banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Glo
    Mindenhol vannak ilyen vérpistik :)

Tegnap mentem 2 kört KV-3mmal, TOP tankként egyszer Malinovka, egyszer El Halluff. Mindkettön artymentes map, megjelent az arcomon a gonosz vigyor: ma itten hentesmunka lesz!
    Malinovkán kezdésnél bemondom, hogy megyek a dombra, én ugyan nem fogok kempelni a házak között. Jött is velem 3 med, egészen addig amíg meg nem jelent a dombon 2 VK3001P, meg az elöörs T-28. Erre a medek visszafordultak! Meg elbújtak a bokrosban, én meg ott álltam egyedül ész szívtam mint a here, löni alig tudtam annyira dobálta a tankot az ellen meggymagköpködése. Kilöttem a T28-at, meg lesebeztem a rejtözködö VK-kat, mikor megjelent alulról egy KV a hosszú ágyúval aztán befellegzett. 25 lövést bírtam, míg a többiek ott nézték a tüzijátékot a bokorban.

El Halluff ugyanez, csak akkor a dombról lestek, egy Wolverine meg a domb mögül nézte, ahogy megint 4-en osztanak engem.. Kedvencem volt, hogy egy Lee-t 1%-ra löttem.. gondoltam csak kiszedi a hülye Wolverine, de ott kushadt a bokor mögött. 2x pattantam a VK 3601 tornyáról.. Akkor 20 lövésig bírtam..

Aztán átváltottam én is VK-ra, hogy kigrindeljem a 8.8cm-es ágyút.. akkor lesz nemulass :)