418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
57 klán
-
egonn #78279 Tényleg mond már mrg a tutit, mert gondolom TE csak CW-re jársz, ezáltal a kisujjadban van minden! -
Desmodromic #78278 Tegnap valami újat tanultam Komarinról! Eddig, ha meddel voltam az északi oldalon, akkor rábeszéltem a többi medet, hogy rush az E9-re, aztán lesz valami. Ez általában nem végződik túl fényesen. Mondom ezen ideje változtatni, elindultam 2 E50-el a nyugati oldalra. Beálltunk az F2 melletti bokrokba spottolni a hidat, ahonnan kb. 5 másodpercen belüli meteor viharra számítottam, de semmi! Kilőttünk a hídon egy T95,JT,E75 kombót és nem vettek észre! Ezzel kb. meg is oldódott a sziget, mert a roncsoktól nem lehetett átmenni rajta.
Ezek után nekifutásból /jó hátulról felgyorsulva/ mentem egy zászló körüli gyors spot kört, bespottoltam egy JT-t és két 704-et. Ezek levittek kb.300HP-ra két derekas pofonnal, de aztán az artiktól megkapták a magukét és kb. vittük is a kört. A másik oldallal is elbíbelődtek a többiek, volt vagy három kezdett foglalásuk, de az artisták megoldották a rágcsáló elhárítást. Érdekes volt, hogy van közép út is a két percen belüli elhalálozás és a tizen perces kempelés között. -
Wlanseraf #78277 Hódításnak azért nem nevezném azt a rövid időt a CW elején:)
Ahogy lentebb írták, széthúzás de ez jellemző ránk:) plusz olyan szövetségek vannak hogy esélyed sincs:) -
Szakesz #78276 Persze hogy nem megy fényesen. Mitől is menne? Nehogy azt mondd, hogy a jelenlegi széthúzástól és a CW-t illető amatőrködéstől. :) -
crossy104 #78275 Hozz létre egy saját klánt, és mutasd meg nekünk hogy csinálják ezt a nagyok. Tanits Mester!!!!!!!!!
-
Uhúú de bírom ezt a klánosdit most már bazinagy lagzi is van ahogy szépen egybe gyűltetek de Mo-t még senki nem hódította el a HTO-n kívül és most is a 50valahány klánból egyik se képes rá ez szégyen de mapon szereplés se megy fényesen. -
virkir #78273 Namost komolyan...
Mit vártál egy olyan csapattól akik scout szerepet Maus-al tesztel. -
lammaer #78272 Köszönöm. Ezzel sikerült egy "naagy" vitás kérdést tisztázni. -
Bmsrt #78271 Tesztszerón toronymozgatáskor aktívnak jelzi a hálót és a periszkópot nekem. -
lammaer #78270 Más: tesztszerón van valaki? Álcaháló/periszkóp aktivitás jelző ikon tényleg van? És tényleg jelzi hogy torony forgatáskor deaktiválódnak? -
lammaer #78269 Engem is látott vmelyik nap David egy S-51-ben trónolni, ráadásul úgy hogy ő a túl oldalon volt IS4-ben top tank.
Meg is kaptam a magamét :D aztán meg ő az övéjét (azt hiszem egy 150HPs ház mögötti splashból 2-3 modulja ment ki). -
lammaer #78268 Nekem simán van olyan, hogyha platoonban megyünk és szeretnénk leduplázni mindent, abban van SPG is.
Olyankor - hogy ne kelljen vkinek a többekre várni - simán megtörténik az, hogy a dupla erejéig mindhárman hozzuk az SPG-t.
Meg amúgy is, néha sztem pont jót tesz az embernek, hogy amikor zsinórban szedik ki egy meccsen az artyk vagy már tele van a töke az állandó bújdosással, akkor pár kör erejéig beül és egy kicsit kiadja a gőzt.
Ez független attól hogy nem szeressük. Nyilván nem éjjel-nappal azzal megyünk, de néha belefér. -
Áááá már vagy 3 napja nem toltam a wot-ot...
Hiányzik már nagyon a lőporszag és a lánctalpnyikorgás :D -
Adjunktus #78266 Ilyen képből kismilliót tudnék felrakni!
Ebben speciel az a lényeg,hogy mindkét oldalon arty platoonok voltak.Ráadásul Magyarok is.És nem ők az egyetlenek.
Azt mondják,hogy őket is zavarja ha sok az arty.De akkor az isten szerelmére,mi a faszért mennek platoonba??
véglények...
[/URL]
-
Bmsrt #78265 Győzelem!
Csata: Komarin 2011. november 25. 22:00:05
Jármű: SU-152
Szerzett tapasztalat: 1 158
Szerzett kredit: 40 593
Csatában elért Achievement: Acélfal
Ilyet sem sűrűn látni szerintem... -
Sir Charles #78264 Most nyomtam le az első meccset ISU+BL-10.
Hármat lőttem mire kilőtt egy arty.
Első:Type59 100%-ról 34%-ra
Második: VK3601-et 100%-ról 5%-ra
Harmadik :másik Type-ot 96%-ról 40-%ra kapta le.
Azt hiszem szeretni fogom ezt a kazáncsövet. -
Uvilmos #78263 Sziasztok
Qttyak-teamba (-DOH-) Tagfelvétel még tart, követelmény csak annyi: Ha cw-re jösz, gyere Ts-re (teamspeak3). Szeretnék 100 emberre felbővíteni a klánt és egy erős (kemény mag) 50-60fős csapatot alkotni.
Üdv néktek By Sintér76(uvilmos)
TGF ITT -
Nazarov77 #78262 Megvan a 700. köröm Löwével.
Jó kis kör volt:
Győzelem!
Csata: Mines 2011. november 25. 21:26:02
Jármű: Löwe
Szerzett tapasztalat: 1 629
Szerzett kredit: 91 273
Csatában elért Achievement: Acélfal
-
JP-nél még nem. JP-re nem is lehet venni nagy kaliberűt. Ferdire viszont már az kell.
A kalibert soha nem az ágyúhoz nézi a játék, hanem a tankhoz. -
Most sírsz vagy nevetsz esetleg mind2 egyszerre
-
FoxMulder19 #78259 hát az egyetem mellett arra nem futja, úgyhogy jó lesz nélküle is
-
Lokker #78258 Az a béta végén volt ha minden igaz és csak azért hogy ki tudj próbálni mindent. Ha goldot akarsz akkor kénytelen leszel pénzt adni érte. -
FoxMulder19 #78257 sziasztok!
olyan egy éve amikor először játszottam a játékkal, volt olyan hogy napi 300 aranyat adtak a játékba, ilyen szokott lenni mostanában is, vagy az csak egy véletlen időszak volt? -
Adjunktus #78256 Nem akarok hülyeséget mondani,de én úgy tudom,hogy a 88-ashoz közepes töltő gép kell,a 105-öshöz meg nagy.
Ha fölrakod a közepeset és lecseréled a löveget nagyobbra,akkor a töltő gép marad ugyan,de nem fog adni bónuszt. -
Bmsrt #78255 Nem,jó lesz az nem kell cserélni más löveg miatt a gyorsítót se meg semmit,amit egyszer felraksz az jó végig. -
Hali!
Megvettem a Jagdpanther-t és fel is szereltem a hosszú 88-al, vettem hozzá ventit és közepes kaliberű töltésgyorsítót, az lenne a kérdésem hogy ez jó lesz a 10.5-ös ágyúhoz is vagy ahhoz másik töltésgyorsító kell majd? -
*55 ezer.... -
55 ezüst, szép! Én most a Stug III-mal az eventel 25-35k ezüstöt zsebelek be. -
Megnyugtató :D Amúgy KV-3-al most sikerült elcsípnem egy masut :) Alap torony, zis-6 HE és pár csapattárs közreműködésével. -
Bmsrt #78250 Szerencsére nem,ezt a Kv-220-at az orosz bétázók kapták ajándékba anno. -
Ez a kv-220 elég kaki. Most próbáltam ki, ezt kapjuk majd a kv-3ért? -
Nem olyan rossz tank ez.
Győzelem!
Csata: Ruinberg 2011. november 25. 18:33:25
Jármű: VK 4502 (P) Ausf. A
Szerzett tapasztalat: 3 342 (duplázott kör a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 55 273
Csatában elért Achievement: Mesterlövész, Szárnysegéd, Mesterlövész -
Na elvileg tigrincs offos. Elvileg. :) -
Bmsrt #78246 Kifejlesztve:
A következő tank kifejlesztve: T34. Elköltött XP: 185 300. Elköltött szabad XP: 0.
Megvásárolva:
T34' vettél. Elköltöttél kredit: 3 559 000.
Ezzel is megvolnánk...jöhet a 7.1 addig porosodik szépen. -
Löwe-->freeXP konvertel eljuthatott. Gold neki nem akadály.
Amúgy ez nem csalás, más is megteheti :D Az már csak kérdés, ki fog napi 2-3000Ft-ot ellövöldözni :D -
Sunrider924 #78244 Most nem a vita kedveert de neked az easy8,a Pershing es a t20 az micsoda? Azok nem rendes amerikai tankok a Patton elott? -
bgabor #78243 Kedves Overlord szemmel láthatóan olyan tankot vesz, amilyet csak akar, kifejlesztés nélkül.Nehezen tudott volna ugye rendesen eljutni a Pattonig, amikor alacsonyabb szintű amerikai tankjai soha nem voltak. Se Lee, se T5 Sherman, se M7.
VK3601-el is azért megy legtöbbet gondolom, mert ingyen adják neki a lőszert a conical gunhoz, és állandóan azzal lő. Másszóval csal, tehát nemigen mérvadóak az "eredményei". -
Nekem ne mond, amikor kiírták az akciót, vettem 7 helyet...
Már régóta húztam, hátha, de nem... -
Pedig jó lenne, nem tudok mit eladni, és így nem tudok haladni az orosz med vonallal. Na nem mintha olyan izgalmas lenne majd az A-20.
[/URL]