418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nazarov77 #77438 Elnézést rossz a googlopex link, véletlenül rámentem egy hülye reklámra wikin.
http://hu.wikipedia.org/wiki/Googolplex -
Nazarov77 #77437 Ez meg a tier10 arty
sebzése: googolplex ( aki nem tudná mi ez: link )
Tier 10 arty -
ilsalon #77436 GW Tigerrel és E-Typeal egylövéseztem már minden fajta tier kilencből, illetve T30-at is ritkán. Sajnos nekem még nem sikerült az IS7, sem a Maus, de még az E100 sem. Legnagyobb fegyvertény egy 56%-os Maus kilövése volt TD üzemmódban AP lövedékkel. -
Attiska #77435 Győzelem!
Csata: Ruinberg 2011. november 23. 12:29:15
Jármű: VK 3001 (P)
Szerzett tapasztalat: 2 535 () Szerzett kredit: 21 494
Csatában elért Achievement: Mesterlövész -
lammaer #77434 Nyugi már, lesz tracer, megint jönnek a skillesebb artyk, nem lesz már bokorban üldögélés meg a team csesztetése hogy "szolgáljatok engem" :) -
R3nton #77433 el is mentem 1 órát pihenni ne rajtam gyűjtögessék a zsetont:D most meg kénytelen leszek kv-val köröket menni mert e-75 meg e-50el is folyamatosan mínuszos köröket megyek (prémiummal) a hülye csapat meg az oldalanként 6-7 arty miatt -
bgabor #77432 Akkor majd ha nem bírják a várakozást, a kedves artysták kegyeskednek majd átülni egy igazi tankba, és megmutatni, mit tudnak akkor, amikor az ellen vissza is tud lőni. -
Renegade #77431 az egér kivételével az összeset -
Ilyen lesz.
Csak kell hozzá skill is azért, mert ha nem lősz el vele elég messzire akkor a splash sebzés téged is megöl :) -
Mi kiveséztük már ezt:
Majd jön a T9-es artillery, ahol már sat view sem lesz, percenként rá kell kattintani a névlistában egy tankra, és az dezintegrálódik ...
T10-nél már lehet platoonra és klánra is kattintani, vagy ha csak egy nevet jelölsz ki akkor a hozzá legközelebb álló 2 tank is vele megy. -
tbundy #77428 nekem is vannak olyan képeim, h 2-3 tank egy lövés, de mind alig élt.
19K akkor azért sok, mert sok olyan meccs van, h bejut meccs elején scout a bázisra, és max 1et tok lőni, így 20K minusz az a kör, volt jó pár rossz széria, h 4-5 ilyen meccs van zsinőrban (ala szopóág) -
virkir #77427 Tudom csak mondtam, bár mostanába amit ezzel a játékkal csinálnak elég rendesen veszik el a kedvemet tő.le -
Gunslinger #77426 Csak viccelt, nem lesznek t9 artyk.
Hivatalos fórumon láttam egy képet, csávó artyval egy lövéssel három tankot szedett ki, közel álltak egymáshoz és gondolom le voltak nagyon durván lőve, de akkor is bazze ne máááár.
t9 arty mit csinálna? Egy lövéssel két t10 tank 100%-ról? -
Gyakorlatilag bármelyiket ...
Ha csak a matekot vesszük, akkor a "legkissebbet" sebző object ki tudja mákolni az Is7-et, míg a T92 is ki tudja mákolni a Maus-t ...
Persze ebben nincs ammo rack és társai.
18k a javítása egy T8-as artynak??? És az SOK??? -
virkir #77424 Na akkor már tényleg mehet az egész társaság a büdös ..csába.
-
Ja, jönnek a tier 9-es artyk, hogy tudjon hová továbbfejlődni Overlord. xD -
Gunslinger #77422 IS-7-ből már elég sokszor kilőttek egy lövéssel 100%-ról, 90%-ban T92 volt, egyedül talán Obj 216 nem képes rá. Sztem a T30 is menne gond nélkül, Mausnak már sok a hp-ja hozzá. -
virkir #77421 No azért van némi igaza.
Személy szerint farmra meg idegnyugtatásra használom a Hummelt lenyomtam arty-val cirka 1k kört és 2-3 darabig már nem nagyon zavarnak egy pályán sem.
Amikor meg berak oldalanként 5-6-ot akkor megy a kemp. Ez van ez ellen tényleg csak a limit segíthetne ami jó lenne a tankoknak meg az arty-nak is de mint többször láttuk inkább megmagyarázzák.
Talán, hogy megvan overlord-nak a 261 majd változtatnak már valami. -
R3nton #77420 egyébként én is artyztam m41-ig elmentem, hummelig is. Ezekkel még semmi baj nem olyan durva a sebzésük, aztán megvettem már s-51et mert hülyét kaptam tőlük, de valahogy engem nem szórakoztat, én meddel meg heavyvel szeretek menni, de jó cuccok az artyk csak sztem vmit gyengíteni kéne rajtuk min korlátozni őket -
Na ez az. Semmit értelme a játéknak artykkal, mert nem lehet kimozdulni a fedezékből. Ha kimozdulsz, azért vagy noob, mert az arty kilő, ha nem mozdulsz ki azért vagy noob, mert camper vagy. -
Én még mindig azt mondom, hogy tegyyenek be egy kapcsolót. Akit nem zavar, hogy van arty a csatában az játszhat ahogy eddig, aki meg hányingert kap tőlük, az kipipálja a nem akarok artyt a csatában opciót. -
lammaer #77417 Sajnos (?) S51-nél magasabb artim nekem sincs, pénzt meg nem szoktam nézni, de mivel elterjedt mondás az hogy az SPG pénznyomda, hajlamos vagyok elfogadni.
Mindenesetre ha valakinek van erről infója és megerősít vagy cáfo, az nyugodtan mondja. -
tbundy #77416 melyik T10 tankot tud egy arty egylövésezni?
obj 261 full javítása 19K fölött van, prém nélkül necces fenntartani sztem -
Én próbáltam megérteni és rákérdezni ...
Egy T5-ös arty javítása 1500 kredit, egy T5-ös scout 10k ...
Aztán jött a lőszerár, hiszen egy T92-esbe 2500 kredit a lőszer!!! Milyen drága már szegényeknek ...
A gond az, hogy a T92 2500 kreditért sebez 2250-et átlagba és lő 1,42-t egy perc alatt ...
A SU152 a nagyobbik 122-essel lő 9,3-at egy körben, darabja 1025 kredit, és 390-et sebez (persze ha úgy dobja a gép, és átüt ...)
Na most akárhogy is nézzük, ez minden csak nem "drága" ...
Egy T5-ös scout bőven minuszos, prémiummal - jó csatákkal ki lehet hozni 0-ra, vagy talán kis plusszra, de ahhoz damage kell, nem elég scoutolni, szóval semmi lóvét nem kap, mert ő ugye "végjáték" tank ...
Egy T8-as arty nem hiszem, hogy 6 killel, túlélt nyertes csatával jön csak ki nullszaldósra ... De hogyan, hiszen ő is "végjáték" tank ... nem? -
R3nton #77414 vagy akinek arra van több ezer forintja, hogy kihúzzon egy top artyt annak arra is van több ezer forintja, hogy kihúzzon egy top tankot:D -
lammaer #77413 Hát, hiába van S51-em, hiába tudom hova lehet belőni, hova nem, utálom őke továbbra is.
Hiszen ha csak olyan helyen tevékenykedsz ahova nem tud belőni az arty, az esetek többségében:
a. rohadt büdös kemper vagy, utál a team.
b. nem vagy hasznára a csapatnak.
A támadójátékosnak EL KELL hagynia a fedezéket, onnantól kezdve artival szerzett nagy tudásoddal annyit érsz, hogy tudod, ott FOG rád lőni az SPG.
-
Pontosan.
"Aki pedig eddig több ezer forintot áldozott a prémiumra és csak artyzott, az menjen a jó büdös... " -
R3nton #77411 hát a limit lenne a legjobb meg a fenntartási költség növelés, és akkor még mindig egy szavuk se lehetne az artyboyoknak, mert ugyanúgy op cuccuk lenne -
virkir #77410 Azt megnézem hogyan, mikorra nyomnál le cirka 6-700 kört company-ba.
Nálam a GWTiger-ben van 235 kör és a TypE xp-nek jó ha harmada megvan, el is adtam amióta nem klánozok. -
Gunslinger #77409 Prémium nélkül sem mínuszosak? Ezt valahogy nem hiszem el. Én csak az S-51-et próbáltam, prém nélkül alap ágyúval 10-ből 7 csatám mínuszban zárult, főleg ha kilőttek, volt vele -6K-s csatám is, igaz a legénység is képzetlen volt, képzett legénységes fullos high tier artym meg sztem sosem lesz, annyira idegen tőlem ez a harcmodor. -
lammaer #77408 Jaja, már a Tier5 scoutok miatt (főleg a T502) is sipákolnak az emberek. Hiszen ahhoz hogy eljusson az artykig, át kell verekedni magát a pórnépen, mert teleport az nincs benne. Aztán ha meg megerőszakol útközben mondjuk egy T6 heavyt, mindjárt megy a sírás hogy OP. -
Nyilván. Aki pedig eddig több ezer forintot áldozott a prémiumra és csak artyzott, az menjen a jó büdös... Tudtok ám hülyeségeket kitalálni. :P
Én az arty gyűlöletemet úgy orvosoltam, hogy elkezdtem én is artyzni, így már tudom, mire képes és mire nem, most pedig ha más tankkal megyek, akkor sem zavarnak. -
R3nton #77406 nyilván de akkor fel kell vinni tier11be a heavyket stb, az volt a legnagyobb hiba hogy berakták a tier8 artykat -
Gunslinger #77405 Akkor ha nem bírja a várakozást lépjen ki és üljön be egy normális tankba. Limit már pedig kell. Az artisták is írták, hogy így limit nélkül a sok arty nekik is rossz, mindenkinek rossz. -
lammaer #77404 Azt én sem teljesen vágom, hogy a high tier artyk miért nem minuszosak.
Azt még csak-csak megértem, hogy azért nem limitálják az artik számát, mert hát más tank kategóriában sincs limit ezért azt mondják itt se legyen.
De ha simán van TierXet megölő sebzése, a TierX-el járó fenntartás miért nem jár hozzá?
(amúgy tegnap S51-emről szemből pattant egy BL10-es Object :) ) -
R3nton #77403 ennyi erővel artyk helyett tehetnének bele helikoptert is
-
Gunslinger #77402 t10 med nagyon modern páncélzattal, überágyúval meg 70km/h-val aztán még jobban szétkúrná a balance-ot, mint az artyk. Azt te sem gondolhatod komolyan, hogy ha egy 2 artys csatában az artyk eleste után majd az ilyen predator leáll és nem harcol tovább, vagy arty nélküli csatában el sem indul. Gondolkozzunk már egy picit. :-) -
Így van, a legjobb csaták azok, ahol nincsenek artik. -
Limit azért sem lesz sosem, mert lenne sok ezer artista, aki fél óráig várni a matchmakingre, hogy beossza valami csatába. -
Ki kéne venni őket és kész.