418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• MightyDuck0
    57 klán
  • egonn
    Tényleg mond már mrg a tutit, mert gondolom TE csak CW-re jársz, ezáltal a kisujjadban van minden!
  • Desmodromic
    Tegnap valami újat tanultam Komarinról! Eddig, ha meddel voltam az északi oldalon, akkor rábeszéltem a többi medet, hogy rush az E9-re, aztán lesz valami. Ez általában nem végződik túl fényesen. Mondom ezen ideje változtatni, elindultam 2 E50-el a nyugati oldalra. Beálltunk az F2 melletti bokrokba spottolni a hidat, ahonnan kb. 5 másodpercen belüli meteor viharra számítottam, de semmi! Kilőttünk a hídon egy T95,JT,E75 kombót és nem vettek észre! Ezzel kb. meg is oldódott a sziget, mert a roncsoktól nem lehetett átmenni rajta.
    Ezek után nekifutásból /jó hátulról felgyorsulva/ mentem egy zászló körüli gyors spot kört, bespottoltam egy JT-t és két 704-et. Ezek levittek kb.300HP-ra két derekas pofonnal, de aztán az artiktól megkapták a magukét és kb. vittük is a kört. A másik oldallal is elbíbelődtek a többiek, volt vagy három kezdett foglalásuk, de az artisták megoldották a rágcsáló elhárítást. Érdekes volt, hogy van közép út is a két percen belüli elhalálozás és a tizen perces kempelés között.
  • Wlanseraf
    Hódításnak azért nem nevezném azt a rövid időt a CW elején:)

Ahogy lentebb írták, széthúzás de ez jellemző ránk:) plusz olyan szövetségek vannak hogy esélyed sincs:)
  • Szakesz
    Persze hogy nem megy fényesen. Mitől is menne? Nehogy azt mondd, hogy a jelenlegi széthúzástól és a CW-t illető amatőrködéstől. :)
  • crossy104
    Hozz létre egy saját klánt, és mutasd meg nekünk hogy csinálják ezt a nagyok. Tanits Mester!!!!!!!!!
  • MightyDuck0
    Uhúú de bírom ezt a klánosdit most már bazinagy lagzi is van ahogy szépen egybe gyűltetek de Mo-t még senki nem hódította el a HTO-n kívül és most is a 50valahány klánból egyik se képes rá ez szégyen de mapon szereplés se megy fényesen.
  • virkir
    Namost komolyan...
    Mit vártál egy olyan csapattól akik scout szerepet Maus-al tesztel.
  • lammaer
    Köszönöm. Ezzel sikerült egy "naagy" vitás kérdést tisztázni.
  • Bmsrt
    Tesztszerón toronymozgatáskor aktívnak jelzi a hálót és a periszkópot nekem.
  • lammaer
    Más: tesztszerón van valaki? Álcaháló/periszkóp aktivitás jelző ikon tényleg van? És tényleg jelzi hogy torony forgatáskor deaktiválódnak?
  • lammaer
    Engem is látott vmelyik nap David egy S-51-ben trónolni, ráadásul úgy hogy ő a túl oldalon volt IS4-ben top tank.

Meg is kaptam a magamét :D aztán meg ő az övéjét (azt hiszem egy 150HPs ház mögötti splashból 2-3 modulja ment ki).
  • lammaer
    Nekem simán van olyan, hogyha platoonban megyünk és szeretnénk leduplázni mindent, abban van SPG is.
    Olyankor - hogy ne kelljen vkinek a többekre várni - simán megtörténik az, hogy a dupla erejéig mindhárman hozzuk az SPG-t.

Meg amúgy is, néha sztem pont jót tesz az embernek, hogy amikor zsinórban szedik ki egy meccsen az artyk vagy már tele van a töke az állandó bújdosással, akkor pár kör erejéig beül és egy kicsit kiadja a gőzt.

Ez független attól hogy nem szeressük. Nyilván nem éjjel-nappal azzal megyünk, de néha belefér.
  • Trabant93
    Áááá már vagy 3 napja nem toltam a wot-ot...
    Hiányzik már nagyon a lőporszag és a lánctalpnyikorgás :D
  • Adjunktus
    Ilyen képből kismilliót tudnék felrakni!
    Ebben speciel az a lényeg,hogy mindkét oldalon arty platoonok voltak.Ráadásul Magyarok is.És nem ők az egyetlenek.
    Azt mondják,hogy őket is zavarja ha sok az arty.De akkor az isten szerelmére,mi a faszért mennek platoonba??
    véglények...
    [/URL]

• Bmsrt
    Győzelem!
    Csata: Komarin 2011. november 25. 22:00:05
    Jármű: SU-152
    Szerzett tapasztalat: 1 158
    Szerzett kredit: 40 593
    Csatában elért Achievement: Acélfal
    Ilyet sem sűrűn látni szerintem...
  • Sir Charles
    Most nyomtam le az első meccset ISU+BL-10.
    Hármat lőttem mire kilőtt egy arty.
    Első:Type59 100%-ról 34%-ra
    Második: VK3601-et 100%-ról 5%-ra
    Harmadik :másik Type-ot 96%-ról 40-%ra kapta le.
    Azt hiszem szeretni fogom ezt a kazáncsövet.
  • Uvilmos
    Sziasztok
    Qttyak-teamba (-DOH-) Tagfelvétel még tart, követelmény csak annyi: Ha cw-re jösz, gyere Ts-re (teamspeak3). Szeretnék 100 emberre felbővíteni a klánt és egy erős (kemény mag) 50-60fős csapatot alkotni.
    Üdv néktek By Sintér76(uvilmos)
    TGF ITT
  • Nazarov77
    Megvan a 700. köröm Löwével.
    Jó kis kör volt:

Győzelem!
    Csata: Mines 2011. november 25. 21:26:02
    Jármű: Löwe
    Szerzett tapasztalat: 1 629
    Szerzett kredit: 91 273
    Csatában elért Achievement: Acélfal
  • I.C.ram
    JP-nél még nem. JP-re nem is lehet venni nagy kaliberűt. Ferdire viszont már az kell.

A kalibert soha nem az ágyúhoz nézi a játék, hanem a tankhoz.
  • MatchDiabolo
    Most sírsz vagy nevetsz esetleg mind2 egyszerre
  • FoxMulder19
    hát az egyetem mellett arra nem futja, úgyhogy jó lesz nélküle is
  • Lokker
    Az a béta végén volt ha minden igaz és csak azért hogy ki tudj próbálni mindent. Ha goldot akarsz akkor kénytelen leszel pénzt adni érte.
  • FoxMulder19
    sziasztok!

olyan egy éve amikor először játszottam a játékkal, volt olyan hogy napi 300 aranyat adtak a játékba, ilyen szokott lenni mostanában is, vagy az csak egy véletlen időszak volt?
  • Adjunktus
    Nem akarok hülyeséget mondani,de én úgy tudom,hogy a 88-ashoz közepes töltő gép kell,a 105-öshöz meg nagy.
    Ha fölrakod a közepeset és lecseréled a löveget nagyobbra,akkor a töltő gép marad ugyan,de nem fog adni bónuszt.
  • Bmsrt
    Nem,jó lesz az nem kell cserélni más löveg miatt a gyorsítót se meg semmit,amit egyszer felraksz az jó végig.
  • Looserke
    Hali!

Megvettem a Jagdpanther-t és fel is szereltem a hosszú 88-al, vettem hozzá ventit és közepes kaliberű töltésgyorsítót, az lenne a kérdésem hogy ez jó lesz a 10.5-ös ágyúhoz is vagy ahhoz másik töltésgyorsító kell majd?
  • Master91
    *55 ezer....
  • Master91
    55 ezüst, szép! Én most a Stug III-mal az eventel 25-35k ezüstöt zsebelek be.
  • patchaou
    Megnyugtató :D Amúgy KV-3-al most sikerült elcsípnem egy masut :) Alap torony, zis-6 HE és pár csapattárs közreműködésével.
  • Bmsrt
    Szerencsére nem,ezt a Kv-220-at az orosz bétázók kapták ajándékba anno.
  • patchaou
    Ez a kv-220 elég kaki. Most próbáltam ki, ezt kapjuk majd a kv-3ért?
  • mozesapo
    Nem olyan rossz tank ez.
    Győzelem!
    Csata: Ruinberg 2011. november 25. 18:33:25
    Jármű: VK 4502 (P) Ausf. A
    Szerzett tapasztalat: 3 342 (duplázott kör a nap első győztes csatájáért)
    Szerzett kredit: 55 273
    Csatában elért Achievement: Mesterlövész, Szárnysegéd, Mesterlövész
  • TVelvet
    Na elvileg tigrincs offos. Elvileg. :)
  • Bmsrt
     Kifejlesztve:
    A következő tank kifejlesztve: T34. Elköltött XP: 185 300. Elköltött szabad XP: 0.
     Megvásárolva:
    T34' vettél. Elköltöttél kredit: 3 559 000.
    Ezzel is megvolnánk...jöhet a 7.1 addig porosodik szépen.
  • pointer4
    Löwe-->freeXP konvertel eljuthatott. Gold neki nem akadály.
    Amúgy ez nem csalás, más is megteheti :D Az már csak kérdés, ki fog napi 2-3000Ft-ot ellövöldözni :D
  • Sunrider924
    Most nem a vita kedveert de neked az easy8,a Pershing es a t20 az micsoda? Azok nem rendes amerikai tankok a Patton elott?
  • bgabor
    Kedves Overlord szemmel láthatóan olyan tankot vesz, amilyet csak akar, kifejlesztés nélkül.Nehezen tudott volna ugye rendesen eljutni a Pattonig, amikor alacsonyabb szintű amerikai tankjai soha nem voltak. Se Lee, se T5 Sherman, se M7.

VK3601-el is azért megy legtöbbet gondolom, mert ingyen adják neki a lőszert a conical gunhoz, és állandóan azzal lő. Másszóval csal, tehát nemigen mérvadóak az "eredményei".
  • pointer4
    Nekem ne mond, amikor kiírták az akciót, vettem 7 helyet...
    Már régóta húztam, hátha, de nem...
  • bardocz
    Pedig jó lenne, nem tudok mit eladni, és így nem tudok haladni az orosz med vonallal. Na nem mintha olyan izgalmas lenne majd az A-20.