418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
R3nton #77398 kifejleszti comapnyba. CW az egy más tészta, meg van a taktika végrehajtjuk viszontlátásra vagy nyerünk vagy nem. De randomba azért szeretnék felmenni, hogy szórakozzak, és nem azért, hogy a 60al száguldó e-50emet kilője egy artyból indított HELLFIRE UAVos lézervezérlés segítségével... -
virkir #77397 Na akkor nézzük pontokba szedve.
1 Limit: megoldható jó lenne de szarnak rá inkább megmagyarázzák
2 7-8 csak CW: hol fejleszti ki a jóember ha nem random-ba?
3 csak mínuszos kör legyen vele: goto 1 pont -
Gunslinger #77396 Egyszerűbb lenne kivenni a játékból a t7-8 artykat és kész.
Amúgy ez az extrém durva deficit azért lenne rossz, mert így is nagyon hosszú az út egy t7 artyig a nulláról, majdnem annyi, mint nulláról elérni egy t9 tankot, t8 arty meg már t10 heavy szint. Ha már t5-től -50K egy victory, akkor -80 lenne egy vereség? Ettől sem biztos, hogy kevesebb arty lenne, hiszen pont ez a rákfenéje a rendszernek, azért van ennyi arty a játékban, mert sokat kell velük grindelni, hogy szintet lépj.
Amúgy nekem az is tetszene, hogy ha a high tier artyk hatótávolsága is csak akkora lenne mint t3 szinten, tehát kb. a pálya feléig tudnának ellőni, így mindenképpen közelebb kéne menniük a frontvonalhoz. -
R3nton #77395 nem lennének kivéve csak mondjuk kevesebbet mennének velük és inkább a CWben lenne szerepük, ez szerintem jól illene az OP szerepükhöz. Valamit kéne csinálni velük, ezt még a leg vérmesebb artysoknak is be kéne látniuk, hogy ne ő köréjük épüljön a játék. Vmit kéne tenni. Vagy akkor tier10 med nagyon modern páncélzattal 60-70km/h sebességgel jó löveggel artyk ellen -
virkir #77394 Tehát magyarul vegyék ki őket a játékból.
A bilit ne rakd közvetlen az ágy mellé holnap. :D -
Gunslinger #77393 Az artyk még mindig simán egylövésezik akár a full hp-s t10 tankokat is, de úgy vettem észre, hogy ha nem is jelentősen, de észrevehetően csökkentek a splash sebzések.
Ha jól tudom a 7.1 patch és vele együtt a francia tankok is már kint vannak egy pár hete szuperteszten, a franciáknál már t7-től lesz automata töltőberendezés, simán lehet, hogy a fejlesztők megijedtek, hogy a mostani HE sebzéssel a francia magasabb szintű tankok egy gyors HE spammel gondos célzás nélkül szignifikáns sebzéseket tudnak bevinni bárminek, amit amúgy nem ütnének át teljes biztonsággal AP-val. Pl. egy 4-500 hp-n lévő t9 heavyt már a francia t7 light is egy sorozattal leterítene a jelenlegi rendszer szerint.
De nem is a HE sebzés a legdurvább ebben, hanem a 6-7 HE gránát által okozott modulsérülések, alighanem egy HE spammel teljesen haza lehet vágni bármilyen tankot, még ha nem is semmisül meg, ennek gátat szabni hivatott ez a drasztikus HE nerf, de azért remélem, hogy egy olyan 40-50%-al feljebb nyomják a sebzésüket egy köztes szintre, mert a 6.7-ben túl erős, 7.0-ban meg már túl gyenge a HE.
A HE gránátok átütését viszont nyugodtan meg lehetne emelni akár 20-30%-al is, talán ez segítene valamit a rendszeren, így a VK2801 a heavykre kevésbé, de a vékony artykra sokkal veszélyesebb lenne. -
R3nton #77392 az lenne a megoldás ha limitálnák 2-re, vagy mondjuk tier7-8as artyk csak cw-re meg maximum még companyba mehetnének, esetleg még azt tudnám elképzelni, hogy már a tier5ös artyknak is olyan fenntartási kölségeik lennének hogy egy csata nyereségesetén is mondjuk -50000 kredit lenne, pl ha egy lőszer mondjuk 10k lenne vagy 20k -
ilsalon #77391 Hát elméletileg a páncélzat vastagságával lesz összefüggésben a HE lövedék sebzése. Tehát a kevésbé páncélozott helyeken nagyobbat sebez majd a cucc. Sajnos az arty általában felül talál el, ezért marad a nagy sebzés. Én még mindig titkon abban reménykedem, hogy legalább a bekapott splash damage csökken. -
HUNDoli #77390 Már megy a szerver :) -
Jaja, csak a launcher kakilt be, a WorldOfTankd.exe-vel hibátlanul indul. -
R3nton #77388 de hogy a francba ők is he-vel lőnek????? nem értem én akkor ezt... -
egonn #77387 Megy a wot, csak a játékmappa másik wot ikonjával kell indítani! -
virkir #77386 tegnap raktam be ide is a tapasztaltakat de ezt egyszerűbb volt visszakeresnem. -
bgabor #77385 Szerintem politikát és bukott politikusokat ne vigyünk bele a témába, az mindig rossz előjel. :D -
Gyurcsány miatt. Ezért is ő a felelős. -
R3nton #77383 írtátok, hogy a HE lövedékek kevésbé hatásosak pl vk28on is, ez a szatelitos sutyerákokra is vonatkozik vagy ők még mindig 1000+ sebzéseket osztogatnak -
bgabor #77382 Nem vagy 20 alatti? Te jó ég, úgy érted, felnőtt ember vagy, fejlődni már nem fogsz, és ez már a végleges állapot? Hát az bizony sajnálatos.
De szerintem beszéljünk érdekesebb témákról, ez már uncsi. Például miért nem indul el a WoT? -
lammaer #77381 Irigylem a világodat és az énképedet : tökéletes vagyok, mindenki hülye, és senki más véleménye nem számít :)
"senki más véleménye nem érdekel mivel nem tudnak az esetről "
Kár hogy a fórumos teljesítményed alapján levont véleményeket is semmibe veszed. Az fügetlen a történtektől, egyszerűen az emberek a posztjaidat látva levonják a "nem százas" tanulságot. És még1x, ehhez semi köze nincs a klánban történteknek. SEMMI. Azt csak te hozod fel állandóan, senki más.
Nézd meg, SENKI DE SENKI nem áll ki melletted, mert ismeretlen embereknek ugrasy neki, mert hülyeségetket írsz, mert értelmetlenül posztolsz (pl a google translatek), és mert bicskanyitogató stílusban (más nemzetek fikázása, szkíta magyarkodás).
Konkrétan én nem is találkoztam veled, se csatában se a klánban, csak itt látlak és az alapján kerültél be abba a dobozba ahol vagy. Az hogy te ezt annak veszed mert egy klán tagja vagyok, csak saját magad álltatása. Biztos anyu is mindig igy magyarázta ki neked, hogy miért utálnak a többiek a suliban. -
mtomcsek #77380 bocsi -
kiskami #77379 Nyomd ki a nagybetűsítést tomcsek, mert zavaró.
Most olvasva a wot honlapon a hírt: várhatóan csak holnap indul el a teszt szerver. -
Csak egy kósza ábránd volt :) Lehet, hogy csak a takarítónő húzott ki valamit :D -
mtomcsek #77377 BEGABAJODTAK A RUSZKI GYEREKEK 

-
mtomcsek #77376 NEM HISZEM
-
kiskami #77375 Tutti nem, csak a teszt2 felrakásánál szúrtak el valamit szerintem. -
Orpheuslow #77374 valószínűtlen,akkor sehogyan sem lehetne belépni ha azon dolgoznának hogy élesítsék a patchat,akkor teljesen állni fog,amikor élesítik -
Ja, az exe-vel elindult. Lehet hogy ma kapunk frissítést? -
kiskami #77372 Nekem már az is felüdülés volt, hogy helyben képes fordulni a persely. :)
Egyértelműen jobb, mint a T20. Az easy8 után játékstílust kell váltani (arra én igazán rá se éreztem), elsősorban a lassú top ágyú miatt. -
de működik a wot mappában van egy worldoftanks parancsnikon ikon 1 kb . arra katt és rögtön be is lehet lépni, másodlagos megoldás* -
mtomcsek #77370 NINCS MIT !!
-
Hehe megint leállt a szerver, bejelentés nélkül... Úgy tűnik ez a 7.0-ás patch túl nagy falat a WoT-os srácoknak. -
fatsy #77368 de indul, köszi!!! -
fatsy #77367 nekem azzal se indul...
-
mtomcsek #77366 A wot.exe -vel inditható a játék !!!
-
Akkor pihi van :D Lehet jót is tesz egy nap wot nélkül. -
vagy kitört a 3. világháború és nem tudunk még róla, nincs wot sebaj majd élőben kilehet próbálni a tankokat. -
Orpheuslow #77363 gondolom most hogy a tesztszerver leáll valamit munkálkodnak az éles szerverrel is emiatt áll most a játék,legalábbis ez a sejtésem -
mtomcsek #77362 szerintem frissítési problémája akadt a WARGAMING - nek !!!! -
vitázni nem fogok csak helyesbíteni: klánban vagyok nem tudom honnan veszed hogy nem ...állandó állításokat meg a hazugsákokra nem vagyok vevő.
senki más véleménye nem érdekel mivel nem tudnak az esetről így csak félreértelmezések keletkeznek egymás beugatásából kifolyólag.(Amiről nem tudsz ne ugass bele) . -
Erről beszélek miközben ezek itt vitatkoznak... -
spcs #77359 Nálam is ez van. Remélem menni fog ma az EU szerve, különben a mai 3X xp elbukva. :(