418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• mtomcsek
    Sziasztok
    Nálam is van !!!! :(
  • patchaou
    Indítanám launcherrel a játékot és ez fogad. Mi lehet a gond?
  • Animefox
    Én nem tartozok senkihez se de mégis jól látom hogy nem vagy 100-as...
  • lammaer
    "nesze neked nagy magyar klán ki inkább egymás ellen harcol minthogy összefogna klánokkal"

Kár hogy nem vagy egy klánban se, és nem látod hogy naponta történnek magyar klánok közti technical victoryk valamilyen rendkívül furcsa oknál fogva.

"ti betegek vagytok ez a world of tanksról- szól "

Még mindig áll amit tegnap írtam, mai kommentjeid továbbra sem ütik meg a SAJÁT mércédet se. Ez pedig egy átlagosan fejlett embernek nem olyan bonyolult.

Amúgy adok a tippet: amint személyesen embereket kezdesz el buzizni/köcsögözni, nem egy csoprt embert általánosítva, sokkal kevesebb ellenséged lesz :) Én meg megígérem hogy nem b*sztatlak többé :)
  • Eagle16
    Új tesztpatch csak holnap jön, addig nem fog menni a szerver.
  • PetiPetiHUN
    "ti betegek vagytok" - Bagoly mondja verébnek!
  • Königstigrincs
    ti betegek vagytok ez a world of tanksról- szól nem fejeznétek be a vitákat??? lol ,mondtam már nem írok semmi választ, semmi reagálást mert sohasem lesz vége ,engem már fáraszt.sajnos egész HPTS -ilyen aberált . nem csak én mondom ezt elhiheted! és még ti szidtátok agyon a HTO- klánt, szép példát lehet venni tőletek, nesze neked nagy magyar klán ki inkább egymás ellen harcol minthogy összefogna klánokkal. undorító a gondolat mentetek!húzzátok le magatok a wc-n mert oda valók vagytok. BEFEJEZTEM. VÉGE csak wot-os témára válaszolok ezután.
  • lammaer
    Jaja...

Egyébként tényleg fun, amikor átkiabálsz a túloldalra magyarul, mert megismersz vkit, erre mindkét oldalon kiderül hogy van 2-3 hazafi :)

Ilyenkor jól ki szoktuk tárgyalni a csapatot, egyezkedünk hogy nem lőjük ki egymást (persze kilőjük :D), aztán röhögve elbúcsúzunk.
  • ollie
    Sőt, ha saját csapatban van, még több.
  • Animefox
    Naaaaa!! Letölthető már az új Update? Valamit kiír nálam.... vagy még a régi van?
  • Königstigrincs
    [Chris] vagy ottó a neved? :)

• PetiPetiHUN
    Úgy tom magyré több credit jár. :)
  • lammaer
    Ismét tökéletes reakció: miután válaszolt a kérdésedre hogy mióta van a klánban (valljuk be, a te klános kilépésed sokak számára igen emlékezetes volt, egyfajta új időszámítás kezdete) a felnőttes és helyes reakció a "szarháziak vagytok".

Gondolom az utcán is, miután vki a mennyi az idő kérdésedre válaszol, elküldöd a kurvaanyjába :D
  • ilsalon
    Szerintem a tier hét és nyolc között nem kettő van, másrészt nem a haditettet emeltem ki, hanem a te viselkedésed. Ez tipikusan az a viselkedés, amikor azt mondod, hogy minden nő kurva, pedig éppen akkor csak egy szúrt ki veled. Ilyenkor végig kellene gondolni, hogy többek között nő az anyád, a húgod és a többi ellentétes nemű ismerősöd is.
    Teljesen felesleges belekötnöd egy játékosba, mert az néger, arab, vagy egy bizonyos klán tagja. Szintén felesleges a múltbéli sérelmeket magyarázni olyan játékosoknak, akiknek egyrészt semmi közük hozzá, másrészt sosem szóltak hozzád.
  • lammaer
    Hehe, te is bekerültél a "buzi köcsög HPTS" dobozba. Még ha nem vagy az, akkor is.

Elképzelem ahogy a vonaton a caller kéri a jegyeket, tigrincses meg nekiesik hogy "rohadt buzi HPTS-es, minek neked a bérlet? Nem mutatom meg köcsög crossybérenc"...
  • Königstigrincs
    nincs óriási egóm , nem ismersz és nem vagyok 20 alatti, egyik állításod sem talált! csak az igazságtalanság és a hazugság az ami felbosszant!
  • bgabor
    Nem tudom ki, de egyértelműen nem vitaképes személy, ne is törődj vele. Beszéde alapján egy bőven húsz év alatti tinédzser, óriási egóval.
  • Königstigrincs
    és ne hazudj azt nem írtam hogy köcsög vagy csak annyit írtam hogy mióta vagy a klánban aztán te jöttél nekem ilyen válasszal hogy azóta mióta engem kirúgtak én erre mondtam hogy szarháziak vagytok,ergo nem én támadtalak le hanem te válaszoltál nekem elég mocskolódóan és én ezen húztam fel magam! NE ferdíts :)!!!
  • Animefox
    Az új update már elérhető? Le lehet tölteni?
  • ilsalon
    Az a legjobb random csata, ahol az ellenfélnél van ismerős. Megy az ökörködés, meg a kinek a szerszáma nagyobb, azután a vesztes fizeti a sört.
  • Königstigrincs
    én csak az igazat írtam le, röviden ennyi, 2 tierel nagyobb tankod volt mint nekem amikor kiszedtél :) erre lehet valaki büszke: :)
  • Glo
    Ha meglátsz egy magyar nicket piros keretben, Te rálösz?? Szégyen
  • bgabor
    Na majd ha találkozol magas tierű artykkal, tier6-tól fölfele, amiknek sokkal nagyobb a lőtávolságuk és a sebzésük, te magad meg átülsz egy lassú nehéztankba, megváltozik majd a véleményed.
  • ilsalon
    Pár napja találkoztam Matyashunnal, alias Tigrincsessel a játékban és én is lőttem ki. Egyből rákérdezett, hogy mióta vagyok a klánban, hiszen őt pont akkor rúgták ki onnan, mikor engem felvettek. Majd egyből letámadott, hogy köcsög vagyok és minden klánombéli is az.

Kedves Tigrincses. Ha még olvasod ezt a fórumot, akkor kérem, egyrészt ne általánosíts. Másrészt, ha ellenfélnél vagy és kilőllek, akkor nem azért teszem, mert köcsög vagyok, hanem ez a játék lényege. Harmadrészt ki vagy te, hogy bármilyen klánt sározz bármilyen fórumon?
  • bgabor
    Még a legnagyobb motorral se? Elvileg jobban fordul a T20-asnál, és oké hogy tíz tonnával nehezebb, de 230 lóerővel erősebb is.
  • DummyBoy
    Én szerettem a T20-ast, a mozgékonysága nagyot dob rajta ... majd utána a Pershing volt meglepi, mert az meg minden csak nem mozgékony.
  • bgabor
    Ne is mond, én is hetek óta grindelem már a Pershinget a szar T20-al, csigalassúsággal megy. Nagyon ócska tank ez a kiválló E8 után.
  • bgabor
    Szerintem a legnagyobb előrelépés, hogy az LB1 ágyúnak végre 2 másodperc a célzási ideje, mint az amerikai és német tankoknak. Az összes korábbi szovjet high tier med lövegnek ez 2.5 másodperc, ami első hallásra nem tűnik soknak, de én annyira utáltam, hogy a kimaxolt T-34/85-nél abba is hagytam az orosz med vonalat miatta.
  • Glo
    Nekem a HE lövéseknél az tetszik, mikor a jobb oldalamat lövik és a bal lánctalp esik le :D

Meg a javítónál mikor van egy sárga meg egy piros lánctalpam, akkor feszt a sárgát javítja meg.. halál..
  • malystryx
    Haver szerint állítólag felülnézetben (sniper) kell nézned azt a területet, ahol van arty, és ha lő, akkor láthatod. TD nézetből nem fogod látni.
  • Sunsetjoy
    Banyek, Fishermanbayen egy m4shermanban ülve 4 lövés talált egy t-50-2 ellen, miközben fel alá száguldozott. Egy lepattan, kettő alig vesz le róla, egy meg MAJDNEM kinyírja. Oké, hogy HE-vel lőttem, mert másik kifogyott, de egy nyavalyás track belefért volna, nem? :)
  • ilsalon
    Amikor ülök az E100-ban, akkor nem érzem ezt az elnyelős dumát. Inkább azt érzem, hogy folyton bújnom kell és úgy okoskodni, mert rögtön szétszednek, mint hülyegyerek a nápolyit. Ha viszont én lövöm, akkor tényleg vannak lövések, amikről csak annyit tudni, hogy kilőttem őket.
  • Nazarov77
    Azért pontosságban elég nagy ugrás az, főleg oroszoknál, ott már snipernek számít egy 0,35 :D
    Engem legjobban az ágyú pontatlansága bosszantott T-44en, az hogy 50 méterről is képes mellé lőni nekem egy kicsit sok volt.
    Átütés tűrhető, M26nak is csak 5el van nagyobb penje. Viszont 7.0tól szívás lesz ugye mert HEvel már nem lehet sebezni, de jó hogy még 50k xp az M26, lehet szenvedni.
  • lammaer
    Lényegesen? 0.37 vs 0.31, de eddig se a pontossággal volt a bajom.

Az átütés ugyanazzal az ágyúval sztem azért lehetett nagyobb, mert a T54 1 tierrel magasabb, úgy tudom az befolyásolja a lepattanókat.

Komolyabb buffot vártam, ha már ruszkibarát játékról van szó :) Ettől nem lesz jobb mint a type...
  • virkir
    Lényegesen pontosabb az LB-1 meg az értékeitől eltekintve valahogy jobb az átütése mint a D10-T-nek, lagalábbis a béta emlékeim szerint.
    A T-54 azzal már használható volt.
  • lammaer
    Azt meg tudná mondani valaki, hogy az, hogy 7.0-ban a T-44 megkapja a T-54 LB1-es ágyúját (ROF nerffel természetesen), az konkrétan mitől fogja erősebbé tenni a T-44-et?

Mert a D10T penje és sebzése ugyanaz...

Eddig úgy örültem hogy kapo végre egy jó ágyút T44re, azt most megnéztem az értékeiket...
  • bornofakone
    tracer-t teszt szerón nem értem, mármint a működését....lestem én egész csata alatt az enemy base-t, egyszer nem láttam csíkot, aztán 1x csak durván 300-400 méterre elhaladt 1 t-54 az enemy base előtt, és megjelent 3 csík is... :D
    szal most akk kell pl. 500 méteren belül vki, akinek a látómezejében van amikor lőnek és ily módon én is látom ? :D
    ha esetleg vki tudja, akk plz magyarázza már el, számomra érthető módon :D
    igazság szerint ha nem is tudom mi a mechanikája, az tény h öröm kilődözni az artykat, főleg h sokuk csak csücsül és többször írják oda először oroszul, majd angolul h h a picsába szedtem ki őket, csalok, blindshot? stb stb :D szóval jó h a tejbepapi artyknak néha meg kell mozdulniuk (ami persze nekem nem jelent különösebb problémát :D) legalább nem csak 15 percig ülnek :)

+ én még ilyen random tankokat mint e-75, ferdi, e-100 soha nem láttam....bétában sztem nem volt ennyire random ferdi....de pl. tegnap 5 lövéséből enemy vk4502-nek a 128-sából 3 pattant, 2 meg csak a "na most átszakított téged" hang, de 0 damage....de pattant már t95, t30, bl-10-es isu, 704, e-100 150-se is, s-70-el ha összefutok, első shot 99%-ba pattan...:D nem mondom h rossz, de azért vicc h 3x pattan rólam 128-s gun, majd aztán jön 1 stock tiger 88 l/56-l és átlő szemből... :D(nem volt gold ammo-s a srác, direkt megkérdeztem) e-75 meg e-100 ja és tiger p pedig már vicc kategória...egyszerűen nevetséges... :D
    amilyen lövéseket azok benyelnek 0 damage-el...kész álom mind e-75, mind e-100 :D
  • lammaer
    Semmilyen mocskolódás nem volt a legutolsó hozzászólásomban, ellenben a tiedben akad pár.

Kár felhúzni magad azon, ha valaki megmutatja hol hibázol.
  • Königstigrincs
    Ennyi többet nem írok rátok ennyit a HPTS-tagokról. helyesbítek( mindig kivétel nélkül ti írtok rám ti kezditek a vitát direkt módon aztán engem mocskoltok be mért nem tudtok nem észre venni ahogy én is azt tenném'', és mostantól meg is teszem . ennyi volt nem írok rátok bármit is írtok. LEZÁRTAM!***
  • Königstigrincs
    a békülés szándékát rúgod fel:) gratulálok, nem vetted észre? vagy csak én vagyok kettőnk közül a tapasztaltabb.
    ezt élvezitek??? másokra ráírni meg bemocskolni, istenem még mindig itt tartunk! nem tudod észre vetted e a régi linkek költ is akadt jó pár olyan ami tetszett másoknak hála az ilyen pöcsköszörűknek már ez a fórum is fakó lett! csak a vita megy ha kérdez valaki a játékkal kapcsolatban már észre sem veszitek! szörnyű--------------