A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Redmaster #77176 És a legszebb az egészben hogy még kb 20k XP kell az s-51hez és utána sírásig szivatom az artykat ha már ők eddig ezt tették velem. Csak azt kéne kitalálni melyik tankomat adjam el.
Mert így meglesz ugyan az Elit KV de azt nem akartam eladni amiben a tegnap esti zsinórban 3 top gun csatám is megerősített. A Kv-3 122-essel még nagyobb fun számomra. Az IS-sel megyek az IS-3 ért (már csak 80k XP :D) DB-vel még nem tudom hogy a tigrist vagy a panthert vagy mindkettőt kifejlesszem-e (mert ez volt az eredeti tervem azért is mentem felé) Jgpanthernél még vagy 30K XP a Ferdi. A SU-85 lesz az esélyes csak akkor meg már megint nem jutok el a SU-100ig úgy ahogy a bétában se emg amikor először amcsi szerverre regeltem a wipe után.
Hátha lesz hétvégén fél áru tankhely és akkor max veszek mert még megvan az IGN-es arany direkt az ilyen alkalmakra.
Ja tényleg villámkérdés. Volt régen az hogy az új tankok miatt lesz szabad hely meg új tank. Jól emlékszek hogy abban volt Panther II-is? Hogy az ha van nekem akkor azért is jár majd egy hely. Mert ez már olyan régen volt hogy akkor kezdtem a német ágat és eddig jutottam. Asszem otthon megvan a köynvjelzőbe Csak most melóban nem állok neki keresni mert mire megtalálom és be is tölt ez a világmegváltó gép addigra lejár a müszakom :D.