418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Glo
    Kész, lementem az agyamról.. :D
  • lammaer
    Ezt könnyen be tudjuk tartani, ha mostantól nem szólalsz meg :D
  • Königstigrincs
    engedélyt megadom *:) lol
  • Glo
    Oh, egy vezér-császár-tábornokkal van dolgunk, annyi csíkkal a pizsomán, hogy már az egész vörös. Meghunyászkodni! Mindenkinek engedélyezd kérlek, hogy ponttá zsugorodhasson :D
  • Königstigrincs
    Megkérek mindenkit hogy ezentúl csak a worldoftanks témával kapcsolatba írjon, ne ferdítsetek témát és ne vitatkozzatok! Köszönöm a megértést és ezt tartsátok be!
  • lammaer
    Nekem tetszik... :)

Nincs vkinek ismerőse aki éppen pszichológiai diplomához keres szakdolgozat alanyt? Van itt egy aki ideális lehet a vizsgálatra. A téma lehetne mondjuk "a belső világ teljes elszeparálása a környezettől".
  • Glo
    Nem ismertem, de kösz!

Tigrincs: Tudjuk, rajtad kívül mindenki hülye, egyedül Te vagy helikopter..
  • Königstigrincs
    ti kezditek állandóan , nem én vagyok aki beköp másokat nekem van gerincem, a csillagozással a saját énemet akarom felétek uralkodói jelzésekben feltüntetni******************* király
  • lammaer
    Akartam már kérdezni, mi ez a sok csillagozás a kommentjeidben?

Mert a felkiáltójelet még érteném, a sok 1-est vagy 4-est is érteném (elfelejted nyomni a shiftet miközben felkiáltójelet akarsz írni)... de ez a csillagozás vmi új.

Pár napja kaptál el valamit?
  • Nazarov77
    De, majd jön TVelvet és rendet rak, addig is "don't feed the troll"
  • Königstigrincs
    te kamus vagy én meg profi* a gyere játszuk lé*
  • kdezso30
    Ezt az oldalt ismered?

http://translate.google.ru/translate?js=n&prev=_t&hl=ru&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&sl=ru&tl=en&u=http://wot.ctocopok.ru/load_cache.php
  • lexlutor
    ..evvel az agyhalott idiotaval nem lehetne valamit csinalni?
  • patchaou
    PZIV-el lehet csak igazán jó köröket csinálni :)

dologt= dolog -t* = dolgot
  • Glo
    Kár, hogy nem lehet playerenként részletesebben leszürni a tankonkénti statokat. Kíváncsi lennék, hogy mennyi lenne az egyes tankjaim aránya.
  • Königstigrincs
    éted = érted
    stat= eredmény
    emg= meg
    nem ülök fel= nem hiszem el
    dologt= dolog -t*
    anank = annak
    töb= több
    flee*= fele
    z ront = az ront
    javítva*************
  • Glo
    GYere ki a hóóóóra, egy szóóóóra
    Ès legyél nagyon bátor-
    Ööööö az, öööö az
    A helyi Terminátor! :D

Amúgy engem megleshetsz, mobilnettel laptopról, bokron át 8 FPS-el milyen statot hoztam össze :D
  • Nazarov77
  • Königstigrincs
    te agyonátoperált nem mondtam neked hogy szakadva vezettem és szakadva lőtttem bkkerrr....... éted- e vágod?
    én engem nem érdekel astat az is feltünt mikor van prémem hírtelen jönnek a az érmek am esterlövész emg ilyenek ha nincs meg allig:) ez is kivan találva én a papírnak sosem ülök fel az nem agyar sok mindent meg valaki eleve úgy kezdi a játékot hogy simán megy minden a gépén valaki nem ezt a nagypn fontos dologt vedd bele a firkálásodba! és még annyit hogy amit te nézel anank töb mint a flee a PZ4 típusú tank eredménye z ront be legfőképp mivel azzal csak SZÓRAKOZOK >****** leszarom érted gyere 1vs 1 ben legyen nagy szád: ) kicsihuszár
  • Nazarov77
    "Patton accuracy during turret rotation was slightly decreased"

Na de jó, nemrég döntöttem úgy hogy elindulok patton felé mert vele még sose játszottam :D
  • Glo
    Hagyjátok má! szegényt, azért nincs sok killje, mert mindig ellövik elöle miután lesebezte 1%-ra :D

A Hit Ratio meg azért szar, mert sokat nyomta LOLTraktorra, 5-ös sorozatlövön Malinovka túloldalára, aztán az leszívta a találati arányt, mert csak 1 talált be, de az nagyon :D
  • arcso83
    letöltöttem a DamagePanelt és segítenétek hogy hova kell be másoljam? előre is koszi.
  • Desmodromic
    A csatánkénti 223 sebzés basz oda igazán!
  • Nazarov77
    Na megnéztem a statomat és most vettem észre hogy lemaradtam a 9000. killemről, neee azt se tudom tegnap mivel játszottam utoljára :D

Azt hiszem T34.

Games Played: 6 315

Destroyed: 9 002
  • Nazarov77
    Megszórni megszórhatja, az más kérdés hogy körbelövi :D
  • patchaou
    Azért ilyen szar a statja, mert eddig máshol volt az fps a gépében. :D
  • lammaer
    "célpontot kikeresem aztán megszórom****"

Hit Ratio: 30%

...lóf*szt szórsz te meg, nem a célpontot...

Esküszöm, örülök hogy itt vagy a fórumon, mert ilyen embert mint te elképzelni se tudtam eddig :)
  • bgabor
    Oké, akkor lássuk:
    Tehát lenyomtál eddig 5842 csatát, ezek alatt pedig 1770 killt csináltál.
    Jóindulatúan kerekítve 6000 csatából csináltál 2000 killt. Ez azt jelenti, hogy három csatánként sikerül kilőnöd egy ellenséges tankot. (valójában nem is egy egész tankot, mert kerekítettünk, nem éred el az egy kilőtt tankot három csata alatt) Találati arányod 30%.

ÉN, aki egy átlagos játékosnak tartom magam, 3040 csata alatt csináltam 2973 killt, tehát lassan elérem az egy kill/csata szintet. Találati arányom 62%.

Gunslinger, aki egy jó játékos, 7228 csata alatt csinált 9074 killt, tehát kábé 1,3 killt csinál egy csata alatt. Találati aránya 76%.

Mindezek után biztos vagy benne, hogy te, aki átlagosan három csata alatt csinálsz egyetlen killt, és három leadott lövésedből csak egy talál be, te vagy az akinek ki kell oktatnia a fórum közösségét erről a játékról, meg hogy hogyan kell ezt játszani? Hiszen a számok alapján te egy roppant gyenge játékos vagy.
  • lammaer
  • PetiPetiHUN
    Na ez gyorsan ment, épp ma reggel aláztak szarrá az E75-ösök két meccsen is. Meg is érdemlik nehogymár a T34-es 105-öse ne vigye át őket. (Szerintem az így se fogja.) A legjobban azt szeretem ha lyukat lövök rájuk és a következő lövésem befoltozza a lyukat ha sikerül pontosan céloznom.
  • Nazarov77
    CWn most az a divat hogy van 1-2 maus védekezésre, 2-3 arty ( mind a 3 nemzetét szoktam látni úgyhogy fogalmam sincs melyik a jó ) a maradék egy csomó E-100. Max 1-2 IS-7, meg 1 T9 med scoutra.
  • Glo
    Mindenhol vannak ilyen vérpistik :)

Tegnap mentem 2 kört KV-3mmal, TOP tankként egyszer Malinovka, egyszer El Halluff. Mindkettön artymentes map, megjelent az arcomon a gonosz vigyor: ma itten hentesmunka lesz!
    Malinovkán kezdésnél bemondom, hogy megyek a dombra, én ugyan nem fogok kempelni a házak között. Jött is velem 3 med, egészen addig amíg meg nem jelent a dombon 2 VK3001P, meg az elöörs T-28. Erre a medek visszafordultak! Meg elbújtak a bokrosban, én meg ott álltam egyedül ész szívtam mint a here, löni alig tudtam annyira dobálta a tankot az ellen meggymagköpködése. Kilöttem a T28-at, meg lesebeztem a rejtözködö VK-kat, mikor megjelent alulról egy KV a hosszú ágyúval aztán befellegzett. 25 lövést bírtam, míg a többiek ott nézték a tüzijátékot a bokorban.

El Halluff ugyanez, csak akkor a dombról lestek, egy Wolverine meg a domb mögül nézte, ahogy megint 4-en osztanak engem.. Kedvencem volt, hogy egy Lee-t 1%-ra löttem.. gondoltam csak kiszedi a hülye Wolverine, de ott kushadt a bokor mögött. 2x pattantam a VK 3601 tornyáról.. Akkor 20 lövésig bírtam..

Aztán átváltottam én is VK-ra, hogy kigrindeljem a 8.8cm-es ágyút.. akkor lesz nemulass :)
  • vhooper
    Melyik a legjobb arty,med és heavy a CW-re,mert kihúznék néhány tankot,mivel most tudtam venni prémiumot,köszi.
  • Hypo #77605
    tuti romlott volt a tapszer anno a csecsemo osztalyon...
  • Königstigrincs
    na ki a király :) én élvezem , látom ti is, gabika igen én vagyok az aki vagyok a linken**** fasza mi * amúgy tényleg nem kamu már leírta párszor és igen tudok ha kell szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni* célpontot kikeresem aztán megszórom**** úgy megy mitn karikacspás ja am meg textúrának köszönhetem a JOBBIKOLÁST nem fps az eddig is megvolt a gépen csak nem a játékban*:) na de komolyra fordítva a szót alábbi hozzászólomnak ha tényleg lenerfelik az e75-t akkor az nagyon nem jó. ennyit tudtam hozzászólni a témához, ennyire telik tőllem. de figyeljétek ki én egy lenerftelős e75 el is kiszedek minden ellenszegülőt*:)itt jön képbe a tehetség*
  • Desmodromic
  • Hypo #77602
    You've made my Day "...hallgatok olyan ember tanácsára aki úgy ért el eredményeket hogy fasza gépe van meg netje , úgy könnyű célozni bakker ilyenektől tanács nem kell! ""

BAZZZ:))))) lehetnél politikus simán:))) ekkora sötétséget már meg ne haragudj de nem szédülsz a betonon?

Bazz annak akinek jo autoja van ugy konnyu gyorsan menni de en itt rohadok a trabantban es ez a nagy dolog am hogy a trabival megyek 60km/h ez a tuti....

LOL LOL LOL:))

mondjuk az eleje is utos, legyurok barkit, en vagyok az isten mert vegre elertem a 30fpst:)))

mennye aludjal
  • Nazarov77
    Will you do something about the E-75 front hull armour? It’s almost impossible to hit it with a 260mm penetration gun even though the armour is only 160mm.

Not just yet, but we will.

Hát ez csodálatos! Szóval lenerfelik a frontját mert valamelyik idióta orosz tankos panaszkodik hogy a mighty orosz ágyújával ( ami egyébként a legnagyobbat átütő T9 heavy ágyú ) nem képes átütni a frontját az E-75nek ami effektív 249mmert véd. Az ne zavarja hogy szemből a lower hull a tank 1/3ad része, azt kéne lőni...
  • mordawn
    Igen
  • Metalmilitiakid
    Annyit mondok, hogy 1v1 es húzásnál tuti, hogy nincs különbség, mivel saját kezűleg teszteltem le tegnap és még 1% nyi különbség se jött ki az egész húzás alatt.