A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #77381 Irigylem a világodat és az énképedet : tökéletes vagyok, mindenki hülye, és senki más véleménye nem számít :)
"senki más véleménye nem érdekel mivel nem tudnak az esetről "
Kár hogy a fórumos teljesítményed alapján levont véleményeket is semmibe veszed. Az fügetlen a történtektől, egyszerűen az emberek a posztjaidat látva levonják a "nem százas" tanulságot. És még1x, ehhez semi köze nincs a klánban történteknek. SEMMI. Azt csak te hozod fel állandóan, senki más.
Nézd meg, SENKI DE SENKI nem áll ki melletted, mert ismeretlen embereknek ugrasy neki, mert hülyeségetket írsz, mert értelmetlenül posztolsz (pl a google translatek), és mert bicskanyitogató stílusban (más nemzetek fikázása, szkíta magyarkodás).
Konkrétan én nem is találkoztam veled, se csatában se a klánban, csak itt látlak és az alapján kerültél be abba a dobozba ahol vagy. Az hogy te ezt annak veszed mert egy klán tagja vagyok, csak saját magad álltatása. Biztos anyu is mindig igy magyarázta ki neked, hogy miért utálnak a többiek a suliban.