418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Eagle16
    Ezzel is lehet profitot csinálni azért.

Prémium nélkül, 0 sebzéssel, 7 tankot felderítve.

Victory!
    Battle: Prokhorovka 2011. november 23. 15:55:02
    Vehicle: T-50-2
    Experience received: 2 460 ()
    Credits received: 28 483

Javítás 9k.

Gondolom azért adott ennyit, amiért mások lőtték halomra az általam felfedezett célpontokat :)
  • Egerwin
    Király, mostanában terveztem megvenni a tigrist. :)
  • DummyBoy
    Professönöl vizibliti end kamuflázs züsztem from várgéming (kopirájt)
  • Gunslinger
    Ilyet bazmeg, Ruinbergen nézem E-50-el az utcát, sehol senki, erre pofánlő egy IS-3 és csak akkor látom meg mikor lőtt, egyébként pont rajta volt a célkeresztem az előtűnése pillanatában, egyből le tudtam olvasni, hogy 84 méterre volt tőlem, a nyílt utcán, a semmi közepén. Mi a tököm volt ez? Lagom sem volt.
  • lammaer
    De legyen :), kell az E8-ba.
    szólók az asszonynak hogy intézkedjen :D
  • PetiPetiHUN
    Visszaveszem az M7 Priestet kifarmolom vele a Wolverinre valót és uccu neki. Nincs semmi pénzem ez nagyon jól jött.
  • lammaer
    Desmon... jelenleg 3 prémium tank van amire érdemes lehet aranyat költeni: Lőwe, Type, KV-5.

Minden más használhatatlan, funolni jók lehetnek (bár sztem arra se), pénzkeresésre alkalmatlanok.
  • ollie
    Viszont úgy láttam, hogy jól pattog, vagyis ki lehet hozni vele egy döntetlent. :D
  • Gunslinger
    De sztem csak az arannyal átképzés, a 90%-os kredites nem hiszem, hogy fél áron lesz ahogy a credites repair kit meg stb. sem szokott soha féláron lenni, csak a goldos.
  • lammaer
    Háhá... sztem visszavásárlom az E8-at egy pár napos farmra :D
  • Gunslinger
    A Ram II nem élvez a match makernél semmilyen előnyt, berak vele oda ahova bármelyik t5 medet, tehát t8 csatába is kerülhetsz vele, a 110-es átlag átütés meg már t6 tankokhoz is kevés. Egy VK3601-et is csak a gyenge pontokon tudsz vele átütni szemből kellő biztonsággal, egy Jumbot meg egyenesen esélytelen.
  • ollie
    szerintem is minden tankra vonatkozik
  • lammaer
    Szerintem minden tankra vonatkozik, mivel előtte is olyan dolgokat említ (barakk növelés) ami tankfüggetlen.
  • mordawn
    Szia Főnök!
  • patchaou
    Lehet hogy hülye kérdés, de minden tank legénységének a kiképzése/átképzése féláron lesz, vagy csak a felsoroltaké? Mert ha mindegyiknél, akkor csak holnap veszem meg a KV-3-at.
  • Desmodromic
    Nem akarok genyázni a tesztszerverrel, köszönöm az infót.
    Jó kis, prémiumos MM-el talán elég lenne az AP is...
    Az 1,2-es credit factor sem túl magas.
  • TVelvet
    Jóreggelt, minden rendben a topicban?:)
  • mordawn
    Szitu nálam is hasonló. Nekem jobb lett volna, ha az equipment-eket adták volna féláron.
    Ez van, így jártunk :)
  • Gunslinger
    RamII: Sztem nem. Érdekes amúgy, hogy a legdrágább t5 prém tank, még a heavyknél is drágább. Igazából nem lenne rossz, csak az ágyúja vacak nagyon, HE-t sem lehet belerakni, ha AP-val nem ütöd át a célpontod, akkor cseszheted, persze a gold ammo milliomosoknak még lehet opció.
    De holnap újraindul a tesztszerver és akkor ott kipróbálhatod, hogy neked bejön-e.
  • Glo
    Na, akkor holnap szépen visszaújítom a Stug-ot, úgyis megtartottam a 95%-os legénységet :)
  • Gunslinger
    Köszi.
    Nekem sajnos nem jó ez az event, egyáltalán nem érint :-(
  • Desmodromic
    Nyehehe, már csak a pálcika ágyú hiányzik a szép új párducomról! Kicsit bespájzolok a 60.000 XP távolságra lévő IS-4-re.
    Ram-II 875 aranyért jó bolt?
  • patchaou
    Marha jó, hogy az új accommon csak szovjet vasak vannak :D
  • Nazarov77
    de jó hogy tegnap vettem vissza a stugot...
  • Nazarov77
    Na jónak néz ki!
    És végre az event képen egy német tank van! És nem füstöl/lángol a háttérben.
  • mordawn
    Gustav Line Breakthrough Special
  • PetiPetiHUN
    Délbe, ebédidőbe nyomtam vagy négy kört. Az első körbe T34-el voltam a csapattársam MatyasHUN-volt Tiger II-vel. Az ellenfélnél volt egy Galuska nevű egyén E50-el. Galuska megindul átcsörtet mindenen nem zavarta hogy oldalba lőttem majd seggbe, nekiment Matyásnak és kinyírta majd ő is eltávozott közülünk. Ezután jött a káromkodás és az okoskodás Matyas részéről de az sem jött be. Nem csodálom ha üldözési mániája lenne.
    A következő körben meg Foxbat lőtt ki a T25-ömből. Szépen gratuláltam neki nem szeretnék úgy járni mint Tigrincses hogy direkt vadásznak az emberre. (Samanapo néven gurulok a tankjaimmal)
  • Gunslinger
    Teljesen korrekt, nagyon jól látja az ürge a dolgokat.
  • Nazarov77
    ezesetben a friss husi francia autoloaderes husi lesz.
  • Desmodromic
    Szerintem én hamar megunnám, ha elérném valamelyik top tier OP tankot, örömködnék 2 hónapig aztán heló. Utána merre tovább, fejlesszek egy másik heavy-t, ami szarabb mint az aktuális?
    Valamelyik rádióban hallottam egy középkori költő idézetét; a fiatalkori szerelem olyan, mint az étvágy, amint kielégül elenyészik.
    Na ezt akarják elkerülni és tolják elénk az újabbnál újabb csajokat, meg néha a régieket újra felhívják /IS-7/. Amikor meg már mindenkinek megvolt, jöhet a friss husi.
  • Oddball29
    3-4% egy T8-ról az kreditben is jelentéktelen.
  • Nazarov77
    Tegnap stugoztam teszt szerón 105el, hát nem is tudom, annyira talán nem volt vészes, vagy csak azért nem volt az mert el campufon jó helyen voltam és a kör végére elfogyott az összes lőszerem. Mindenesetre löwéből meg KV-5ből szedegettem a -3-4%okat. Mondjuk EUn többet vesz le. Ott tegnap stuggal T28at öltem +-30%ról 3 lövéssel.
  • Oddball29
    A HE-nerf miatt nyugdíjba küldtem a Jumbo-t, és visszavettem az E8-at. Mivel kreditem van elég, extra benzinnel futtatom. Let's get crazy...
  • Oddball29
    Ide
  • Nazarov77
    Ezt melyik topikba postolták? linked dobj pls.
  • Oddball29
    Találó post wot.eu-ról. hogy is működik valójában ez a játék.

Because it will do them no profit. Look. US tanks are introduced. With good armour and good guns. People jump at US tanks pouring money into grinding. After the initial hype went off, devs see that german tanks are unpopular now, and fix holes in them while nerfing US tanks. People start moving to germans and grinding to the top of then current german tree. After enough people did that, they introduce the second german heavy tree. People grind that. That time IS-4 move to TT10 and US heavy tree overhaul are announced. Now we are in E-75 and E-100 dominance era (to make E100 grind a better idea they nerf T30 gun). But IS-7 is considered crap to the point people now grind to IS-4 and wait for its transfer to T10. So devs buff IS-7 (currently on test) to make those IS-4 owners (and everyone else to a less extent) grind IS-7. I suppose IS-7 will stay OP through 7.0 on live until French appear. They most likely would be slightly OP for the time being to make people grind them. IS-7 wil probably be nerfed slightly. On the positive side, T30 nerf is reverted (currently on test). Probably because everyone who wanted E100 got it. On the negative side, IS-4 as T10, M103 and T110 would most likely be mediocre tanks because in their case money were made not on the actual introduction of new tanks, but on player expectations and free slot/tank offers. So everybody who actually wanted them have already grinded them, and no profit would be made by making them OP. They would be in the French way instead. Probably in some distant future when player generations change and there would be few current US players left, they will buff M103 and T110 to create a new hype. But I would not expect them to be good right off the bat.
  • ollie
    Látszik a lövedék útvonala, így rögtön látni, hogy honnan lőtt az arty.
  • Seriallkillah
    mi az a tracer? mit jelent az egy artynál?
  • Glo
    .. elnyelve a WG szervereit, az online játékosok gépét a playerekkel együtt, majd a hálózatokon továbbterjedve az egész bolygót, naprendszert, univerzumot..
  • Glo
    Az elsö T10-es arty lö egyet, és a becsapódás helyén fekete lyuk keletkezik..