A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
ilsalon #78187 Na akkor összefoglalom a Mátyásos Fightot.
Round 1 : KT vs. T32 Mátyás nehezen talált rá a gyakorlóra, de végül indul a csata. Az emberek bőszen kilövik egymást, főleg Mátyás aktív ebben. Gondolom vonzza a kill, ritkán van benne része. Sajnos többszöri felszólításra sem tudott a térre begurulni, ellenben még a téren kívülről lőni kezdett. Én a szökőkút túloldalán álltam. A hulldown miatt sérülés nélkül kilőttem.
Round 2 : KT vs. T32 Itt már volt bíró, Tvelvet. Ezért Mátyás már bejött a sarokba. Még indítás előtt elhelyezett azért egy 350 hpsat, de azután indul a csata. Szökőkútnál elbújtam. Csikicsuki. Majd második lövésre ammorackeltem. Erre kigurult a térről, azzal a szöveggel, hogy neki ammorack találata van és meg kell javítani. Egyrészt a szabály szerint vesztett, mert aki kigurul veszít, másrészt utánamentem és szétlőtte. Kb. 55%-on maradtam, aminek nagyobb részét az első szabálytalan lövéssel adta.
Round 3 : E-75 vs T32 Sajnos nem volt tier kilencem, amiért meg is kaptam Mátyástól, hogy noob vagyok, de vállaltam a csatát. Itt is úgy kezdődött a csata, hogy parancsszó előtt belémvert egy ötszázasat. Majd elkezdtük, elmentem arctámadni és kezeltem HE-vel szépen lassan. Kb. kétszáz hpm volt mert olyan ötszáz hpnál már ő is átváltott HE-re, amikor saját magát lőtte szét egy HE lövedékkel.
Round 4 : Tiger vs. IS Átváltottunk Malinovkára. Na itt sem találta meg a helyét Mátyás, viszont a nézük is már lázban égtek, mert mire a csatatárre értünk Mátyásnak kilencszázpár, nekem ezerszáz körüli hpm volt. Négyszáz méterről indítottuk a csatát. Egyszer talált el, én két lövéssel és egy rammolással kivégeztem. Maradt hétszázpár hpm. De ez nem volt reprezentetív csata, mert nem max hpról kezdtük.
Round 5 : Tiger vs IS Itt már nem rageltek a nézők, nem volt lövöldözés. Maxon kezdtük és fedezék sem volt a pályán. Hat lövéssel tudtam kivégezni, mert kettő valamiért lepattant. Nekem maradt kétszáz körüli hpm. Kétszer mellélőtt Mátyás kolléga.