A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bornofakone #77322 tracer-t teszt szerón nem értem, mármint a működését....lestem én egész csata alatt az enemy base-t, egyszer nem láttam csíkot, aztán 1x csak durván 300-400 méterre elhaladt 1 t-54 az enemy base előtt, és megjelent 3 csík is... :D
szal most akk kell pl. 500 méteren belül vki, akinek a látómezejében van amikor lőnek és ily módon én is látom ? :D
ha esetleg vki tudja, akk plz magyarázza már el, számomra érthető módon :D
igazság szerint ha nem is tudom mi a mechanikája, az tény h öröm kilődözni az artykat, főleg h sokuk csak csücsül és többször írják oda először oroszul, majd angolul h h a picsába szedtem ki őket, csalok, blindshot? stb stb :D szóval jó h a tejbepapi artyknak néha meg kell mozdulniuk (ami persze nekem nem jelent különösebb problémát :D) legalább nem csak 15 percig ülnek :)
+ én még ilyen random tankokat mint e-75, ferdi, e-100 soha nem láttam....bétában sztem nem volt ennyire random ferdi....de pl. tegnap 5 lövéséből enemy vk4502-nek a 128-sából 3 pattant, 2 meg csak a "na most átszakított téged" hang, de 0 damage....de pattant már t95, t30, bl-10-es isu, 704, e-100 150-se is, s-70-el ha összefutok, első shot 99%-ba pattan...:D nem mondom h rossz, de azért vicc h 3x pattan rólam 128-s gun, majd aztán jön 1 stock tiger 88 l/56-l és átlő szemből... :D(nem volt gold ammo-s a srác, direkt megkérdeztem) e-75 meg e-100 ja és tiger p pedig már vicc kategória...egyszerűen nevetséges... :D
amilyen lövéseket azok benyelnek 0 damage-el...kész álom mind e-75, mind e-100 :D