418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Sunrider924 #78200 Ugy nem lenne neki elso kezbol tapasztalata, hogy mit mennyi ideig tart kigrindelni es meg tobb hulyeseget valaszolna a kerdesekre, amiket kap. -
virkir #78199 Azért én jobban örülnék egy félárú Equipment-nek, tanknak, meg mondjuk 3 napig minden duplán-háromszorosan fizet meg adja az xp-t jézuskának. -
lammaer #78198 Teszt szerver nem mérvadó, ott chaffeval meg T50-2-vel halomra lőttem a JT-ket meg Objecteket, élesben már nem megy ennyire nagyon jól :) -
Nazarov77 #78197 Az igazi KV-220 az a stock KV-3 játékban. Ami meg a játékban KV-220ként van az egy KV-3 testen KV-1 torony. Nem tudom mit szívtak mikor ezt csinálták. -
lammaer #78196 Meglepő számomra hogy nem olyan teszt accountja van, amin a teljes techtree unlockolva van, igy azzal és akkor megy amivel csak akar.
Nyilván credit/gold meg minden földi jó rogyásig :) -
Bmsrt #78195 Mai best of balance:
Persze vereség is lett. -
Sunrider924 #78194 Premium acc es gold ammo, meg a tankjai fullosak minden consumable-val. Attol meg elismeresem neki, mert a betaban kb majd mindenkinek ez volt a helyzet es megsem volt mindenkinek ennyire jo statja. -
ilsalon #78193 Pedig a csávó chatelni is akart közben és arra fogta a második csatát.
A harmadik csatára azt mondta, hogy döntetlen lett. Ezt nem értette senki.
Az ötödik csatánál már azt mondta, hogy nagyon izgult. -
Tudtam, hogy csaló vagy, ezt az istent nem győzhetted le másként! -
Megy, csak sokáig kell várni a bejelentkezéssel.. 1-es szerveren 7k user a limit, 2-esen pedig 2k. -
Tesztszerveren okosak ám, nem egymást lövik az SPG-k, csakis a tankokat...ennyit arról hogy van tracer. -
Nyilván annyi aranya lehet ingyen, amennyit akar. -
Üdv megy vkinek az új tesztszerver? -
ilsalon #78187 Na akkor összefoglalom a Mátyásos Fightot.
Round 1 : KT vs. T32 Mátyás nehezen talált rá a gyakorlóra, de végül indul a csata. Az emberek bőszen kilövik egymást, főleg Mátyás aktív ebben. Gondolom vonzza a kill, ritkán van benne része. Sajnos többszöri felszólításra sem tudott a térre begurulni, ellenben még a téren kívülről lőni kezdett. Én a szökőkút túloldalán álltam. A hulldown miatt sérülés nélkül kilőttem.
Round 2 : KT vs. T32 Itt már volt bíró, Tvelvet. Ezért Mátyás már bejött a sarokba. Még indítás előtt elhelyezett azért egy 350 hpsat, de azután indul a csata. Szökőkútnál elbújtam. Csikicsuki. Majd második lövésre ammorackeltem. Erre kigurult a térről, azzal a szöveggel, hogy neki ammorack találata van és meg kell javítani. Egyrészt a szabály szerint vesztett, mert aki kigurul veszít, másrészt utánamentem és szétlőtte. Kb. 55%-on maradtam, aminek nagyobb részét az első szabálytalan lövéssel adta.
Round 3 : E-75 vs T32 Sajnos nem volt tier kilencem, amiért meg is kaptam Mátyástól, hogy noob vagyok, de vállaltam a csatát. Itt is úgy kezdődött a csata, hogy parancsszó előtt belémvert egy ötszázasat. Majd elkezdtük, elmentem arctámadni és kezeltem HE-vel szépen lassan. Kb. kétszáz hpm volt mert olyan ötszáz hpnál már ő is átváltott HE-re, amikor saját magát lőtte szét egy HE lövedékkel.
Round 4 : Tiger vs. IS Átváltottunk Malinovkára. Na itt sem találta meg a helyét Mátyás, viszont a nézük is már lázban égtek, mert mire a csatatárre értünk Mátyásnak kilencszázpár, nekem ezerszáz körüli hpm volt. Négyszáz méterről indítottuk a csatát. Egyszer talált el, én két lövéssel és egy rammolással kivégeztem. Maradt hétszázpár hpm. De ez nem volt reprezentetív csata, mert nem max hpról kezdtük.
Round 5 : Tiger vs IS Itt már nem rageltek a nézők, nem volt lövöldözés. Maxon kezdtük és fedezék sem volt a pályán. Hat lövéssel tudtam kivégezni, mert kettő valamiért lepattant. Nekem maradt kétszáz körüli hpm. Kétszer mellélőtt Mátyás kolléga. -
PetiPetiHUN #78186 Aranyat tojik neki a WOT. :) -
MitsuMishi #78185 EZ a KV-220 nem olyan mint egy KV-3mas? http://ww2drawings.jexiste.fr/Files/1-Vehicles/Allies/2-USSR/04-HeavyTanks/KV-1/KV-220.htm -
Renegade #78184 IDDQD -
Szakesz #78183 Nem egyértelmű? -
© Sunrider924 ma 14:31 | válasz | #78156
Azt a kurva, nem szarral gurigazik:
http://worldoftanks.eu/community/accounts/500083081-Overlord/
Vicces hogy a Pattont meg nem is latom a tankjai kozott.
Hogy a francba van 1405 csatával T9-es tankja? Aranyazik? -
Nazarov77 #78181 Adatlapja alapján a KV-220 a használhatatlanság határát súrolja. -
bornofakone #78180 vki aki már be tudott lépni a test szeróra, is-4 hitbox-án állítottak vmit elvileg, majd írjatok már véleményt róla, sajnos nekem nem lesz időm játszani:/ meg ahogy elnézem, t32 lánctalpán is dolgoztak vmit, úgy néz ki nem fog már annyi hit-et elnyelni :/ szóval erről a 2-ről plz majd vki vmit írjon már, kíváncsi lennék rá nagyon :) -
Redmaster #78179 631 méterről kilőttem egy t-50-est a kv-3 122-esével. Tudom hogy mák de akkor is :D
Meg az előbb összefutottam egy KV-220-al mindenki csak pislogott hogy az meg milyen jószág. -
sad1976 #78178 Köszönöm a választ!
akkor nyugodt szívvel adhatom el a T32 tankomat. -
Szakesz #78177 Ha van a garázsodban T34, akkor az ominózus patch után egy T34 és egy M103 lesz ott. -
Nazarov77 #78176 Hátha most kivételt tesznek, karácsonyi ajándéknak egy 7.1 patch tökéletes lenne. -
sad1976 #78175 hali.
kérdeznék. hátha tudja valaki hogy is van ez.
T32 van. megvehetném a T34 et.de nem akarom most. (no credit)
de ha mégis megveszem a T 34 et amiről azt írjátok,hogy prém tank lesz.
és jön majd helyette az M 103.
na az a kérdés ennyi maszlag után! megmarad a T 34 tankom és + kapok 1 M103 tankot is?vagy az M103at felejtsem el . és kezdhetem újra gyűjtögetni az xp-t a T32 vel ?
jelenleg cr hiányom van ahhoz hogy új tankot vegyek el kéne adni a T32 tankot. de ha nem lesz m103 akkor újra vennem kéne T32 őt.
-
mordawn #78174 Félreértettem, bocs... -
Akkor ne foglalkozz vele, 1 hét és jön a patch! -
mordawn #78172 Akkor le kell először szedned a teszt1-et, ami ~2.5 giga. Külön könyvtárba telepíted, nem szabad a meglévő 0.6.7-es WOT könyvtárba tenni.
Ezután kell a teszt2-t telepíteni. -
Ninju #78171 Én a patch utáni éles kliensre gondoltam. -
Nincs teszt 1-em :D Nem ismerem ezt a teszt rendszert... -
mordawn #78169 De csak 33 megát kell leszedni (persze, ha a teszt1 már telepítve van) -
Neeeem. Csak kitöröltek mindent, amit elértél az előző tesztben.
Van külön patch, #78114. -
Ninju #78167 Nem, a wipe csak a teszt szerverre vonatkozik.
A kliens leszedés esélyes. -
Az új peccs az decemberben jön csak igaz de akkor a francia meg az új amcsi heavy csak jövőre fog sajnos mert ezektől még nem láttam 1h/2patch 1hónap alatt 2peccset adtak volna ami ilyen tartalmas. -
mordawn #78165 Na még1x, előző törölve :)
Most már túl van vele a 4. csatán :) -
Micsoda micsoda micsoda? Most ez a 7.0 patchel whipe out lesz megint, mint amikor a bétát le váltották full verziósra? :O
Meg jól sejtem, egy új klienst is le kell szednem? -
mordawn #78163 Most már túl van vele a 4. csatán :) -
MitsuMishi #78162 Az lenne még a "jó" hogy ha ammo rackelnek akkor veheted újra az összes ammodat.A high tier tankosok instant érvágnának :D -
MitsuMishi #78161 Bazki van ilyen? Himmelsdorf megyek az IS-sel az ellenfél artyja 5 méterrel mellém lő, marad 380 HP-m de meghaltam, mert az egész legénység meghalt O.o ilyet még nem láttam eddig. És most ott van az "ép" tankom a pálya szélén.Most akkor reménykedjek hogy valamelyik köcsög ne lője azt is szét? :D