KV-3at.
Se rizikóban, se leadott lövések számában, se szerencsében. Köszönő viszonyban sincs a két történet. -
Renegade #77166 itt is volt aki megkérdezte, szóval ja, mi sírás lesz hivataloson, hát még hogy nem fogják érteni az újak, hogy mi az, hogy lőjek és mozogjak :-) -
Gunslinger #77165 Ha jól emlékszem 0.6.4 és 0.6.5 között fél úton szedték ki, egyik napról a másikra, nem volt köze patch-hez. -
lammaer #77164 T7-8-as tankoknál a jpantherre lőve nekem is sok volt a pattogó.
Természetesen most hogy van jpantherem, a pattogást nem ÉRZEM. Biztos pattog, csak nem tűnik fel, hiszen ebben az esetben teljesennormális hogy profi vagyok, azért nem tudnak sebezni :) -
Redmaster #77163 Tyú most döbbentem rá hogy viasszajön a tracer az artyknak. Tyú hogy milyen anyázások lesznek már előre várom :D emlékszik valaki hogy mikor kapcsolták ki? Meg jó lenne ide berakni egy szvazást arról hogy " Te tudod e mi az tracer" :D -
KohnBela #77162 pontosan azért nem enged be, mert túl jó vagy. Ilyenkor balance-olják a statisztikáidat... :)
-
na most jpantherről is 122-esével is pattogtam... funny. -
KohnBela #77160 hát biztos hogy nem az én jagdpantheremről pattantál, mert azon minden átmegy :)
-
ilsalon #77159 "Isten hozott. Meg egy nagy fekete autó."